[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

nekem egy lvl 88as bm surám van, és a kiírás szerint max 4k-t sebez a lánglelke (+9es szellemfog pengével ráadásul...) úgyhogy egy lövésből nemtom hogy kapnátok annyit -.- 5 lövésből lazán, 1ből max ha vakok vagytok, és többdrioptriás szemüveg kell-.- vagy a laggtól nem láttátok, hogy rátok nyom egy sötét kőt vagy mittomén... sztem még a gm lánglelke is max 5k-t sebez

2009-11-26, 18:08:48 #381 Utolsó szerkesztés: 2009-11-26, 18:11:37 Szerző: LsD
Tudod,van az a dolog,amit úgy hívnak hogy "Strong against Sura (minden kast ellen van)" és ezzel a dologgal amit PÉNZÉRT lehet megvenni a tárgypiacon...Ha a surának,az összes cuccában bent van a "Strongt against warrior" akkor simán sebez neked annyit
* vagy többet...Az Enchant scroll+ az a dolog,persze nem csak Strong féle optokat tehetsz bele..=(pl: Crit,skillspeed,con-str-dex..stb)

Sziasztok.

1. Lehet igaz ami kivan irva de ezt megsokszorozhatják nagyon könnyen pl.:kövek emberek elleni erő stb.:)

2.GM lánglelke az sokkal többet sebez :)

Arról nem beszélve,hogy a GM-ek cuccai a tudámosom szerint nem pénzes optokkal vannak felruházva...(legalább is azt hiszem)
Egy GM karakter nagyon erős lehet,ha jó optokkal és itemekkel van felszerelve...

hát én párbajoztam már bm gm-el, és neki se sebzett annyit a lánglélek... sötét kő viszont brutál volt :D és elég sok bm-el párbajoztam már, azoknak se sebzett belém 2-3k-nál többet a lélek, sőt, még annyit se (P sötét védelem 4ever*.*) de ha sok a mágia ellenállásod, nemhiszem, h bármien lánglélek ütne beléd 2k-nál többet... ja és az a +kaszt elleni erőt adó cuccok... láttam már olyan optot néhány cuccba, de +15%nál többet még nem láttam... szal mégha 60% lenne, számolj csak kicsit... egy 5k-s lélekhez 100% erő kéne, hogy 10k sebzése legyen, és még levonódik a mágia ellenállás is. lehet h van még az embernek pvp köve, és már közel 100% lenne, csak erősen kétlem, hogy egy cuccba menne 60%... lehet hogy most hülyeségeket mondok, de akkoris erősen kétlem, hogy egyetlen láng lélek 10k fölött sebezne

Engem az érdekelne miért nem engedi törölni a karaktereimet.Szeretnék kipróbálni egy másik karit de már van 4 és egyiket sem engedi kitörölni.

Szia!
Olvastam chaten és azt hiszem 70 fölött már nem lehet karit törölni

óóóóó nemár...a ninjám kivételével minden karim 70 felett van..... 

ez fura. én már töröltem egyszer egy 74es surát...

Egyszer... De akkor még lehet nem volt ilyen
De most már van ilyen is... De legalább nem törölheted véletlen , ha igaz hogy 70 fölöttit nem lehet törölni de szerintem már nem lehet

De segitene valaki?

mi az h nem találja a devil.ddl-t?

mit kell csinálni?

el kéne olvasni, és PONTOSAN BETARTANI, ami le van írva, hogy használd a ddmt2-t -.-" ennyire sötét nem lehetsz

hol is kell regisztárlni?
és kb mikortól lehet?
aki tud valamit róla az írjon?

Ti tényleg ennyire sötétek vagytok vagy csak megjáttszátok?Ha leszeded a ddmt2-őt feltelepíted és kész,semit nem kell sehova másolni,szerintem pont a gyengébbek kedvéért lett így megoldva...
palmark a te kérdésed még fájdalmasabb...mikor?Majd!
Remélhetőleg Atag hamar összedobja az új szervergépet,még 3 nap Decemberig.

Hy!
Jó a ddmt2!
Egy két hír róla:
Regisztrálás után 200000 SÉ-vel indulsz
Van hűván(híván)fegyverzet
CH5 szerver is van
Könnyű fejlődés

Naggyjából ennyi
Üdv

valaki segítsen . milyen program kel hogy tudjak megint játszani és hol kel letölteni

előre is köszi

Ti ilyen sötétek vagytok vagy csak nem tudtok olvasni?  
http://ddmt2.sytes.net/down.html ALUL LÉVŐK KÖZÜL LETÖLTÖD VMELYIKET ÉS AKKOR SEMMIT NEM KELL SEHOVA MÁSOLNI!!

EDIT: menjetek 1.-be vissza és tanuljatok meg olvasni -.-

csak a poén kedvéért megosztom veletek: KB 3-4-5. osztályos informatikai anyag a másolás.. nem tomm, lehet h 6.os... de max annyi xD szal hát ez... kész.. :S:S

egyébként analfabékák kedvéért: letöltöd az indítót, megnyitod ott lesz egy kis ablak, abba benne a file. ééés széépen belehúúúúúzooooóóóódddd az eegééérreeel a fileeet aaaz uuusss maaapppááááájáááábbaaaaaaaa    nehéz volt?

helo
szerintem jó lesz a szeró(csak azér jövő idő mer várom a regelési lehetőséget)
és szerintem nem könyű összedobni egy Pserver-t szal felnézek rád ATAG.
ja és a küldik ugyan azok mint a magyar alap szerón?????
előre köszi

a letöltésrégen kész:)
Már csak a regelési lehetőséget várom,de naon.