[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Sziasztok holnap szeretném el kezdni farm karim king van tűnde +8+9 meg nem találtam eladot és krites meg tp-és cucok kelenek cssak?

Idézetet írta: adamszkia Dátum 2010-12-05, 21:59:42
Sziasztok holnap szeretném el kezdni farm karim king van tűnde +8+9 meg nem találtam eladot és krites meg tp-és cucok kelenek cssak?
Yangos bon is jó ha van a cuccaidban :D.

Idézetet írta: frostblade999 Dátum 2010-12-05, 22:28:14
Idézetet írta: adamszkia Dátum 2010-12-05, 21:59:42
Yangos bon is jó ha van a cuccaidban :D.
Szia az van 30% kb azal 3 -4 ora alat meniy ang fog be jőni?kb.

Sziasztok!
Az lenne a problémám,hogy nem engedi húzni a lovam pedig csak 3-as:(
Elmegyek lovászinashoz csak ezeket lehet választani:
Dismount (Bocs ha rosszul írtam)
És lovaglójegyért felszállni 1 pónira

Idézetet írta: Tr1nx Dátum 2010-12-06, 11:04:06
Sziasztok!
Az lenne a problémám,hogy nem engedi húzni a lovam pedig csak 3-as:(
Elmegyek lovászinashoz csak ezeket lehet választani:
Dismount (Bocs ha rosszul írtam)
És lovaglójegyért felszállni 1 pónira

Szia! Egy tanács: Nyomd ki az összes küldiket. (ne tűntesd el, hanem nyisd meg őket) És akkor menni fog. :) Legalább is nálam így sikerült. :) Ha ez nem segít, akkor sajnos, tanácstalan vagyok. :(

Nissho

2010-12-06, 12:03:41 #3405 Utolsó szerkesztés: 2010-12-06, 12:05:27 Szerző: [TMOD]Niix
Rendben megpróbálom!
Köszi a választ!

Idézetet írta: P3NG3R Dátum 2010-12-05, 15:09:54
Hova lett a Signature gyűjtemény topic? :O

Sziasztok.
A Metin2 Signature téma törölve lett. Mivel már senki nem készített képeket, ráadásul csak a vita ment benne.
Lehet tanulni az esetből mindenkinek.
Üdv: Niix
Wolfy San & Niix Chan
♥ DarkNess~Aegist ♥

Sziasztok azt halotam nem 1 gyerektőlh ogy kapot 2mila SÉ-ét és csak néhányan hogy az igaz?

Egyéb hülye kérdés?

Idézetet írta: adamszkia Dátum 2010-12-06, 13:33:34
Sziasztok azt halotam nem 1 gyerektőlh ogy kapot 2mila SÉ-ét és csak néhányan hogy az igaz?

Hogy lenne igaz....Ami tavaj volt az ajándék volt akkor ez a lusta bagázs megérdemelte!Mostani viselkedés melett,Örülhetünk fejenként 1dc-nek....

Különben törődjetek bele....Lehet rendelni sé-t!Ha mindig kapnánk sé-t akkor már rég csődbe lenne a szerver.Rendelni kell ennyi...Én ma rendelem az első sé-met meg 500ért D  Igaz van egy 3 kingem mind dupla D de azt ugy rendelték nekem ( a sé-t)

Jama Von. BlackHole

Szeretném a GM-eknek megköszönni az eventet. nem is a mobok miatt stb.. hanem a szorzó :) hamar be is toltam a 78. szintet s2-őn
S2=Game Over
S1=IntErr       /pvpSuraman
         90        / 90

2010-12-06, 16:25:40 #3411 Utolsó szerkesztés: 2010-12-06, 16:27:27 Szerző: laci22
Ajj ez a sok DMG hacker :(((( Mostis belebotlottam 1 be....  http://www.kepfeltoltes.hu/view/101206/1206_161906_www.kepfeltoltes.hu_.jpg  

De még az benne a pláne ,hogy van pofája azt mondani ,hogy krit.....  
Server:DDMt2
Karakter: CrazySweet (Test Harcos)
Lv:99
Rang:Lovagias
Ló:21, Áfonya <3 *-* :D
Politikai nézetek: Waffen SS :D
<3 88 <3

Van szorzó...300% asszem

halljátok event van//..ᅫ.ez kérdés

Sziasztok aza kérdesem ugy fél éve rendeltem kinget aba hagytam most pedig akor bele rakni kővet és vagy 50db def kővet  tőrt edig bele már kurv*ra idegesit hogy nem tudok farmolni mert azért 100 def az számit..

azt mondják amikor kevesen vannak fent, vagyis hajnalban akkor minden sokkal jobban szokott sikerülni, ajánlom egyszer próbáld ki, ha teheted, de az tényleg csak a szerencsén múlik

eventről meg annyit h: köszönöm h igazságosan mindenki kapott átváltoztató gömböt, szerintem így semmi értelme nem volt, na de ti tudjátok

azt hallottam h 1,2M SÉ-t fogtok kiosztani mindenkinek karácsonykor, ebből mi igaz?
ha lesz is ilyen remélem mindenki kap és nem csak 1-2 felhasználó...

örülnék ha Dorka vagy akárki visszaírna:)
[color=#00ff00]Lv 99[/color] [color=#00ffff]Lovagias[/color] [color=#ffff00]eselyes[/color]

Halee! Szorzo meg lesz emelve szünetbe?:D felakarok menni 99re :$

Barney: -New York szomorú napra ébredt, Ted. Nagyon szomorú napra. Tudod mit láttam befelé jövet? Egy csajt pulcsiban...

Az hogy az eventen nem tudtál részt venni ez tán nem a mi hibánk.Remélem nem hiszed hogy minden játékos után egyesével rohangálunk:)

SÉ osztás nem lesz karácsonykor.

Köszi Abyss =)...

és a SÉ meg kit izgat :D (aki kint él vegyen egy magyar kártyát.)

Barney: -New York szomorú napra ébredt, Ted. Nagyon szomorú napra. Tudod mit láttam befelé jövet? Egy csajt pulcsiban...