[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Sziasztok,szeretnék s1-en játszani de ha regisztrálok 0 DC-t kapok és igy nem tudok venni semmit valaki tud segiteni?

Idézetet írta: Benci08 Dátum 2010-11-28, 18:31:34
Sziasztok,szeretnék s1-en játszani de ha regisztrálok 0 DC-t kapok és igy nem tudok venni semmit valaki tud segiteni?
Mindenki 0SÉ-t kap aki regizett....

2010-11-28, 19:40:51 #3342 Utolsó szerkesztés: 2010-11-28, 19:46:47 Szerző: [TMOD]Niix
Idézetet írta: StrongerBody Dátum 2010-11-28, 19:37:51
Mostanába nagyon.... a szerver 5 percenként befagy és ledob.És utánna meg 10-15 perc kell neki még feljutok megint.

Hát igen én is ezt mondom Ez azóta van mióta a reget meg nyitották, azóta fagyogat a szerver több perces laggok, alig enged be... Lehetséges túl lett terhelve a szerver gép annyi új ember akar játszani Túl sok lett a reg  és nem bírja a szerver gép a sok játékost (lehetséges ez miatt van az egész lagg meg minden)
Igen, szerintem Login bug lett annyi játékos volt fent... De mint ahogy Niix is írta a Team már dolgozik az ügyön
Eclips15,Pueblo.

Sziasztok miért nem tudom meg nyiti a skill resetet ??? pls agyatokk választ nyagyon sűrgős lene!!!

Kérlek válszoljatok

a Chetbann menyi ideig szokott tartani?
"Ezt irták ki amiért chetbannt kapott""---->"Itt ddmt2ön nyugottan lehet dmgzni -.- ha rádir egy GM letagadod -.-!! Ezt irta ki Kéken chetbe
Menyi ideig elsz le chettbannolva a kari:????

Idézetet írta: jokerwarriorx Dátum 2010-11-28, 21:49:50
Kérlek válszoljatok

"Ezt irták ki amiért chetbannt kapott""---->"Itt ddmt2ön nyugottan lehet dmgzni -.- ha rádir egy GM letagadod -.-!! Ezt irta ki Kéken chetbe
Ha jól tudom , addig ameddig a GM megszabja xD
Vagyis ő állítja be , hogy meddig legyen a chat bann .! (Mondom ha jól tudom xD De nem 100% : )

Kérlek válszoljatok

Ameddig a GM adta ^^ Ha olyan mint én akkor csak jó indulat menti meg a karidat :D (A chatbannból)

Miért irj azt ki hogy nem Létezik előfizető számla???

2010-11-29, 18:28:12 #3348 Utolsó szerkesztés: 2011-07-29, 23:00:33 Szerző: CrayClark
Kérlek válszoljatok

'

altalaban 24 oraig tart o.O tudtommal:D attol fugg milyen paszban kaptad el a tagot:D

[color=lightgreen]99[/color] [color=yellow]iDEALER[/color]  end .

Idézetet írta: adamszkia Dátum 2010-11-29, 18:25:54
Miért irj azt ki hogy nem Létezik előfizető számla???

Csak mert azért mert az ID-t meg a jelszót is rosszulk irtad be:)

ha bannt kap valaki akkor kiírja h banned....tapasztaltam:D

Különben mennyit érhet 25 demi 12 int 20varázs 10 áható 8 mérges démon legyi d. sura????

Idézetet írta: jamakasi95 Dátum 2010-11-29, 19:22:50
Különben mennyit érhet 25 demi 12 int 20varázs 10 áható 8 mérges démon legyi d. sura????
Én nem adnám el...A legjobb cuccokra cserélné bármelyik sámán szerintem.

2010-11-29, 20:30:58 #3353 Utolsó szerkesztés: 2010-11-29, 20:34:35 Szerző: jamakasi95
Különben az ciki ha 1X re 2 karival nyomom???Hiányzik Expi Surám...A cuccai megvannak már:)Azért hagytam ott mert már fullos volt 8 d wari 5 d sura:DMagától kamiztól vett d surás edgémre vagyok büszke....25 demi 12 int 10 krit 10 átható 10 varázsal...

Szerintetek megéri:d .waris szellemfogat kaptam volna :3db 80as tőrért amik 25 demisek 12mozgásisak 10 kritesek ...Egyik 10wari 5 krit másik 10 sura 5 mozgás   10%ninja 5 mozgás   Szerintetek megérte volna????Én adtam volna a tőröket....Még megtehetem csak véleményt kérek....Szellemfogam duplába még életbe nem volt csak edgém...

Idézetet írta: jamakasi95 Dátum 2010-11-29, 21:04:22
Szerintetek megéri:d .waris szellemfogat kaptam volna :3db 80as tőrért amik 25 demisek 12mozgásisak 10 kritesek ...Egyik 10wari 5 krit másik 10 sura 5 mozgás   10%ninja 5 mozgás   Szerintetek megérte volna????Én adtam volna a tőröket....Még megtehetem csak véleményt kérek....Szellemfogam duplába még életbe nem volt csak edgém...
Szerintem nem éri meg. Egyrészt,mert a vágó penge ha 12 intes 25demis jobban sebez (még ha kevéssel is) mint a szellemfog,másrészt azt a három tőrt ha eladod abból vehetsz két duplás cumót is amiket aztán átoptolsz ha szükséges.
Seann

Én nem adnék 3 tőrt érte
Nem olyan nagy szám egy dupla waris szellem fog, főleg hogy a tőrök alap optja kiváló...
Ne cseréld, semmi értelme nincs....
Eclips15,Pueblo.

