[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Az butaság....Még Sima metinen is 1 nap kb 20 lvl!2 hét alatt 40!2  hó 50!5 hó 60!és a 6. hónapban 76 on fejeztem be!

Sziasztok!
Valaki aki tudja a választ segítsen pls!
Elindítom a metin-t torrent patch leáll és kiirja hogy:
Nem nyitható meg a kérés (URL\patch\metin2torrent.config.xml ErrorCode 2)
Nem nyitható meg a konfiguráció távolról.

nem tudom mi kínja van de már hatszor újra pakoltam:S

Valaki pls vmi értelmes választ dobjon már:S
elöre is kössz

Helo NoRay!
Figy ezt a SÉ-s dolgot úgy értettem hogy tegyük fel te hónaponta rendelsz 10ezerFT-ért SÉ-t (nem többért mert annyi yanggal már nem tudsz mit kezdeni), én meg nem tudok rendelni mert nincs feltöltve a telóm, megkérlek h rendelj nekem SÉ-t és te rendelnél nekem mert az a 2ezer Ft neked "semmiség" és lenne egy oldal ahol te odaadod a SÉ-t én meg neked a yangot vagy tárgyat. Így te is jól jársz mert gazdagabb leszel mondjuk 600misivel, én is jól járok mert lesz 9misi SÉ-m, a TAG is jól jár akinek a zsebébe megy mert nem 10ezerért hanem 12ezerért rendelsz, az meg neki lényegtelen h én rendelem meg vagy te. Így nem lenne az h átvernél a SÉ rendeléssel vagy esetleg én átvernélek. Szerintem fellendítené a SÉ rendelést és mindenki SÉ-hez juthatna, első sorba aki pl Erdélyi vagy anyagi helyzet miatt.
[color=#00ff00]Lv 99[/color] [color=#00ffff]Lovagias[/color] [color=#ffff00]eselyes[/color]

Különben Noszi(Noszfera)val mi lett?Mert rég láttam fent....

2010-12-14, 20:59:28 #3504 Utolsó szerkesztés: 2010-12-15, 04:31:27 Szerző: [SMOD]THymea
másolt hsz törlése

egyszerű. a kékek minednkit utálnak ezért a ,ás birodalmasok is utálják a kékeket. menyni pirivel sárgákhoz 20 emberből max 3 támad rád az a három meg pisti
S2=Game Over
S1=IntErr       /pvpSuraman
         90        / 90

Hát mindegyik birodalom ugyan olyan,maradjunk ennyiben.
Mindegyik birodalomban voltam már,és ugyan az a helyzet,csak azért "nézitek" le a kékeket,mert ott vannak a legtöbben.(Pistik is:)

Én például tegnap mentem körül nézni pirosba/sárgába ugyan úgy nem tudtam kimenni.Am sárga birodalomban nincs olyan hely ahol kint árulnak,mint kékeknél mondjuk a raktár elött.Sárgába maximum a vegyeskeri elött vagy a kovács mögött van egy-két bolt.És számomra lezártam a témát.

2010-12-14, 21:15:11 #3506 Utolsó szerkesztés: 2010-12-15, 04:28:48 Szerző: [SMOD]THymea
másolt hsz ek töröve

Anno surámmal énis voltam már inden színű.... És mikor kék voltam, akkor támadtak meg legtöbben! Szóval nem kéne verni annyira a nyálat...

Idézetet írta: Gerifinuccsi Dátum 2010-12-14, 21:15:11
másolt hsz ek töröve

Anno surámmal énis voltam már inden színű.... És mikor kék voltam, akkor támadtak meg legtöbben! Szóval nem kéne verni annyira a nyálat...

Egy dolgot nem értek csak....mért kell megtámadni a másikat, ha ő se támadt rád (és akkor ne csak a kékekről beszéljünk)?

Sziasztok.Miböl készül a 80as harang.?

Menny es Fold harang ha jol tudom...De DDMT2-on meg soha nem lattam ilyen harango =/

nekem ilyen harang vörös végén eset!

Idézetet írta: KCorp Dátum 2010-12-14, 20:09:59
kezdem unni a dd-t :S egy pillanatra megnéztem pumt2-t ott kwa elmaradott a dd. ott csomo úly fegyó új vértek stb 80 85 90 95 56-os fegyók stb. jó lenne ilyen dd-n is :)

Ez így igaz.Nem csak a pumt2-től van elmaradva,hanem majdnem az összes szervertől már.Régen ez volta legjobb P szerver.Itt leginkáb a magyarosításra fordítottak.De igen,teljesen igazad van.Nincs semmi új.Le van maradva a szerver.
Tudom,most jön az,hogy mennyek akkor másik szerverre ha ez nem tetszik.Tetszik ez a szerver.Csak tényleg jó lenne már új fegyverek,vértek,boss-ok,ládák.....Valami ÚJ....

