[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Ehh nekem még most sem megy a teleport és már kezd idegesiten mert csinálnám a lovas küldetést......

Nem tudja valaki mikor lessz restart vagy valami??

Sziasztok
Akk mostmár én is ide írok1 et:P
na szóval az lenne a gon hogy nem tudok átváltani warimmal mentából testibe mert nem engedi hogy rá kattoljak
ha valakinek van trükje az pls írja ide

Idézetet írta: mategabi Dátum 2010-11-06, 10:10:20
Sziasztok
Akk mostmár én is ide írok1 et:P
na szóval az lenne a gon hogy nem tudok átváltani warimmal mentából testibe mert nem engedi hogy rá kattoljak
ha valakinek van trükje az pls írja ide

Hello a status reset-re nem tudsz rákattintani vagy mire,mert ezt nem bírtam kiszűrni.

Leírom hogy lehet átváltani(legalábbis én eddig mindig így csináltam):

A játék honlapján a shopba veszel egy status reset-et (General Items)
Értelem szerűen ugye kiveszed a raktárból majd jobb klikk leokozod stb...
Régen úgy volt hogy ezután relog-olni kellett hogy újra skillt kérhess most nem tudom változott-e.
Ha kell akkor karakter cserézel majd elkéred a skill -t...Szerintem innen már te is tudod mi a teendő.

Remélem segítettem :)

Sziasztok
egy kérsésem lenne
86 os szuint után 99 . számit a szint erösebb leszek hogyha ugyan aza cuccom minda  2 warrioromon skill is öszes P ugyan az a cucc MIND a két karimon viszont ha egyik 99 es másik 86 de ugyan aza cucc akor eröseb  a 99 es? számit a szint 86 után ???
Elöre is köszönöm
Zolii

Sziasztok!Aszt akarom kerdezni hogy ha valaki be vesz 1 csoportba és m1 es a vezetés akkor be tud vinni dt be??
(Én nem tudok se teleportolni sem dt be menni     )

Emberek ha pvp-znék 1-et warban a céh társammal akkor bannt kapnék érte?

Idézetet írta: spatula Dátum 2010-11-06, 17:33:58
Emberek ha pvp-znék 1-et warban a céh társammal akkor bannt kapnék érte?
Dehogy...:D Akkor annó, industrial(Delerium, Explosive)-s rég bannt kaptak volna>.<
http://ddmt2.net/
http://s2.ddmt2.net/
"Winning does not make you strong. Struggle develops your strength."

2010-11-07, 14:39:27 #3247 Utolsó szerkesztés: 2010-11-07, 14:41:07 Szerző: Gorfol
Sziasztok!
Nem akartam külön témát nyitni,de ez már felháborító és engem is kikészít,pedig elég sok türelmem van.
Hihetetlen,hogy elmegyek a kékekhez boltokat nézni amint kimegyek leölnek. Ha egynek nem megy? Hát jön még 20. Ha véletlenül leütöm? (mellesleg nem szoktam visszaütni) Akkor vagy l0w vagyok,vagy pedig Hacker vagy mindkettő. Ez még,hogy egyszer kétszer megölnek belefér (inkább 20-30),de az,hogy megkérem szépen a surát,hogy Vegye le a lelkét,többször is megkérem és mintha komolyan mondom Értelmi fogyatékosokkal lenne tele a szerver. De ez most halál komoly,hogy megkérem erre még le is l0w-oz? Arról nem is beszélve,hogy amúgy 1k a köve rám. De ha 20k lenne akkor is hát semmi értelem nincs ezekben? Halál komolyan mondom van pár játékos aki tényleg nem normális,egyszerűen 5éves kistesóm tudja hol a határ ők meg nem. De nem csak a kékeknél van ez így hanem mindenhol csak hát ott vannak a legtöbben.
Ja igen a másik rohadt dolog mostanában,hogy P-zés közben csopiba akar hívni,hogy aztán megölhessen. MILYEN EMBEREK EZEK?
Egyszerűen nem is tudtam,hogy ilyen rossz a helyzet.
Itt van pár kép is,hogy lássátok miről beszélek:
http://noob.hu/2010/11/07/metin2client_2010-11-07_14-08-05-30.bmp
Ez a kettő még normálisabb,kétszeri kérés után abbahagyták a blokkolást.^^
http://noob.hu/2010/11/07/metin2client_2010-11-07_14-19-06-07.bmp
Ez a gyerek viszont tényleg mintha szellemileg visszamaradott lenne,akárhányszor kértem csak egy l0w-ot kaptam,aztán szerencsére leölte valaki. (Megjegyzem épp egy csomót próbáltam venni. )
Nem azt kérem,hogy bannolják őket hanem azt,hogy végre nézzetek már magatokba és próbáljatok meg normálisabbak lenni,mert ez már túlmegy minden határon. 'pistiség ott kezdődik,hogy annak nevezel valakit.'
üdv.:Lachrymose

sziasztok

érdekes dolog történt velem

nézegetem az oldalakat, gondolom egyet felnézek ddmt2 s1 oldalára, ls mit látok, a reg Nyitva volt 1 acc számára...

