[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

2010-12-11, 15:08:42 #3480 Utolsó szerkesztés: 2010-12-11, 15:14:51 Szerző: priusz
amikor elakarom inditani a klienset kidob egy log ablakot és valami olyat ir benne h álitsam át a grafikát!! hiába álitom át a felbontást mindig ezt irja ki! a grafikusom ati rendon 9600 as ! mi lehet a gond??

[HIGHLIGHT=#ffffff]Sziasztok.
Annyit szeretnék kérdezni,hogy nem látom a céh jeleket,ez mitől lehet?
Mark mappát kitöröltem,ahol láttam más oldalakon,hogy ezt kellene csinálni,de nem mutatja úgy sem...
Normális választ várok. Köszi
ProDiKaa
[/HIGHLIGHT]

2010-12-11, 19:54:46 #3482 Utolsó szerkesztés: 2010-12-11, 20:17:49 Szerző: [SMOD]THymea
Ha torrentesed van az Upload mappát töröld ki
Vincenzo

en bena vagyok az installaciohoz meg minden , valaki adna nekem linkeket es segitseget hogy mi es hogy kell hogy itt jatszhassak? koszonom

gyors linkek xd
reg :   http://www.ddmt2.net/regist.php
Letöltés :    http://www.ddmt2.net/down.html

Ha letöltött akk elinditod kijelölöd hova telepitse és a többit rábizod  majd ö megcsinál mindent!
De mivel most szerintem resi van vagy nem tom nem nyitja meg az oldalt csak probálkozz
remélem segitettem!

Idézetet írta: LaMbOo Dátum 2010-12-11, 20:30:14
valaki pls linkelje márb e a keres kinált:D nem találom egyszerűen sehol:D

http://metin2hungary.net/index.php/board,19.0.html

Itt van!

Olyankor mi van mikor ezt írja ki: "CreateProcess failed with error 3"

Hali!

Feltelepítettem dd-t.A patch megakad: a felső 25%nál az alsó 12,5%nál.Régebben volt 2 fűjl amit letöltöttem és jó volt.Aki tudja mi volt az légyszi adjon linket.A data.hu-t mert nekem nem jön be.

A patch valószínűleg azért akadt meg, mert nem a C:\Program Files... mappába telepítetted a játékot.
Nem nehéz megcsinálni :) Szóval tedd a C:\Program Files... mappába a játékot és már nem fog megakadni a patch.

Oda raktam mint régebben is és akkor is megakadt.De akkor nem tudom ki de linkelt nekem 2 olyan fájlt amit bemásoltam a dd mappájába, felül írtam az eddíg ott lévő 2 fájlt és jó lett.

egy időben aki céhbe volt az be se léphetett pár napig, vagyis amelyik karival céhbe voltam beléptem és ledobott, amelyik nem volt céhben felengedett (ugyan azon a felhasználón)

az lenne az én nagy roblematikám h most mekkora az  EXP szorzó? egyentalán nem fejlődik egyik karim se, lehetne egy olyan kérésem/kérésünk h pár napra (2-3) menjen fel kb 600ra a szorzók? amikor annyi volt pár napra iszonyat jó volt, azért is mert akkor rendeltem meg az első kinget és csodálkoztam h jön a yang, erre rájöttem pár napra rá h csaka  szorzó volt nagy, mivel előtte king nélkül farmoltam (nagyon nehéz és időigényes)

lehetne ez ilyen karácsonyi ajándék?:D

PLS írjatok vissza!
[color=#00ff00]Lv 99[/color] [color=#00ffff]Lovagias[/color] [color=#ffff00]eselyes[/color]

mi az isten lett a serverer nem rég jöttem visza sokáig nem voltam,de régen nem volt enyi hiba élvezhetö volt a játék,most teleportálok valahova vagy ledob és 40perc mire visza enged vagy kb 20percig portál.dt olyan bugos lett hogy a 7.iken semmi nincs ott állunk üres teremben.ugy ugrál a statom folyton hogy 3 csopi vad kutya levág.....
server:DDMT2
Birodalom:Chunjo
Kaszt:harcos/Testi
Szint:99lv
LO:21
Skillek:P
Céh:Nincs nem is kell -.-
Pár:Áhhh kösz de nem kell DD-röl
Fontos Személyek:,Ziggi,Wolf556,Predatoron,Moris,SantaTereza ^^Kawa01.AnalfaBéka.Beles.Stinky
GAME OVERRR