Ez mind jó lenne az igaz :) és már télleg nagyon elmaradott :) a 90es fegyókról volt szó de aztán abból sem lett semmi :)

Barney: -New York szomorú napra ébredt, Ted. Nagyon szomorú napra. Tudod mit láttam befelé jövet? Egy csajt pulcsiban...

De minek az új fegyók??? Nem is eredeti fegyverek vannak a mostani szerverekbe ahogyan ti mondanátok "2010-es fegyverek" ez mind hülyeség... Mindegyik bugos... És mire azt javítaná valaki Inkább nem is érdemes Most azért olyan jó fegyok mert jól néznek ki? az nem minden ha egy fegyver jól nézki, jól is sebezzen.De ezek a mostani új fegyók mind kamu az egész, a sebzése nem ad az 600-700támadó értéket se 20-30 demit
Eclips15,Pueblo.

2010-12-15, 17:51:37 #3515 Utolsó szerkesztés: 2010-12-15, 17:59:24 Szerző: ATAG
Alapból 92-es fegyverek vannak a metinben, itt azok lesznek javítva és droppba téve. A főleg németek áltat összegányolt "2010-es és 2011-es" fegyverek biztosan nem fognak bekerülni.
Sajnos a sebzésük nem akar olyan lenni mint elvárnám, így még várni kell rájuk kicsit :)

Vértekkel ugyanez a helyzet. A rendelkezésre állókból lesz majd javított, de "új" nem kerül be a játékba.

Folyt: ami még biztosan nem lesz, az a lvl120+ fejlődési lehetőség.

A fordítási munka tovább zajlik a háttérben. Jelenleg egy kínai tolmács ügyködik a rendszerüzeneteken, aztán néhány "válogatott" küldetést fogunk fordítani/javítani/készíteni, a többitől pedig érzékeny búcsút veszünk.
Ezek a módosítások leghamarabb januárra várhatóak...

2010-12-15, 17:58:43 #3516 Utolsó szerkesztés: 2010-12-15, 18:03:30 Szerző: [SMOD]THymea
én nemcsak a 92--sre értem hanem a pu-n kinget lehetett venni fűrészfog-at mittudom én voltak benne 56-os fegyók is csomó új vért :) Lehet átmegyek oda és abbahagyom a dd-t. ott benyomásom szerint több értelmes emberke is van :)
csak most nem műkxik nálam a pumt :S

bocsi a duplapostért

de még az is zavar hogy s2-őn 1 milla a lélekkő és 1 milla a bab. magyarul börös végébe 1 óra alatt kb 60 misit tudok szerezni, és ha jó napom van akkor talán kitudok hozni belőle egy p-t :S

duplapost összevonás
S2=Game Over
S1=IntErr       /pvpSuraman
         90        / 90

2010-12-15, 18:05:19 #3517 Utolsó szerkesztés: 2010-12-15, 18:07:36 Szerző: ATAG
Idézetet írta: KCorp Dátum 2010-12-15, 17:58:43
én nemcsak a 92--sre értem hanem a pu-n kinget lehetett venni fűrészfog-at mittudom én voltak benne 56-os fegyók is csomó új vért :) Lehet átmegyek oda és abbahagyom a dd-t. ott benyomásom szerint több értelmes emberke is van :)
csak most nem műkxik nálam a pumt :S

Igazad van, mekkora királyság már tele bónuszolni még vagy 12 féle vértet...
Bármi "nagyobb" kerül is be majd a későbbiekben, az a jelenlegi tárgyakból lesz majd húzható, ne kelljen elölről kezdeni a forgatásukat.

Amúgy pumt2-n gépcsere volt, majd gondolom lesz új patch amivel fel lehet menni.

... S2 nehezítve van kicsit. Ha neked az sok, menj S1-re, vagy más szerverre :)

Szia ATAG, tudmál linkelni egy e-mail cimet ahova bannal kapcsolatost le tudnám neked írni mert egy egészen érdekes bannról lenne szó :)

Előre is Köszönöm :)

Barney: -New York szomorú napra ébredt, Ted. Nagyon szomorú napra. Tudod mit láttam befelé jövet? Egy csajt pulcsiban...

Idézetet írta: ixdee Dátum 2010-12-15, 18:12:07
Szia ATAG, tudmál linkelni egy e-mail cimet ahova bannal kapcsolatost le tudnám neked írni mert egy egészen érdekes bannról lenne szó :)

Előre is Köszönöm :)

Szia!

[email protected] e-mail címen tudsz érdeklődni :)