[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

[HIGHLIGHT=#000000]Mi a baja lehet?
Mikor lepek be eszt irja : Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE
[/HIGHLIGHT]
Név:[color=yellow]XtremBm[/color]
Szint:[color=pink]101[/color]
Céh: [color=green]Mire?[/color]
Lo:[color=teal]Szamár[/color]
[color=green]

Egy kérdés miért van az, hogy 105% harcos elleni erővel 12erő 10demis sziriusszal 38k-át kritelek egy 31es cucc nélküli harcosra? Mit csináljak, hogy még több legyen?

Idézetet írta: Gerifinuccsi Dátum 2010-11-08, 20:05:35
Egy kérdés miért van az, hogy 105% harcos elleni erővel 12erő 10demis sziriusszal 38k-át kritelek egy 31es cucc nélküli harcosra? Mit csináljak, hogy még több legyen?

Nekemis 105% Harcosom van,és ennyit critelek.Mármint tegnap este ennyi volt :D

Szerintem egy 25% demis Sárkány isten penge jobb. Inkább egy olyannal próbáld.

Idézetet írta: evi15 Dátum 2010-11-08, 20:19:42
Szerintem egy 25% demis Sárkány isten penge jobb. Inkább egy olyannal próbáld.

Hááát ha találnák egy 25 demi 12erő-set akkor azt megvenném de sehol sem látok:S Szal ünnepélyesen meghírdetem, hogy olyant veszek!

valaki tudna segiteni?
a ddmt2-t amikor el szeretném inditatni mindig hibát észlel és kilép magátol ujratelepitettem ujraletöltöttem mindent csináltam de ugyanugy nem megy mi lehet a baj és mit csináljak hogy ujra menjen pls valaki irja meg köszönöm

Arra a helyre telepítsd amit kiválaszt,tehát C/:-re akkor talán jó lesz.

Sziasztok!

Ez miért van hogy a 81-s ninjámat kiválasztom várok jó nem jó ki x-elek vissza lépek belépek másik kariba beenged ez miért van?

Sziasztok!

S1-re még mindig lehet regisztrálni, ha esetleg valaki nem tudná. :)

Cím: http://s1.ddmt2.net/regist.php
Szerver: S3 | Karakter: BM Sura | Birodalom: Kék

2010-11-09, 20:22:39 #3269 Utolsó szerkesztés: 2010-11-09, 20:51:47 Szerző: [TMOD]Niix
Hello!
Emlékszetek a 2009-es karacsonyra?Amikor kaptunk anyi SÉ-t hogy vehetett mindenki egy Királyi vértet?Szerintetek most karacsonykor is lesz ien mert sztem jo lene mert kelene egy kiralyi vert mert vanak kulfoldi jatekosok akik nem tudnak rendilnii mint pl en vagy az apja vagy anya nem engedi hogy erre költse a penz :D de monduk nem is olyan draga
Üdv én :D

Van egy kevés üzenetem:D "Üdvözlünk Disco [702/0 PM] Unread / Replies" xD

Sziasztok!. Ujra visszatérek a DDMT2-höz na elindítom a patchert!
Mire betölti a felsőt 100% és az alsót 50%ra (azaz kész) erre kiiir egy Torrent Error-t hogy nem találja az elérési utat!
valaki segítsen!! akár PM akár itt thx!

Telepítsd egyből C:/-re.

Hova érdemes telepíteni? és miért

Oda rakd amit alapból bead..azaz C:/

Jó megpróbálom és ha akkor se jó?

most töltöm le az uj telepítőt az oldalról mert nekem a régi volt!
és felrakom az E meghajtóra mert azzon van 35gb és ha megy akkor jó ha nem akkor megcsinálom C-re am köszi Disco
Pár képet feltennél a karidról? kard , vért stb

valaki írjon egy céhtelek koordinátát pls kohózni akarok..

VALAKI ADNA 1 LINKET .. ÚJ JELSZÓT SZERETNÉK.. ELŐRE IS THX

Üdv
Egy olyan kérdésem lenne, hogy regisztráltam, az oldalon enged is belépni. a játéknál meg azt irja ki,hogy nincs ilyen számla.Mi lehet a baj?