[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem a GM-ek felé,hogy az ismerősöm elküldte a jelentkezését a DDMT2 re és hogy mikor kaphat választ?Már 2 hete elküldte 2 e mail címen 2X mind a kettőn és még nem kapott választ.( 20 éves,helyesíró)

Csak azok kapna kválaszt akik felvételt nyernek.De a barátod már cska azért se fog felvételt nyerni, mert el sem mondhatná neked:)

Idézetet írta: [GA]Dorka Dátum 2010-10-23, 00:55:28
Szia TheGenesis!

Az, hogy neked mi tetszik, és mi nem, kutyát nem érdekel, pláne nem engem. És hogy szerinted én szánalmas vagyok? Lehet.
/in nélkül nem nyer a céh? Miért? Szerinted a /in-ben mi történik? :D Láthatóban is ugyanakkorát sebzek, mint láthatatlanban. :)

Mégegyszer mondom, kutyát nem érdekli h mit nyávogsz itt, mint egy fürdősk...va. Látszik, te nem tudod mi az h játék. Megsúgom: egy játékban tudni kell veszíteni.

Többieknek: ezen a hétvégén ez az event része. Azaz a GM-ek mindhárom birodalomban 3-4-5 war erejéig belépnek gyengécskébb céhekbe ezzel kicsit erősítve őket, és némi önbizalmat nyújtani a játékhoz. Igen, tudjuk h egy-két wart nélkülünk nem nyernének. De az erősebbektől kérném, tolerálják ezt, hadd legyen némi sikerélményük nekik is.

(Hát így voltam ma én is 3 céhben.)

TheGenesis, te meg töröld magad, ha nem tudsz így tekinteni másokra, más dolgokra. Mert ha ilyen vagy, akkor mindenhová való vagy, csak ide nem.

Nem akarok beszólni, de...
...az igaz h /in-be is ugyan akkorát sebzel, meg beléd is ugyan akkorát sebeznek mint /in nélkül, de az milyen már ha azt se tudják hol vagy? akkor hogy sebezzenek?

Az viszont rendes húzás, hogy gyengébb céheknek segítetek, de akkor már GM lehetőségek nélkül kellene szerintem.
Na mindegy nem akarom kihúzni a gyufát hali

Már megint kezditek az ökör dumátokat.... Mit kell ennyit problémázni mindenen.
csuporök vagytok basszus már nemtudok mit mondani egyszerűen még beszélgetni sincs kedvem felmenni erre a szerverre, mert vagy meghalok mielött bejön a kép vagy az fogad, hogy szabadba ütnek vagy az hogy LOW
A tököm kivan már mindenkivel. Szerencsétlen GM-ek próbálják meghozni a játékra a kedveteket eventeket tartanak stb.stb de vagy leszarjátok vagy csak kritizáljátok. Most már mindenki tartsa meg magának a véleményét.
Akinek meg nem tetszik az tényleg húzzon el a rákba valami RATYIMT2 szerverre.
Jólvan nem is írok már semmit mer ......vára ideges vagyok már annyi idióta ember van ezen a szerveren, hogy az hihetetlen.

Genesis/Mark benned meg nagyot csalódtam nem ilyennek ismertelek meg. Most az neked mit fáj ha az álltalad lenézett céh 1szer a büdös életben nyer egy war-t? Ez épp olyan mint amikor zsoldoskodtok.
Meg ha abba hagytad a játékot nemtudom mért vagy fent minden nap több órát is.......
GameOver topicról meg ennyit...... Én nem jelentettem be hogy nem játszom de nem is megyek fel, aki meg bejelentette az aktívan játszik. Azért ez érdekes.

Köszönöm a Team-nek az Eventet még akkor is ha nem veszek részt rajt.
És bocs a trágár kifejezésekért

Nem lógsz mi??
Akkor miért írtad Game Over-be,hogy abbahagyod mert órákrol ellógtál...
El kellene dönteni mit hazudj,de legalább ne 2 fajtát.!!!

Idézetet írta: Szmeagol Dátum 2010-10-23, 10:54:04
TheGenesis egy szánalmas ember..
1.Ellóg suliból órákról, hogy gépezhessen szánalom -.-
2.Mindig nyafog.Neki semmi nem jó.
3.Jól lehúzza az anyukájáék kártyáját.Egyszer még régebben láttam aláírásában, hogy:Játékra költött pénz:8000 forint, így volt kiírva, szal szánalom ez a gyerek.
Te szerintem szánalmasabb vagy,már bocs!!
Csak OFF-olni HSZ vadászkodni tudsz és mindenkire negatív válaszokat adni.
És ha te kapsz pl egy ilyet:Ne HSZ vadászkodj már.
Ez a válaszod:A kva any*d nem is hsz vadászkodtam k..csög...
És ne is merd le tagadni,csak a TEAM-nek tudsz nyalizni semmi más dolgod nincs.
Ha úgy akarja Genesis hogy el lóg az óráról,akkor az ő döntése és neked mi beleszólásod ebbe?
Szerintem ha meg egy War van akkor mind a 2 csapatba kellene lennie egy TEAM tagnak hogy fer legyen.
Na mind1 ez csak egy javaslat volt.
Brut.