hamar reggelek is....... ééés megy :D

azt szeretném kérdezni, hogy ha új accot csináltam akk SÉ-t nem kapok rá? válaszokat várom.. köszönöm....
[color=white] RoyalFun`s Youtube channel: http://www.youtube.com/user/TransilvanianFuture [/color]
[color=orange] Visszatértem, ez van, el kell fogadni :S [/color]
[color=red]˝Kajak amíg csendben voltál esküszöm hogy bírtalak˝:D [/color]

Nincs kezdő sé!

Mivel ez csevegő !!
S1-re vennék nagy % ÁK- dupla waris vagy  akár sima waris poi-t vagy csak egyszerűen nagy ÁK-sat :) 1milliárd megvan :)

2010-11-07, 22:44:43 #3252 Utolsó szerkesztés: 2010-11-07, 23:21:35 Szerző: paccyk1994
Sziasztok!
Mivel úgy gondoltam ez csevegő... így hát.. ^^ Vennék.. :D 

Kezdjük:

-10 % Sura elleni kristály fülbevalót (Mind egy + hanyas..)
-10 % Sura elleni ninja fekát.
-10 % Sura elleni Ninja alap-21-41es sisakot (mind egy melyik és + hanyas szintű)
-10 % Sura elleni surás pajzsot ( oroszlán él pajzs ((ASSZEMxD) ))
-10 % Sura elleni hááát teljesen mind1 milyen cipő.. Csak 10 % sura legyen benne

Ezt mind korrekt áron.

Játékban Cukkini kékbirodalomban vagyok  ha nem vagyok fent.. vagy nemtudsz elérni akkor ide írj. De ha van valamid inkább ide írj PÜ-t. :)
Ha ezek mellet van +5 mozgási képesség tökéletes
Szerver 1 !!!!! :D

Előre is köszönöm!
Byee!

Íme legelső PvP Moviem

http://www.youtube.com/watch?v=u68E0AFcRPE

Bocs ha nem jön be ha nem jn be irjátok

hellotok

ha már előttem is ilyet irtak én ish írok pls nem bann forumról de ddmt2 ről

vennék bármilyen kaszt elleni 71 es vértet ninjának
61 es pajzsot is veszek

pm kékek server 1 és AnCaFe ha nem vok fenn ide írd

Hali!

Nézem a ddmt2.net -n hogyha rámegyek registre akkor átirányít s2 regjére.Ez miért van?Vagy ha ott regelek akkor jó lesz s1re a reg?

sziasztok !
Lenne 2 kérdésem.
1. miért nem lehet szerver 1-re regisztrálni ?
2. regisztrácionál mindig azt irja ki hogy biztonsági kód heltelen ez mit jelent ?

2010-11-08, 18:53:32 #3257 Utolsó szerkesztés: 2010-11-08, 18:55:42 Szerző: Kisoti
Idézetet írta: shiroken Dátum 2010-11-08, 16:44:16
sziasztok !
Lenne 2 kérdésem.
1. miért nem lehet szerver 1-re regisztrálni ?
2. regisztrácionál mindig azt irja ki hogy biztonsági kód heltelen ez mit jelent ?

1.S1-re nem tudom pontosan 4-5 napig lehetett regisztrálni,ha lekésted akkor sajnálom, ez van.
2.Rosszul másoltad be a biztonsági kódot figyelj oda a kis és nagy karakterekre is.

Most regeltem mer már nem vértem el annyi karim volt és nem tudok csak az oldalon belépni ez mér van valamit kell aktiválni?Válaszokat előre köszi!!

Idézetet írta: kovimatyi8 Dátum 2010-11-08, 19:41:55
Most regeltem mer már nem vértem el annyi karim volt és nem tudok csak az oldalon belépni ez mér van valamit kell aktiválni?Válaszokat előre köszi!!

Én mikor újraregiztem kaptam e-mailben aktiváló levelet és be is tudok lépni..lehet ez a baj.