[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Full kinagyitásra raktad már vagy az a kis 800x600 van?

Honan lehet letolteni a Multi klinenset? aki tudja irja le leci

valaki segitene nekem? :S

csaki, az azért van mert 640x480ban van a játék neked. Nekem is volt már így de 800x600ban tökéletesen látszik minden.
Vagy írd át a metin2.cfg-ben nyisd meg a config.exe-t és állítsd át.

Sziasztok azt szerném kérdezni S1-en át lehet váltani őregaszonynál???

Hali.

Megakad a patcher 25% nál a fenti és 24% nál a lenti.Régebben néztem fórumot és volt valami olyan dolog amit le kellett tölteni azt belerakni a ddmt2- mappájába.Tudna adni valaki linket?

sziasztok nekem nem megy a metin :S valami url/patch cuccos ami megállítja a betöltést :S csak nekem van ez? tegnap még tökéletesen ment
S2=Game Over
S1=IntErr       /pvpSuraman
         90        / 90

Idézetet írta: KCorp Dátum 2010-12-10, 15:26:33
sziasztok nekem nem megy a metin :S valami url/patch cuccos ami megállítja a betöltést :S csak nekem van ez? tegnap még tökéletesen ment
Nekem is ez volt...
Rakd újra...

Elég érdekesh sztem ez a szeró...xD Most nem laggol, de alig lehet belépni... tegnap be lehetett lépni normálisan, de akkor meg laggolt mint a .... Most nem akarta a patcher-t futtatni (2 perce) Most meg elindul, be is akarna jelentkezni... akarna... de nem sikerül neki...bejelentkezés folyamatban... höhöhöh...xd

Sziasztok!

Ha használom ezt az indítót a DDMT klienshez, amit ma rakott fel egy játékos, lehet valami bajom belőle?

Itt bannra célzok stb...?

Link:
http://metin2hungary.net/index.php/topic,37007.0.html

Szevasztok!

Nyitottam egy topicot csak sajnos bezárták. Arra lennék kíváncsi hogy 6.-7. optnak mik jöhetnek? Nagyon kíváncsi vagyok rá. Ha valaki tudja kérem küldje el privátba. Köszönöm előre is.

2010-12-11, 09:19:11 #3473 Utolsó szerkesztés: 2010-12-11, 10:21:48 Szerző: [TMOD]Niix
Idézetet írta: MirageEres Dátum 2010-12-11, 09:17:39
Szevasztok!

Nyitottam egy topicot csak sajnos bezárták. Arra lennék kíváncsi hogy 6.-7. optnak mik jöhetnek? Nagyon kíváncsi vagyok rá. Ha valaki tudja kérem küldje el privátba. Köszönöm előre is.
Szia!
Bármien OPT mehet bele

Figyeljetek
DarkNaar így írja a nevét vagy így DarkNaark?
Mert rámírt 1 DarkNaark nevű csávó és azt állítja h ő az igazi DarkNaar

Kerüld el a dupla postot! Van MÓDOSÍTÁS gomb is!~ Niix

DarkNaar az eredeti.A másik az csak copyzott.

Sziasztok! Nos lenne 1 fontos dolog amit mindenki előtt tisztázni szeretnék! Sok ember megszólja a Vincenzo vezette egykori Bears- most Thunder néven futó céhet,hogy ilyen hacker meg olyan hacker. Elegünk van már abból ,hogy kihív valaki levered és egyből hacker hacker így dmg úgy dmg.Ennek semmi valóság alapja nincsen de a sok degenerált paraszt már bocs a kifejezésért nem bírja felfogni. Ez valószínüleg azért van mert irigyek.Szerintem rohadtul lelehetne már szállni rólunk. Ez természetes ,hogy a mi céhünk volt a topp 1 és az is lessz hiszen a Shinsoo "Naggyai" úgymond valamit érő playerek itt vannak nálunk. A legtöbb tag köztük énis a szervere indulása óta játszik tehát valahol érthető ,hogy csak jobban értünk a játékhoz mint a nemrég kezdő játékosok (tisztelet a kivételnek ezt nem sértésből mondom ) .[HIGHLIGHT=#ffffff]Itt van rá a példa ezt pár percel ezelőtt vágták a fejemhez :[/HIGHLIGHT]http://www.kepfeltoltes.hu/view/101211/1211_103616_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Nem csak az ebben az egészben a rossz ,hogy felhúzzák az embert de valahol szarul is esik ha az embert oktalanul vádolják.      
           Sry ha valakit megbántottam vagy túl egoistának tüntem de ezt muszáj volt megosztanom mindenkivel.         
                        Üdv:TheRedAngel

Server:DDMt2
Karakter: CrazySweet (Test Harcos)
Lv:99
Rang:Lovagias
Ló:21, Áfonya <3 *-* :D
Politikai nézetek: Waffen SS :D
<3 88 <3

Na ilyen nincs
ProMage itt darálja a népet Kékenél...
Vagyis darálta
o_O
Ilyet ritkán láttok

Néha-néha kell egy kis feszültség levezetés.
Vagy esetleg egy kis kikapcsolódás :)
Gondolom nem a haverjait, barátait küldte padlóra (:

Szóval nagyon nem izgat hogy ki mit gondol rólam, aki ismer tudja hogy nem élek ilyenekkel ,aki meg nem ismer és megvádol vele az "*****".
Vincenzo

Valaki válaszolhatna,hogy most mi van az öregasszonyos visszaállítóval..:S Lassan 2 hónapja várok arra,hogy váltani tudjak,de még mindig semmi változás..:\