[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Igen, köszönjük, hogy eltűntek a küldetések... Így sokaknak nem lesz már soha lova. Gratulálok. És köszönjük, hogy eltűntek a frizurák. Legközelebb a királyruhám tűnik el? Azt is köszönöm, hogy nem tudom fejleszteni a lovamat, a párom nem tud kovácsolni, se kováccsal, se kővel, se tekerccsel. Köszönöm, hogy a tegnapi brutális lefagyás óta, ami állítólag frissítés volt, állandóan lefagy a játék nekem, még újbóli letöltés, feltelepítés után is. Sőt, az egész gépem lefagy. Szép, meg jó ez a privát szerver, de azt hiszem addig pihentetem, amíg ilyen bogaras. Inkább szenvedek fél hónapig egy szintért a .hu-n, mert azért ott közel nincs ennyi bug....

na ja . eluntam 1 kicsit a szerót :S

kösz ujra lenyomtam a lovasküldit. és kovácsoltam is ma a dt-be szal nekem ugy tünik oké. de nekem is bentmaradt 1 küldi nem tom mi krisszkrasszul nem értek xD

Azt hiszem azaz orkfogas küldetés!
Yodafone én is újra megcsináltam a lovast hála ATAG-nak... A játék nálam is 5-ször egymás után 10percen belül szétcseszte a képet kékre sárgára....

Sziasztok!
Az átváltozás hogyan működik?
Ps átváltozásom van és hozzá egy elite esoteric fanatic átváltozó gömböm.
Gondolom ha ráklikkelek a gömbre akkor változok át, de meddig tart ez az átváltozás? Ha több ideig tart, mint szeretném, akkor le lehet valahogy állítani? Ha átváltozok utána eltűnik a gömb vagy megmarad?

Idézetet írta: Lucian Dátum 2009-11-24, 01:44:07
Sziasztok!
Az átváltozás hogyan működik?
Ps átváltozásom van és hozzá egy elite esoteric fanatic átváltozó gömböm.
Gondolom ha ráklikkelek a gömbre akkor változok át, de meddig tart ez az átváltozás? Ha több ideig tart, mint szeretném, akkor le lehet valahogy állítani? Ha átváltozok utána eltűnik a gömb vagy megmarad?
Úgyhalottam hogy 1 óráig tart. Viszaváltozol alapból ha meghalsz és elveszik a gömb már akkor amikor használod.

Félóráig tart.

De biztos hogy eltűnik a gömb?
Mert én hallottam olyat, hogy G felett nem tűnik el.

Idézetet írta: Lucian Dátum 2009-11-24, 13:16:54

Biztos -.-

Egyébként meg próbáld ki és megtudod...

Idézetet írta: ATAG Dátum 2009-11-24, 13:18:33
Idézetet írta: Lucian Dátum 2009-11-24, 13:16:54

Biztos -.-

Nekem eltünt.

ezen a szerveren mekkora szorzók vannak?

Idézetet írta: molokko Dátum 2009-11-24, 14:35:32
ezen a szerveren mekkora szorzók vannak?

ha jol tudom 200- szoros

Idézetet írta: ATAG Dátum 2009-11-24, 13:18:33
Biztos -.-

Akkor ez elég borsos áru szórakozás :S

Ha bosst akarsz ölni, ink. csak akkor változz át...Én web shopban vettem 2db kaszás ládáját, mind2-ben 66-os harcos vért volt XD
Ha csak városban szórakozol, tényleg drága móka...főleg ha valaki leszed szabadban 5perc után...

haljátok egy food miatt bannolhatnak ???????
mert engem bannoltak-.-

Sziasztok!

Olyan problémám van,hogy minden regisztráciomat felengedi,de a legfontosabb karim kari választás után kilép a bejelentkező ablakba...

:S

Aki tud segitsen!

flood miatt bannoltak? helyes. kicsit unom már a sok floodert. és sztem nem vagyok egyedül. de am kétlem h flood miatt kaptad a bannt. lehet h olyan szöveget irtál ami szabályba ütközik, esetleg amit én valoszinübbnek tartok (persze gondolom nem igy van:) ) hacket használtál.

de flood miatt volt
tom mert akkor dobott ki (am tök véletlen volt )
de jó most akk kibannoltam de menniy időre?????
mert má unom
2 napja vok kibannolva

Mindenesetre köszi.Tudtom szerint semmit nem követtem el.Majd megkérdezek egy fentebbi tagot :)

Létszives engedjetek vissza mert ott van minden faxa cuccom is Pl:+9 es fullánk kard ,+8 as utsó vért +8 :(
egy rohhat Flood miatt bakker ??
végülis kinek ártottam vele mi ????????
******* ÚÚÚÚÚÚÚTÁLOm