Emberek..Értékeljétek már más munkáját.Biztosan javítják a szervert, és ezt megint csak értetek teszik.Tudjatok, már várni 10-20 percet vagy 1-2 órát..Holnap iskola van, ameddig nincs szerver tanuljatok, és mire megtanultok lesz.Gondolkozzatok így..Ez csak egy tanács, késöbb ha vissza emlékeztek bánni fogjátok, hogy nem tanultatok.Sokan írják, hogy bugos a játék, érdekes nekem nem az, soha nem dob le portnál se semmikor.DT az pedig bármikor bebugolhat akár a játékos hibájából is..Ja és még valami..Nem elég az exp, yang szorzó?! 1 óra alatt kifarmolok 450-500 millát.Ez nektek kevés?Mit akartok, hogy mindent alátok tegyenek?Gondolkozzatok már egy picit..

valaki mondja már el hogyan kell a komment alá aláírást szerkeszteni!köszi

Nekem miért ezt írja ki: Nincs lemez a meghajtóban. Helyezzen lemezt a következő meghajtóba: D: ezt miért írja ki? Amikor volt benne CD ezt írta ki most nincs de most is ezt írja pls segítsetek hogy miért van ez

Idézetet írta: messi1995 Dátum 2010-12-12, 11:45:24
Nekem miért ezt írja ki: Nincs lemez a meghajtóban. Helyezzen lemezt a következő meghajtóba: D: ezt miért írja ki? Amikor volt benne CD ezt írta ki most nincs de most is ezt írja pls segítsetek hogy miért van ez

RESTARTKOR EZT ÍRJA KI ÁLTALÁBAN :D
SEMMI BAJ NINCS A GÉPEDDEL;)

2010-12-12, 11:49:51 #3496 Utolsó szerkesztés: 2010-12-12, 11:56:32 Szerző: [TMOD]Niix
De már on a szerver és mégis ezt írja meg más szerverhez is ezt írja ki...

Idézetet írta: messi1995 Dátum 2010-12-12, 11:49:51
De már on a szerver és mégis ezt írja meg más szerverhez is ezt írja ki...

Próbáld meg a Program Feil s ból indítani vagy másold át oda a mappát és úgy

Helo helo:)

Fórumszerkesztők és játékosok figyeljenek!
Nem lehetne h SÉ-t yangra/tárgyakra cseréljünk?
Miért lenne előny?
Játékosok részéről azért, mert aki pl Erdélyből nem tud SÉ-t rendelni SÉ-hez jutna, vagy aki alapból nem tud rendelni (pl: nem teheti meg) az is SÉ-hez juthatna! Nem lenne annyi átverés a SÉ rendeléssel, mert ugye nem szabad mások átverésében részt venni, szabály ezt írja.
Másik oldalról azért lenne jó (akinek a zsebébe megy ennek az ára) mivel így több SÉ-t rendelnének azok akik megtehetik, h rendeljenek, mivel azt el tudják cserélni.

Szerintem mindenkinek előnyös lenne. Bár most megkérném a fórumon dolgozókat h aki tud az reagáljon erre a bejegyzésemre.
Köszi előre is.

További jó szerkesztgetést/játékot!:)
[color=#00ff00]Lv 99[/color] [color=#00ffff]Lovagias[/color] [color=#ffff00]eselyes[/color]

Miért hozna már adósságot? Miért menne csődbe?
Szerintem aki tud az több SÉ-t rendel, mivel el tudja cserélni, aki meg nem tud rendelni, rendeltet mással, szóval ha úgyvesszük "azok is rendelnek akiknek nincs rá pénzük"! Csak más fizeti nekik ki.
Te hogy látod? Azért kíváncsi vagyok rá, azért írtam a levelet.

(Tegyük fel h van aki 3x 2000Ft-ért rendel havonta SÉ-t, mert neki annyi elég, de mondjuk az se lenne neki megeröltető ha havonta 12x2000Ft-ért rendel. Van aki havonta rendelne 3x2000Ft-ért, de nincs pénze így semennyit nem rendel. Tehát megkér valakit aki olyat aki megteheti h többször rendeljen és rendel neki yangért/tárgyért. Így havonta nem 3x2000Ft-ért hanem sokkal többért rendelne az illető.)

Én így látom.
Válaszokat még mindig várom!