[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Nah mivel 1elten 1 **** gm se bír visza írni vagy legalább megkérdezni ideírom:
Már naon idegesít h mindenhol speed hacerek. Addig okés hogy a harcosok gyorsan ütnek p bersek miatt de hogy a surák meg minden úgy üt h felálni nembír a karim. 1 nevet tok itt írni és bszamag msotmár miért csak akkor nincs fent gm ha engem basztatnak? Spirite 1ik és anyit kérnék h a ********* zöld hirdetőfalat nehéz lenne elolvasni?

2009-11-24, 20:17:33 #361 Utolsó szerkesztés: 2009-11-24, 20:24:22 Szerző: borumir
[HIGHLIGHT=#ffffff]
[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]Azt is köszönöm, hogy nem tudom fejleszteni a lovamat, a párom nem tud kovácsolni, se kováccsal, se kővel, se tekerccsel.[/HIGHLIGHT]

Sajnos én is jártam igy! Valamelyik kovácsos küldi miatt van,azt hiszem a favágóhoz kell menni és vissza a kovácshoz.
Több karit töröltem ez miatt!Az új kariknál,nem veszek fel kovácsos küldit csak villogjon a tekercs

GirlNinja: ha ilyen kedves modorral beszélsz biztos vagyok benne h az összes GM (sztem joggal) sz*rni fog a problémádra. finoman szolva. engem se érdekelne ha mindennek összehordanál h segitsek...
én pl ma is irtam egy GM-nek kérdeztem töle egy full noob dolgot fegyverkészitésről. mégse kezdett el fikázni hanem normálisan válaszolt és mikor elköszöntem nem ki X-elte az ablakot hanem előtte elköszönt ő is. nem olyan parasztok itt mint .hu-n. én elégedett vagyok a GM-ek munkájával. nem rinyálni kell ha hacker van, hanem szépen jegyzetelni a neveket és mikor van GM ráirni PM-et és megkérni SZÉPEN h segitsen neked, és nézzen rá ezekre az emberekre. biztos vagyok benne h ha jogos, akkor bannolni fognak minden bejelentett személyt.

Respect

hello!

hogy lehet megoldani hogy ne karaktersort agyon ki hanem a szöveget?

sewastok keszeget ismerem és hülye hozá hogy hackeljen és flood miatt meg nem bannolják, és kérdeztem tőlle h legaláb káromkodást írt-e de nem írt. ebben hazudni meg nem lett volna oka. na szóval én is örülnék ha legjobb haverom ok nélküli bannját feloldanák! vagy legalább elmondanák miért tették!

aztán:
kérdésem a kövi: amikor a GMek map1 városban állnak és nem csinálnak semmit olyankor mi van?:| 15 milió PMre válaszolnak vagy valami szerveres biszbaszt csinálnak vagy csak szobanövények?
monnyuk én 1x rásuttogtam 1ikre igaz egy olyan hülye kérdéssel hogy milyen kard ez... erre nem válaszolt de ezt nem is csodálom xD

valószinüleg a 15millio PM-re válaszolnak sztem. esetleg elmennek elszivnak egy cigit. nekik is jár szünet. nem ülhetnek órákon át a gép előtt pihenés nélkül...

2009-11-25, 09:46:18 #366 Utolsó szerkesztés: 2009-11-25, 09:58:13 Szerző: [SGM]Avers

Idézsewastok keszeget ismerem és hülye hozá hogy hackeljen és flood miattmeg nem bannolják, és kérdeztem tőlle h legaláb káromkodást írt-e denem írt. ebben hazudni meg nem lett volna oka. na szóval én is örülnékha legjobb haverom ok nélküli bannját feloldanák! vagy legalábbelmondanák miért tették!

aztán:
kérdésem a kövi: amikor aGMek map1 városban állnak és nem csinálnak semmit olyankor mi van?:| 15milió PMre válaszolnak vagy valami szerveres biszbaszt csinálnak vagycsak szobanövények?
monnyuk én 1x rásuttogtam 1ikre igaz egy olyanhülye kérdéssel hogy milyen kard ez... erre nem válaszolt de ezt nem iscsodálom xD

Üdv!
Először is a barátod biztos valami szabálysértést követett el, hogy milyet az csak ő illetve mi tudjuk, ok nélkül nem lesz kitiltva senki, a kitiltás okát meg nem közöljük nyilvánosan még a te kedvedért sem.

Továbbá:
Mivel privát szerverről van szó, rengeteg olyan lehetőség van ami normál GF-es magyar metinen nem elérhető.
Ezek sok játékos számárra ujjak, illetve magyarázatra szorulnak.
Ugyebár a 3 birodalom játékosainak többsége map1en tevékenykedik, illetve sokan időznek ott,
ezért a GM-ek is itt próbálnak a játékosokkal elsődlegesen kapcsolatot teremteni,
és a felmerülő kérdésekben segítséget nyujtani, problémákat megoldani.
Honnan tudod te azt hogy a GM nem csinál semmit map1en? Vagy egyáltalán hogy mersz ilyet kijelenteni.
Sokszor még a játék sem tölt be nálam már villog a pm.

