[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Idézetet írta: adamszkia Dátum 2010-12-07, 19:26:38
Sziasztok nagyon nagy gond van vetme kinget nem volt hejem item shopa és nem tudot meg érkezni akkor nem is lesz soha tőbet el felejthetem?
Szia.
Sztem ha nincs hely rakiba akkor nem is engedi megvásárolni.

sziasztok meg lehet változtatni az e-mailt?

KÜLÖNBEN 1 DOLGOT NEM ÉRTEK:Miért nem lehet lóküldizni?????

a lóküldivel nincs semmi, figyeljcsak énis azthittem h baja van, átmentem map2re és el tudtam fogadni:) am volt olyan nap h nm engedte de másnap már ment is:D 21ből kb 3x nem sikerült és 3-4alkalommal nem tudtam elindítani a küldit, szóval 1hónap alatt meglett a ló:D
[color=#00ff00]Lv 99[/color] [color=#00ffff]Lovagias[/color] [color=#ffff00]eselyes[/color]

Tegnap elött is nagyban csinálom a lóküldit h meglegyen warló maradt még 10p meg 15 ijjász kigyó amit megölök mondom magamba fú hát ez már meg lesz de pechemre nem volt egy se utána :'( mondom hát ez nagyon jó :/

Idézetet írta: NarutoKun Dátum 2010-12-07, 20:43:10
Tegnap elött is nagyban csinálom a lóküldit h meglegyen warló maradt még 10p meg 15 ijjász kigyó amit megölök mondom magamba fú hát ez már meg lesz de pechemre nem volt egy se utána :'( mondom hát ez nagyon jó :/
Ahol besatíroztam pirossal ott ölj mindig sajátomat ott csináltam meg egyedül 9perc alatt

Vincenzo

Idézetet írta: adamszkia Dátum 2010-12-07, 19:26:38
Sziasztok nagyon nagy gond van vetme kinget nem volt hejem item shopa és nem tudot meg érkezni akkor nem is lesz soha tőbet el felejthetem?

Szia!

Az itemes rakidban legyen elég elég hely, valamint menj át másik mapra, és ott próbáld meg.
A kérdésem: levonta-e a king árát? Ha igen, és mégsem tudod kivenni, akkor küldj e-mail-t az [email protected] címre, amelybe írd bele a karaktered nevét, és a problémát. Ha bebizonyosodik, hogy valóban nem kaptad meg a vértet, és levonta a SÉ-t, akkor a king vért SÉ-jét visszakapod! (Külön megjegyzem ez csak a king vértekre vonatkozik)

Idézetet írta: NarutoKun Dátum 2010-12-07, 20:43:10

Ha takarítasz, tehát ölsz mindent akkor megvan az pik pak. énis úgy csináltam minden karim warlovát általában egy társammal.

Sziasztok.
Azt szeretném megkérdezni, hogy csináltam egy accot és nem kaptam rá SÉ-t....
Ez hiba vagy le van véve???

Új regnél már senki sem kap kezdő sét!

Értem.
Kösz az infót.

Semmi sem történt.Itt vagyok ugyan úgy mint eddig:)

Idézetet írta: [GA]Abyss Dátum 2010-12-08, 18:49:04

Semmi sem történt.Itt vagyok ugyan úgy mint eddig:)

Eltünt a neved mimeg beszartunk :)
Vincenzo

Sziasztok

Mondtátok,hogy resi után öregasszonynál lehet a készségeket visszaállítani.Resi most volt,nekem viszont még mindig nem működik a dolog.S2-n vagyok és lvl 90.Csak nálam áll fent ez a probléma vagy másnak is?Köszi előre is a válaszokat..

Nem csak te nem tudsz képességet váltani....én sem tudok

őszintén.az akkora baj ha 1 96 os harcos nem pont harcosok ellen szerzett kaszt elleni erőt hanem surák és ninják ellen?védelmet meg sehonnan?mert ez egyre inkább bajnak tünik,hogy a warik lekicsinyitik egymást mert az ilyen nagy erős surák is lekicsinyitik őket.(mercenary vagyok)

Lehet öregasszonynál kézséget átváltani?o.O
azthittem csak 30lv ig lehet o.O

Ez S1--en történt?
Mert mondogatták hogy be lesz téve :)

Sziasztok eggyik pillanatrol a másik ra 1 hiba lépett fel!
Le screenshot oltam mert ezt nem lehet elmagyarázni ! :D:S
Valaki segitsen pls :
Kép :  http://www.kephost.com/images3/ob6eppnx1r4mn63y6ho7.jpg

ALUL VAN A BAJ HOGY A SKILLEK EGYMÁSON VANNAK STB.... ::D:D:D:D