Idézetet írta: jamakasi95 Dátum 2010-11-29, 21:04:22

hát a tőnek nem ilyen az optjai!!
a surás az olyan h 10demi,12dex deh a 6-7 optja 10% sura és 5erő, a másik az 10% demi 12dex aba 5erő és 5dex van a 3ikat nemtom fejből h mi ellen van deh abba csak 10% demi van

De ez most ddmt2-n van :D
Valahol láttam , hogy exp gyűrűt kaptok érte.
De minek exp gyűrű jutalomnak,ha azt lehet venni itemshoppon?

Üdv.

Idézetet írta: kelen1995 Dátum 2010-11-29, 21:10:38
Amúgy most mi ez az orkfogas küldetés ddmt2-n?
Valaki leírná nekem "low"-ozás nélkül ?
Előre is köszönöm a rendes válaszokat ^^

Üdv

A Biológus kutatása 1
Ölj addig Bátor fekete orkot, Orkot és Fekete orkot, amíg nem kapsz 10x Orkfogat
Ölj addig Büszke orkot, Büszke ork íjászt, Büszke ork varázslót és Büszke ork harcost, amíg nem kapsz
Jinuggyis lélekkövet

Jutalom:
+10 mozgási sebesség (végleges)

Tapasztalat gyűrű (+50% EXP 30 percre)

A Biológus kutatása 2
Ölj addig Sötét kínzót és/vagy Magas kínzó, amíg nem kapsz 15x Átokkönyvet
Ölj addig Büszke sötét fanatikust, Büszke sötét harcost, Büszke sötét ezredest, amíg nem kapsz Templomi lélekkövet

Jutalom:
+5% támadó sebesség (végleges)
Pompás ébenláda

A Biológus kutatása 3
Ölj addig Démon íjászt, Démon lándzsást, Démon sámánt és Démon katonát a Démon toronyban, amíg nem szerzel
15 Démoni emléktárgyat
Ölj addig Démon íjászt, Démon lándzsást, Démon sámánt és Démon katonát, amíg nem szerzel Sagyis lélekkövet

Jutalom:
+60 Védelem (végleges)
Sárga ébenláda

A Biológus kutatása 4
Ölj Jéggólemet, amíg nem kapsz 20 Jéggömböt.
Ölj addig Jéggólemet, Jég gyilkosbálnát, Jégrovart, Fagyos jégembert és Yetit, amíg nem kapsz Aurtumryus lélekkövet.

Jutalom:
+50 támadóérték (végleges)
Világoszöld ébenláda

A Biológus kutatása 5
Ölj addig szörnyeket a Vörös erdőben és/vagy Lungsamban, amíg nem szerzel 25 Zelkova faágat.
Ölj addig szörnyeket a Vörös erdőben és/vagy Lungsamban amíg nem szerzel egy Gyimoks lélekkövet.

Jutalom:
+11% Mozgási sebesség (végleges)
+10% Károk csökkenése (végleges) (nem 10% védelem)/Szörnyek ellen/
Zöld ébenláda

A Biológus kutatása 6
Ölj addig óriásokat az Óriások földjén és Kígyóréten, amíg nem szerzel 30 db Tugyi tanusítványát
Ölj addig óriásokat az Óriások földjén és Kígyóréten, amíg nem szerzel Tugyis lélekköve

Jutalom:
+6% támadósebesség (végleges)
+10% támadóérték (végleges)/Szörnyek ellen/
Kék ébenláda

A Biológus kutatása 7

Ölj addig Óriás szellem fat, Vörös tündért, Vörös szellemfat, Vörös gonosz fat, Vörös szellem fűzt, Vörös szellem fa tuskó a Vörös erdőben, amíg nem szerzel 40 Vörös szellemfa ágat.
Ölj addig a Vörös erdőben, amíg nem szerzel Erdőszellem lélekkövet

Jutalom:
-10% kár elszenvedése a többi játékossal szemben. (végleges)
Lila ébenláda

A Biológus kutatása 8
Ölj addig Bossokat, amíg nem szerzel 50 db Vezér jegyzetet
Ölj addig Bossokat, amíg nem szerzel egy Vezetők lélekkövét

Jutalom:
+10% sebzés más játékosokkal szemben (végleges)
Kék ébenláda

Az összes küldetésnél : Naponta(kb 24óránként) 1et lehet leadni!
A Kutatók Elixire: Ennek a tárgynak a segítségével növeled az esélyt 90%-ra, hogy Chaegirab biológus elfogadja a neki leadott küldetéstárgyakat. Alapvetően 60%eséllyel fogadja el.

Az 1-2-3-4es küldetésnél az az az Orkfog, Átokkönyv, Démoni emléktárgy, Jéggömb

halmozható azaz több is lehet nálad!
Az 5-6-7-8as küldetésnél az az a Zelkova faág, Tugyi Tanusítvány, Vörös szellemfaág, Vezér Jegyzet
Ezek nem halmozhatóak azaz ha 1db van a leltáradban, mind addig nem kapsz többet még le nem adod, vagy be nem rakod raktárba!

A lélekkövek :
Jinuggyis Templomi Sagyis Aurtumryus Gyimoks Tugyis Erdőszellem Vezetők

Ezekkel tudod befejezni a küldetést! Kizárólag akkor kapod, ha már leadtad a megadott mennyiségű tárgyat!

Ezt About írta remélem erre gondoltál...
Eclips15,Pueblo.