[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Nem lehet ez ellen mit tenni. Túl sok játékos játszik a szerveren. Hosszú távon megoldás le kéne a regisztrációt végre zárni szerintem.

Sziasztok!
Nálam nem működik a Birodalom Visszaállító:S
Ez miért van?

Idézetet írta: LaMbOo Dátum 2010-12-06, 17:45:53
Baszki csináljátok már meg a szerót.
Ez az mára már 1 rakás hoki a szerver az én king vértembe 70db def kő nél járok amit bele tőrt *.*. Szoval meg lagol 2-3 perc tisztelet amikor van fél óra amikor nincs lag..

Különben a lóküldivel mi van ????Elmegyek a lovászinashoz.Két szöveget ad ki:Infók a lovakról,Meg hogy lóról leszállás!

Mi lehet ????Mert az ciki hogy annyi ideje  nem tok probizni hogy most lenne kb 26 os pacim.

Idézetet írta: jamakasi95 Dátum 2010-12-06, 18:56:39
Különben a lóküldivel mi van ????Elmegyek a lovászinashoz.Két szöveget ad ki:Infók a lovakról,Meg hogy lóról leszállás!

Mi lehet ????Mert az ciki hogy annyi ideje  nem tok probizni hogy most lenne kb 26 os pacim.

Nekem hibátlanul sikerült az összes, ma lett 21es a lovam, nekem semmi baj nem volt vele...

Idézetet írta: laci22 Dátum 2010-12-06, 16:25:40
Ajj ez a sok DMG hacker :(((( Mostis belebotlottam 1 be....  http://www.kepfeltoltes.hu/view/101206/1206_161906_www.kepfeltoltes.hu_.jpg  

De még az benne a pláne ,hogy van pofája azt mondani ,hogy krit.....  
Szia
Ebben semmi DMG hack nincs csak erősebb mint te:)

2010-12-06, 22:56:23 #3426 Utolsó szerkesztés: 2010-12-06, 23:00:18 Szerző: Gerifinuccsi
Attól még, hogy törölték a hozzászólásainkat attól, még mindig parás dolog, hogy más p-servereken szervereken már van szint jelzés és az ún. "legnagyobb magyar p-serveren" még nincs....

Most mond már meg nekem,hogy miért olyan fontos a szintjelzés?

Szerintem sokkal fontosabb egy lagg mentes szerver, mint hogy tele legyen az egész miden szar csicsákkal.

Gerifinucci menj más p-szerverre.

Nem lesz szint kijelzés.Teljesen felesleges.Egy P-szerveren pont hogy abszolút nem számít a szint.

Idézetet írta: szasza97 Dátum 2010-12-06, 21:56:12
Idézetet írta: laci22 Dátum 2010-12-06, 16:25:40
Ajj ez a sok DMG hacker :(((( Mostis belebotlottam 1 be....  http://www.kepfeltoltes.hu/view/101206/1206_161906_www.kepfeltoltes.hu_.jpg  

De még az benne a pláne ,hogy van pofája azt mondani ,hogy krit.....  
Szia
Ebben semmi DMG hack nincs csak erősebb mint te:)
Az dmg nézd meg az árnyékban lévö sebzést közel ugyan annyi, és 3 szor.....

DDMT2 pvp . TheBest Wp.

http://www

2010-12-07, 07:25:30 #3430 Utolsó szerkesztés: 2010-12-07, 07:28:51 Szerző: Wixike
Háth én sajnos dmg terén nem tudok mit mondani ...Tesóm áthívja haverját elkezdi "hé figyelj csak háth nem megcsinálta a DMG-t egy perc se kellett neki olyan profi" megkérdezett kell persze a válasz "isten ments" jah a másik van egy olyan ismerősöm akit én legalábbis Baja városban "a kliens módosítás királyának" tartok nah nála is készül mindenféle...Meg visszatérve tesó haverjához azelőtt 3 nappal mesélt egy kis sztorit..."van neki kingje de sikerült neki a GM jog zűrzavar idején idézni egyet" ezt nemhittem nagyon el neki de amikor belép nézem...Két ninja mind a kettőn king...Nah hol itt az igazság és a tiszta játék,ennyit róla szerintem.Ugyan arról a szálról halottam még valamit a GM jog zűrzavar alatt múltkor valami "Triton kard+9-et és öregking-et"(persze a végleges Bann össze is jött néki) sikerült idéznie az eggyik vadbaromnak...Szal sztem benn vannak már a 92-es fegyverek is csak gondolom ez is megérdemlés kérdése én mondjuk nemnagyon szeretném mert sztem a 80-as fegyverekkel jó ez ígyis :D...Amúgy a külföldieket meg tudom sajnálni sajnos ismerek romániából is egy lányt aki folyton azért sír mert nem tud tölteni.

