[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Helo,
nekem az lene a kerdesem hogy hogy kell lovat fejleszteni a DDMT2-n mert nekem soha nem sikerul van 3 valasztek:
Ask horses v mi
valami kinai szöveg
meg visza ha rammeek a kinai szovegre ak ledob a lorol es anyi PLS help

Szia!

A lóra kattints! Ott van olyasmi, hogy Trainiere  valami iesmi van irva....

Akkor kell 1 lómedál meg egy lovaskk!

Idézetet írta: Szkitia Dátum 2010-11-12, 15:25:05
Üdv
Egy olyan kérdésem lenne, hogy regisztráltam, az oldalon enged is belépni. a játéknál meg azt irja ki,hogy nincs ilyen számla.Mi lehet a baj?

Nézd meg hogy S1-S2 re regiztél..

megszerteném kérdezni hogy valaki tud e a ddmt2 s2 szerveréhez idnitot az pls mondja meg hogy hol tölthetem le vagy töltse fel pls thx
[color=pink]~ Nem az a lényeg hogy minnél erÅ'sebb legyél! Az a lényeg hogy barátokat szerezz :) ~[/color]

Idézetet írta: stadi11 Dátum 2010-11-15, 14:38:02
megszerteném kérdezni hogy valaki tud e a ddmt2 s2 szerveréhez idnitot az pls mondja meg hogy hol tölthetem le vagy töltse fel pls thx

Ha nem multi, black longju vagy egyéb kliensekkel játszanál hanem letöltenéd a ddmt2 hu klienst akkor a metin2.exe-vel inditod és mind2 szerverre be tudsz vele lépni...
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van..."

Sziasztok! Registráltam ddmt2-re és nem kaptam aktiváló levelet. Ilyenkor mit tegyek?

Hello.Valaki elmondaná hogy tudok témát nyitni?(ne lowozzatok pls)

2010-11-16, 09:29:44 #3287 Utolsó szerkesztés: 2010-11-16, 09:41:44 Szerző: [SMOD]THymea
Sziasztok!

Nem magyarázkodni akarok nektek,  csak ami megfogalmazódott bennetek, én kiegészítem.

Igen törlünk, mert ez is a  feladatunk része.

Azt gondolom ha  csak pár hsz.-etek lett törölve az nem személyes, nem személyre szabott.

Ne  vegyétek annak!  Nem teszünk  ilyet!

Nézzétek,a  téma  törlésekor nem küldünk tájékoztatást, áthelyezéskor igen.

Egy adott téma  törlésekor mérlegelünk,- és nem az- az alapja ki, és kik szóltak hozzá.

Gondolom észrevettétek a szerver bemutatás, segítség, csevegő rész alaposan ki lett tisztítva.
Több mint 10 oldalnyi olyan  csevegő volt amiben  nem működő, vagy épp be  sem mutatott szerverről "beszélgettetek".
Annak a  fórumrésznek van kiegészítő szabályzata,amit érdemes elolvasni és  betartani!
Ha mi elkezdtünk volna emlékeztetőket küldözgetni, akkor  kb 200 felszólítást küldtünk volna ki.  Ez még 2-3 Moderátornak is szép kis teljesítmény lett volna.

Továbbra is csak azt tudom mondani, aki hsz vadászik az megérdemli, hogy  lecsökken a hozzászólásainak a száma, a  "segítők" úgy  is  tudják, átlátják a MOD ok munkáját és értelmét.

Köszönöm

Sziasztok!

Nekem a státusz visszaállitó nem jó.... De miért?? Engem nagyon kiakaszt hogy kb. 1 hónapja akarok váltani és nem tudok léccives oldjátok meg minnél hamarabb!!! Előre is köszönöm!!

Bye Bye

Sziasztok

S2-n úgy 2-3 hete nem jó az Állapot visszaállító,mikor számíthatunk arra,hogy ismét használni tudjuk?Fontos lenne,köszönöm (:

Ha senki nem válaszol, majd én megteszem..

Többen jelezték hogy bugos a tárgy.

A Team hamarosan javítja.

Szia!

Ezt már én is tapasztaltam. Lehet eredetileg táv támadók, mint az erdőben a tuskók, vagy esetleg egy eddig nem javított bug.

De csak stat szempontjából : )

mi a teendő olyankor hogy egy valótlan email cimen volt a kari és küldtek egy los past??? bár én az egyik osztálytársamra gyanakszok a kari televolt cuccal! pls help

Ebben az esetben nem lehet semmit se tenni. Valós e-mail címet kellet volna megadni, s nem utólag reklamálni.

Mi tegyek ha nem tudom kiváltani a warlovat minden kombináciot megprobáltam és az 500k is megvan