A "hülye kérdés" részre pedig annyit: Erre nem kötelező válaszolni, de én mégis szoktam,
persze a válasznak egyik feltétele hogy a rám pm-elő játékos tiszteljen meg minimálisan, hogy legalább köszönéssel kezdje a beszélgetést. Ennek hiányában ne csodálkozzon senki aki nem kap választ.
Hidjétek el munkánk értetek van, nem szorakozni járunk fel.

Én erre annyit mondanék hogy van ugye a [GA]Dani..

Na tegnap találkoztam vele..
írtam neki PM-be hogy:

Én: Szia Dani! (:

Ő: Szia.

Én: Megkérhetlek téged arra hogy +2000 rangot adjál nekem?

Ő: semmi..(nemírt)

Én: Légyszi:D

Ő: -5k jólesz?

Én: Oké, bocsánat ha zavarlak akkor békénhagylak.

Ő: de lehet -20k is ha akarod. na?

Én mondtam hogy oké akkor szia..

Most akkor mi a f*sz baja van??=(Semi rosszat nemmondtam neki-.- ennyit a nagy segítségről...

Ui.: Ha nem teheti meg akkor legalább annyit írjon hogy : Bocsi, de nemtehetem meg.

akkor aztmondtam volna jaa.. értem akkor köszi szia..

szerintem kicsit bunkó..(lehet ezért bannt kapok)..

Nekem ennyit erről sziasztok. (:

Thunded, ha neked az jelenti a segitség kérést hogy rank-ot kunyerálsz, akkor jobb ha tanulsz még 1 kicsit az iskolában.
A GA nem azért van hogy kielégitse minden játékbeli szükségletedet, ha rank kell,  üsd ki magadnak.
Ha meg tudod hogy nem adhat, akkor minek kérdezed meg egyáltalán?
Unalmadban csak neki adsz plusz munkát.

A továbbiakban a GM-ekkel való jelzéseket nekem írjátok meg pm-ben.
Ez a topic nem ezért lett létrehozva.....

Szia Avers! Egy kis segitséget szeretnék kérni. Metin2 hu-n egy Amadeus nevű karakter azt mondta hacker vok mikor sosem hackeltem megadtam neki a felhasználót meg a jelszavamat hogy ellenőrizze az vagyok e és aztán kitörölte a karimat mikor SOSEM HACKELTEM!!!!!

Szia xD
hát ha ennyire naiv vagy meg is érdemled, hogy kitörölték!!!

Idézetet írta: TheKillerPro08 Dátum 2009-11-25, 14:38:02
Szia Avers! Egy kis segitséget szeretnék kérni. Metin2 hu-n egy Amadeus nevű karakter azt mondta hacker vok mikor sosem hackeltem megadtam neki a felhasználót meg a jelszavamat hogy ellenőrizze az vagyok e és aztán kitörölte a karimat mikor SOSEM HACKELTEM!!!!!

Szia nekem a normál magyar metinhez semmi közöm, egyébként ott is le van irva számtalan helyen hogy:Senkinek ne add meg felhasználói fiókod adatait. Továbbá a GM-ek sem kérik el soha.....
De az a legelszomorítóbb, hogy még most sem jöttél rá, hogy átvertek.... :(

ez a szerver megin valami kamu szerver??
mer már mióta nem lehet rá regisztrálni...

Magyarhari:

Nem kamu, viszont minden második postban le van írva, hogy a szerveren SZÜNETEL A REGISZTRÁCIÓ.
És ne kérdezd meg, hogy mikor nyitják meg.

Sentinel jó az "aláírásod" xD :P

Amúgy meg jó a szerver meg minden de attól hogy 100x-or kérdezitek hogy mikor lesz reg nem lesz hamarabb.

2009-11-26, 11:17:42 #375 Utolsó szerkesztés: 2009-11-26, 11:27:28 Szerző: [SGM]Avers
Nem tudtam hova irjam nem találtam ilyen témát de találtam egy Skill Hackert a neve Peti96
Itt egy kép :

És még 1:

Köszönjük a jelzést. /[SGM]Avers

hehe ez nem skill hack bár igen érdekes:d én is csináltam iet. elmondom hogyan: menta vagy, benyomod a P-s erőstestet, ami ugye elég sokáig rajtad marad. aztán státuszujraosztoval ujraosztod a képességeid, de ezuttal testi harcost választod. aurára ráteszel pontot és tádám: máris erőstestes testiharcos vagy:D

[HIGHLIGHT=#002060]Hy azt szeretném megkérdezni miér nem tok bemeni a ddmt 2 be? mer azt irja ki hogy a divil.dil fájl nem találhato!:S[/HIGHLIGHT]

2009-11-26, 16:49:04 #378 Utolsó szerkesztés: 2009-11-26, 16:55:51 Szerző: metemer
1/ nem tetted be a kliens mappájába az indítót
2/ nincs benne a kliens mappjában a devil.dll(de csak úgy mondom mindig benne szokott lenni!)
szal szerintem az 1. történt ;)

de ha netán a 2. akkor:
http://www.dlldll.com/downdll/10046.html

parancsollj :)

UI.: láng lelkével lehet 12k-t sebezni?:P

A lánglelkés 12k-ról csak annyit,hogy nekem eddig a max,amit bekaptam lélekkel az 14k volt és nem "GM"től... :DD ^^