Hülyék vagytok és kész....... Egyeseknek már csak a metinen jár az agya. Jó lenne ha néha a való világon is elgondolkodnátok mert Metinkő ütésből sose lesz igazi családod meg igazából semmid se

Mark nehogy azt mond, hogy azért nem hagytad abba mert csajod van..
Az szánalom ha a játékba van barátnőd, meg az is szánalom, hogy nemtudod abba hagyni a játszást

2010-10-23, 11:06:58 #3127 Utolsó szerkesztés: 2010-10-23, 11:08:39 Szerző: Sinesta
Idézetet írta: мαяк Dátum 2010-10-23, 11:02:05
És akkor mi van?:  ) Nem ez volt a téma lényege, hanem, hogy abbahagyom, ami nem történt meg : ) Mert megismertem 1 Lányt... : )
És nagyon nem lógok el órákról : ) Szóval ne pofázz... De végülis, ha el lógnék akkor sem lenne semmi közöd hozzá te nyomorult...^^.

TheGenesis the fallen angel. <3

Márk.. Nem akarok kötözködni, (bár nagyon szeretek) de anno 2 hetente volt ez a "megismertem egy lányt". Szerintem ne itt keresgélj a csajok között, (akik lehet nem is csajok..) hanem menj ki az utcára, keress egy szép lányt és szólítsd le. A való életben sokkal több okod van csajozni mint itt.

W3P, hozzád is lenne pár szavam.. Már majdnem megvetlek, hisz a 2 éve ismert barátomat, (aki talán több is volt mint barát) szépen lecuccoltad, és vissza se kapta a kariját..

A vitát itt be lehet fejezni.

Idézetet írta: мαяк Dátum 2010-10-23, 10:58:57
1. Abyss... Tudod rátaláltam 1 lányra... : ) Szówal neked pont semmi közöd nincsen hozzám inkább bele se pofázz, ha nem a te dolgod... : )

2. Dorka : ) Az, hogy segítitek a gyengébb céheket -.- Az okééé : )Amikor nem voltam elvertek minket 2vs6-ba... Most meg, ha nem GM KŐVEL VAGY akkor kikapnak... : )

3.
Idézetet írta: Szmeagol Dátum 2010-10-23, 10:54:04
TheGenesis egy szánalmas ember..
1.Ellóg suliból órákról, hogy gépezhessen szánalom -.-
2.Mindig nyafog.Neki semmi nem jó.
3.Jól lehúzza az anyukájáék kártyáját.Egyszer még régebben láttam aláírásában, hogy:Játékra költött pénz:8000 forint, így volt kiírva, szal szánalom ez a gyerek.

Te meg fogd be szépen azt a rohadt nagy pofádat : )
1. Nem lógok el... : )
2. Sosem nyafogok... : ) 1év alatt most volt 2.-nak ilyen bajom... : ) Ez előtt tavaly karácsonykor : )
3. Nem anyuci pénzel... : ) Bár lenne rá keret... Én nem tartozom a SÉ-s állatok közé... : ) De ott van példának kisskgeri...  : ) Sz@rrá SÉ-zi magát^^.

Nem is tudom, hogy ki az a nyomorult aki mindenhova bepofázik és szid mindenkit közben meg Ő rosszabb^^.

Te nagyon ostoba... Nem azért megyünk céhekbe, hogy az adott warok félpercesek legyenek, lerendezhettelek volna benneteket így is, de csak akkor "szóltam" közbe, ha úgymond kellett.. Vagy több értelme lett volna, ha másodpercenként csukom össze egyszerre az ovis társaságod?

Idézetet írta: Sinesta Dátum 2010-10-23, 11:06:58
Idézetet írta: мαяк Dátum 2010-10-23, 11:02:05
És akkor mi van?:  ) Nem ez volt a téma lényege, hanem, hogy abbahagyom, ami nem történt meg : ) Mert megismertem 1 Lányt... : )
És nagyon nem lógok el órákról : ) Szóval ne pofázz... De végülis, ha el lógnék akkor sem lenne semmi közöd hozzá te nyomorult...^^.

Márk.. Nem akarok kötözködni, (bár nagyon szeretek) de anno 2 hetente volt ez a "megismertem egy lányt". Szerintem ne itt keresgélj a csajok között, (akik lehet nem is csajok..) hanem menj ki az utcára, keress egy szép lányt és szólítsd le. A való életben sokkal több okod van csajozni mint itt.