Jah és szerintem a HackShield kéne ide is szerintem, igaz nem értem itt minek hack-elni amikor ez nem a magyar szeró...Itt minden szó szerint a kezedbe esik a legkisebb megerőltetés nélkül...

Konichiwa all Wixi voltam :D

Wixike:

A hackshield szart sem ér:)
Ha megnézed hivatalosan a botok ellen lett kitalálva.Ugyan úgy televan fejlődő és spambottal az egész hivatalos szeró.Amelett magyaron is simán lehet dmgzni, mert a hackshield nem érzékeli.

Amit a haverod állít:)
Öreg king nincs bennt:)Triton kard itt nincs csak sirius.

Sajnálom a határon túliakat, de nem tudok velük mit kezdeni.Ha én náluk akarnék forinttal fizetni és se tehetném meg.Ezen meg lehet sértődni de a tényeken nem változtat.Sokan töltenek yangért cuccért SÉt.Ezért nem tilos a SÉ kereskedelem.Csak kellőképpen kell eljárni és nem szabad bedőlni a csalóknak.

2010-12-07, 14:27:35 #3432 Utolsó szerkesztés: 2010-12-08, 05:03:02 Szerző: [SMOD]THymea
Hát lehet hogy DMG-s lehet hogy nem...
Mert 2x-er biztos sebzett de van ott alul 1 1-es és nem tudom hogy az az 5k-hoz tartozik vagy nem...

2010-12-07, 14:48:27 #3433 Utolsó szerkesztés: 2010-12-08, 05:02:36 Szerző: [SMOD]THymea
Te meik klienset használod?

Am jó ha anyira bugtalanítva llenne a ddmt2 akkor az égi katonák mért bugosak mint állatt? Tudom hogy ez miat sírók folyton de nah...

Idézetet írta: [GA]Abyss Dátum 2010-12-07, 04:25:32

Gerifinucci menj más p-szerverre.

Nem lesz szint kijelzés.Teljesen felesleges.Egy P-szerveren pont hogy abszolút nem számít a szint.

Tisztelt PM nem visszaküldő Abyss!

Elvártam volna, hogy legalább a nevem ír le helyesen... Azon túl, annyi értelme lenne, hogy nem kérdezné meg mindenki párbaj után, hogy: "lvl?" Ésha azt mondom ,hogy 85 alatt vagyok nem hiszik el, felsem tűnik nekik, hogy nincs 5 p-skillem! Ennyi lenne az értelme az egésznek, meg a hírnév megtartása semmi más!
Puszi: Geri
Pistik4ever!

Vagy senki nem pvpzne veled:)

Az új fegyverek mikorra várhatóak?? És miböl lehet majd átalakítani őket??

Idézetet írta: [GA]Abyss Dátum 2010-12-07, 16:52:32
Vagy senki nem pvpzne veled:)

Ez nekem szól?o.O Am meg mint már írtam nem pvpzek hanem farmolok készpont!

Én annyit mondok a szint kiíráshoz, h jó lenne ha lenne egy toplista, de külön játékba nem kell azt kiírni, ahogy egyik SA is írta h szint nem fontos a játékban.

Én a GM zűrzavaros dologról, amikor egy vadbarom (már bocs) feltörte S1-et, arról annyit tudok, hogy csak azt tiltották akinél olyan cucc volt amihez egyébként nem juthatott hozzá, pl öreg kinghez ezen a szerón nem igen jut hozzá senki, de ha betoltál magadnak Pl +9es csatakardot, akkor nem hiszem h bannoltak volna azért bárkit is, bár kitudja, lehet utána tudnak nézni h az honnan van (boltból vagy sem)

én bírom ezt a játékot, fél évem van h betöltsem a 18at, majd megpróbálkozok azzal h GM legyek, nem azért h "jajj GM vagyok milyen szuper", ahogy említettem szeretem ezt a szerót, sok hackert és még több szabály szegőt látok nap mint nap, szeretnék majd ezek miatt kitiltani 1-2embert, ne értsetek félre,nem megfélemlítés miatt, hanem szeretném arra ösztökélni a játékosokat, h tartsák be a szabályokat (elvégre szabályszegőknek bann jár, nem igaz?) szeretném segíteni a DD-seket, remélem így fogjátok fel, nem úgy h keménykedni akarok majd ezzel a "kitüntetéssel" h GM lehetek!

írjatok majd erre a levelemre, szerintem aki fórumozik azoknak érdeke h normálisan tudjanak játszani!

Szabályokat betartani és hackeket felejteni! :)
[color=#00ff00]Lv 99[/color] [color=#00ffff]Lovagias[/color] [color=#ffff00]eselyes[/color]

Sziasztok nagyon nagy gond van vetme kinget nem volt hejem item shopa és nem tudot meg érkezni akkor nem is lesz soha tőbet el felejthetem?