[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Idézetet írta: owned Dátum 2009-11-21, 15:00:17
HI ATAG!
Pls help irtam PM-et de nem válaszolsz...
Az lenne a baj h nem engedi be az egyi karimba amit most viszek.:S
A többi megy de amit most viszek persze nem...
Örülnék ha segitenél Privibe irtam az adatokat,(:
kb 30 kari ragadt be, kis időt fog igénybe venni. PM-ben adja meg mindenki a kar nevét és legkésőbb reggel javítva lesz.

Idézetet írta: metinh. Dátum 2009-11-21, 13:03:15
nekem lenne egy kis gondom,eltünt minden a boltraktárból ami ott volt,(szerencsére a sima raktárból nem),ez mért lehetett?
PM-ben kérek login ID-t és utána nézek...

Áhhhhh ATAG köszönöm hogy beteted ezt a reset passwordot vissza szereztem accomat :D
háháhá jol megvagy fingatva kishegyes :P thx a két 72-es karit xD de te bajod ne lopd más accját :P

Szia ATAG.
A lovat miért nem lehet fejleszteni? Eltünt az az opció.

Hali ATAG:
az miért van, hogy testvéremnek van egy accountja ddmt2n ugye, itemshopba betud lépni, de amikor szerverre akar belépni azt írja, hogy incorrect password.... miért írja azt, hogy nem jó a jelszó ha meg itemshopba belép?

Idézetet írta: tocsek Dátum 2009-11-21, 23:07:23
Hali ATAG:
az miért van, hogy testvéremnek van egy accountja ddmt2n ugye, itemshopba betud lépni, de amikor szerverre akar belépni azt írja, hogy incorrect password.... miért írja azt, hogy nem jó a jelszó ha meg itemshopba belép?
ne legyen ékezetes betű vagy spec karakter a jelszóban.. cserélje le normálisra.

Idézetet írta: l2jberlo3 Dátum 2009-11-22, 10:27:34
ATAG a lófejlesztés miért nem működeik?
Működik az.

Sziasztok,

Bementem lélekbarlangba. A kliensem kifagyott és a következő indításnál a falba kerültem. Azóta akármerre mozdulok mindig kilép a kliens. Nem tudjátok menthető valahogy a karakter, vagy búcsúzzak el tőle :(

LastChanse

hát nekem már 2 napja nincs ott az az opció és mondtam klántársamnak h nézze meg és neki se volt ott, pedig már rég warlovam lenne :(

A gm-ek is nagyon segítőkészek... "nem tudom, várj egy hetet" loll

hidd el, téged idegesitene az a napi 300 idiota te is sz*rnál mindenkire:)

Hát Lineage 2-be voltam már párszor GM, és az a feladata h segítse a playereket.
De lehet, hogy ezt csak én gondolom így.

nem csak te gondolod igy. tény h a játékosok segitésére (is) vannak a GM-ek. de tényleg sok az idióta. sztem kb 100emberből 90 vmi iesmit kérdez a GM-ektől: "adsz ezt v azt?" vagy "hol kell venni kékitalt?" vagy "nem müködik a lélekkő" << aztán kiderül h 3pont van adott képességen:D sztem kb ien szinvonal uralkodik...

Persze hogy a sok idióta idegesít, de akkor ilyenekre hogy: ,,Nekem adod a lovad?"  - egyszerűen nemkel visszaírni de pl. tegnap 2 hacker gyerek ott ugrál melltettem netudok tőlük csinálni semmit ( folyton elöltek előlem mindent + engem is néha, a hackerség meg abból jött hogy 2kezes fegyvert néha 1kézzel fogták -.-" ) írtam hogy kéne GM SGM ...  de ijenkor b*sznak csinálni vmit... -.-"

2009-11-23, 08:10:06 #334 Utolsó szerkesztés: 2009-11-23, 08:24:30 Szerző: Yodafone
ezzel viszont én nem értek egyet. mikor én szoltam h van hacker, rögtön kérdezték a nevét és mentek megfigyelni mert épp online volt a gyerek. legalábbis azt mondták h megfigyelik és köszönik a bejelentést. és miért hazudnának?!

ui: a ma reggeli külditörlés miatt elveszlett a lovasküldim. tegnap csináltam meg. nem lehet vhogy h mégis megkapjam a lovat? biztos utánna lehet keresni h tényleg tegnap csináltam meg.

2009-11-23, 12:21:48 #335 Utolsó szerkesztés: 2009-11-23, 12:25:11 Szerző: ThunԀeԀ
FIGYELEM!
Nos, nemtudom hogy ez csak nálam bug-e(haverjaimnak se jó) hogy miért nincsen itemshopban érzelem maszk?:D
Egy normális szerveren elvégre van.. tudom hogy KÉNE lennie egy régebbi accomal vettem is de msot miért nincsen?: DD
Elég zavaró ATAG javítsd a bugot plzz.

Köszi. Rulez DDmt2

Bocsánat! Fighting Goods-ba hátra kell menni és ottvan bocsi énvoltam a hülye sziasztok!

Én ugytudom, hogy van érzelem maszk
Régebben biztos volt:\
Remélem ezzel birtam egy picit segiteni

Rohadt boldog vagyok...
Yodafone nekem is elveszett a lovam -.- 

Sziasztok.
Ha valamit nem találtok a web shop ban akkor nyomjatok egyet a lap alján lévő next gombra is mert van ami két lapos bolt.
Másod sorban köszi ATAG hogy nulláztátok azt a sok küldetést ami villogott a térképen nagy segítség volt(nekem tuti).
Amint észre vettem a biológus küldik azok meg maradtak :)))))). Maradt valami izgalom legalább.

óóó. Nagyon köszönöm ATAG, hogy kivetted azt a sok marha küldetést. :):)