[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Idézetet írta: Elleth Dátum 2010-11-20, 12:46:54
Sziasztok

S2-n úgy 2-3 hete nem jó az Állapot visszaállító,mikor számíthatunk arra,hogy ismét használni tudjuk?Fontos lenne,köszönöm (:

Én már minden karival, minden szinten kipróbáltam és semmi baja az állapot visszaálíltónak. Akinek nem megy, annak a karija bugos. Nem tudunk vele mit csinálni.

2010-11-23, 14:28:28 #3301 Utolsó szerkesztés: 2010-11-23, 14:30:16 Szerző: ATAG
priusz: Az kellemetlen, mert így az emailjeiddel sem tudunk foglalkozni (mivel nem tudod a regelt címedről küldeni).

Szerintem annak a karinak annyi...

Más: Mivel tényleg sokan mondják hogy sz@r a stat visszaállító,  valószínűleg az öregasszonynál is nyílik ilyen szolgáltatás hamarosan.

sziasztok :D

Valaki segitene?? probalom letolteni a Multikliens 1.4 et es ezt irja a megauploadnal
The file you are trying to access is temporarily unavailable.

Meg hol lehet ezen kivul letolteni a Multi 1.4 et???

Linket kerlek :D

Nagyon koszi!

Atag

Meg tudod mondani mikor lesz az öregasszonynál a skill váltó?

Jó a skill váltó,csak a karid bugos.

Helló mindenki!

Segítség kéne,nem leugatás :)

Az lenne a gondom,hogy amikor megnyitom a ddmt-t belépek karival elkezd tölteni végig töltött,útána teljesen bezárja az ablakot!:S

Ismétlem,segítség kéne,akár PM-ben akár itt,nem lehurrogni. :)

LoKe

Ez arra utal,hogy beragadt a karaktered én szerintem,mással is előfordult már.

Az lehet hogy a karid be bugolt, de velem már olyan is volt hogy be akartam lépni, és "Bejelentkezés folyamatban"és bezárta a játékot .

2010-11-24, 22:09:15 #3308 Utolsó szerkesztés: 2010-11-25, 16:09:41 Szerző: [TMOD]Niix
Sziasztok!

Akinek problémái vannak a kitiltásokkal...esetleg minő véletlen nem tudja miért lett kitéve a karaktere, azoknak ajánlok figyelmébe egy-két dolgot...

Elsősorban elnézést azoktól az emberektől, akik számára ez evidens, nyilván ez nekik most nem szól; de sajnos debil nyelven is le kell írnom, tudva azt, hogy egyesek még így sem értik meg.

Tehát a sorrend:

1. Elkezdesz gondolkodni, hogy nem hibáztál-e valamit;

a.) ha arra a válaszra jutsz, hogy IGEN, akkor nagy valószínűséggel amiatt kaptad a bannt,
b.) ha a megoldásod az, hogy NEM (persze legtöbbször ez szokott lenni), akkor olvasd eme hsz-t tovább, jön a többi pont.

2. Feljössz a fórumra, és meglátogatod ezt a topikot: http://metin2hungary.net/index.php/topic,527.0.html

Nem-nem, nemcsak a betűket formáját, helyezkedését kell nézegetni, hanem el is kell olvasni, bizony ám. Jó-jó, tudom én, hogy ez annyira bonyolult, hogy közben a gyűrű leesik az ujjadról, de ennyit csak megér, hogy megtudd milyen okok egyike miatt kaphattál bannt. Vagy nem?

3. Ha még mindig nem ismertél magadra, ill. az általad elkövetett szabályszegésre, akkor újabb kört teszel a fórum rögös útjain, rátalálva e topikra: http://metin2hungary.net/index.php/topic,13528.0.html

Ezt magadévá teszed, majd miután sikerült, belépsz a mailecskédbe, és írsz nekünk egy e-mailt, amiben leírod a karaktered a nevét.

Mit ne csinálj? NE nyiss felesleges topikot! Itt nem kapod meg a választ, hisztizésre meg pláne nem.

[email protected] erre az e-mail-re küldj egy üzenetet hátha még is csináltál valamit.

Hogy lehet a kaszáson megtartani a mérgezést? Mert mi csaptuk 1X csak el ment róla...

Gerifinucsi az a méreg egy bizonyos ideig tart:)

S2-n már teszteljük az öregasszonyt, következő karbantartáskor be fog kerülni.

Idézetet írta: harki Dátum 2010-11-25, 14:11:46
Gerifinucsi az a méreg egy bizonyos ideig tart:)

Jójó, de láttam egy pár videón, hogy tök sokáig tart itt meg olyan hamar elment.... :S Az nem gáz, hogy ketten ütöttük?

Az azthiszem a mérgezés esélyétől is függ.

Őőőő és ugye, csak sapkába és kardba lehet rakni mérgezést?

Helo!
figyeljetek, lemaradtam, milyen skill váltó lesz az öregasszonynál? pontosan nem értem így, meg ha lesz is vagy van is akkor magyarul írja?

lenne egy olyan problémám h, szerintetek melyik metin jó még?
metin event day 2 (med2) valamiért nem indul
metin2 supreme-t próbáltam leszedni, de az a baj h nekem C-re szedi és azon nincs elég hely h leszedje (nincs már rajta olyan amit ki tudnék törölni), nem lehetne valahogy beállítani h D-re mentsen? mert annyit kérdezh letölti vagy sem, olyan nincs h hova kérem a mentást C-re vagy D-re
sima metin2 az jó
metin2 mester nekem nem jött be
tudtuk valami jót? valami nagy szorzósat, és ha lehet akkor torrentel h tudnál leszedni? (az D-re menti)

ja és mégvalami: van dd2 oldalán ez az új amitle lehet szedni, nekem nem indul, az mivel másabb egyébként?

kösz előre is akárki ír:D
[color=#00ff00]Lv 99[/color] [color=#00ffff]Lovagias[/color] [color=#ffff00]eselyes[/color]

Elvileg sapka kard cipő
Vincenzo

Sziasztok!
az elnne a problémám hogy letöltöttem a torrentes ddmt2-t és amikor betölt azt irja ki hogy a rendszer nem találja a megadott elérési utat.ilyenkor mit kell tenni?

Szia

C meghajtóra telepítsd és jó lesz.Vagy átírod az URLt de az bonyolultabb.