W3P, hozzád is lenne pár szavam.. Már majdnem megvetlek, hisz a 2 éve ismert barátomat, (aki talán több is volt mint barát) szépen lecuccoltad, és vissza se kapta a kariját..
Te is pakoltál le valakit úgy tudom :).

Csajozásról annyit,hogy eleinte én is féltem beégek jajj anyám mi lesz kiröhög stb. :D...
De ha egy normálisat fogsz ki (lehetőleg NE tűsarkús,miniszoknyás fél segge,melle kint van 3 kg sminkkel megsózva.) akkor könnyű dolgot lesz főleg ha jó a humorérzéke :D.
Én jelenleg egy mesebeli lánnyal vagyok együtt akit nagyon szeretek^^. :D

Elég durva kis veszekedés robbant ki azért, mert Genesis bukott egy wart... Ennél nagyobb sérelem senkit nem érhet a világon...
Sajnos még két Team tag is beszállt. De nemsokára biztos minden helyre áll.
Véleményem szerint semmi baj nem volt abból, hogy Dorka beszállt segíteni egy gyengébb céhbe. Ugyanis, ha Genesis tényleg olyan nagy ember a céh többi tagját nyugodtan lecsaphatta volna... Tehát még volt esélye nyerni. Mivel nem használta ki a lehetőséget bukta.

U.I.: Genesis írta, hogy lógott a suliból, hogy metinezhessen
      Talált valakit, ezért marad? A játékban baráti szinttől felesleges tovább menni! Csak a valóéletben van értelme.

2010-10-23, 14:51:50 #3132 Utolsó szerkesztés: 2010-10-29, 23:51:58 Szerző: [SMOD]THymea
Netes "szerelem" hát széép.. Hogy lehet valakit egy elektronikus gépen keresztül szeretni? Mert tudod én a haverjaimmal rendszeresen webcamozok, és próbálok minnél többet találkozni.. csak sajnos közbe üt a 200km. =)

"tűsarkús,miniszoknyás fél segge,melle kint van 3 kg sminkkel megsózva." Te is első látásra ítélsz? Nemááár.. Tudod milyen más egy fiatal lánynak? Tudod mennyit változik a teste amikor serdül? Nem hiszem.. A lányok teljesen mások mint a fiúk, nem tudod mi zajlik le ilyenkor egy tini lányban.. Van aki érzelmileg kikészül, állandóan stressze-lik magukat, "túl csúnya vagyok"; "a többi lány hozzám képest királynő"; "nem tetszek egy fiúnak se". Ilyenkor nem egy idiótára van szüksége, aki életében nem látta, és azzal hitetgeti, hogy "szeretlek".. Főleg ha életedben nem láttad.. Mi van ha egy szép napon összefuttok az utcán, elkezdtek beszélgetni, és rájöttök, hogy egyáltalán nincs köztetek semmi..?
Tiszt. a kivételnek.

Részemről befejeztem a vitát!
/Miss.M/

PLS VALAKI ÍRJA LE A NOMT2 WEBLAPJÁT AHOL LEHET REGEZNI MEG LETÖLTENI

Idézetet írta: Patrik21 Dátum 2010-10-23, 15:19:37
PLS VALAKI ÍRJA LE A NOMT2 WEBLAPJÁT AHOL LEHET REGEZNI MEG LETÖLTENI

Parancsolj http://nomt2.totalh.com/menu.php ott volt a topicjába de mind1

2010-10-23, 15:38:00 #3135 Utolsó szerkesztés: 2010-10-29, 23:52:36 Szerző: [SMOD]THymea
Hy, én ismerek olyan embert aki a metin2 ből házasodott :)
Talán úgy 2 éve lehetett mikor én is nagyot néztem az uk-n hogy írták már nem csak a metin2 ben vannak együtt hanem a való életben is össze házasodtak. Szóval nem hiszem hogy felesleges tovább menni :) Mivel azt hinnétek hogy minden általatok mondott ,,pisti" 12-13 éves :) Pedig nem... én ismertem olyan embert is aki 50 éves bőven elmúlt és ő is úgy viselkedett a játékban mint egy 7-8 éves :) Szóval lehet hogy az a személy komolyan is gondolja amit gondol és láss csodát össze házasodnak. Szóval ne szóld le a játékot :) Mivel te még nem is játszottál mikor én már olyan embereket ismertem játékon belül akik nap mint nap találkoznak és metinen ismerkedtek meg.

Hali

Én régóta nem játszottam és arra lennék kíváncsi hogy ilyenkor a karik törlődnek-e? a honlapon betudok lépni de például a sima metinen már kitörölték a karimat.
Most nincs fent a játék a gépen ezért kérdezem mert akkor fölöslegesen nem töltöm le.

és honnan tudnám letölteni a klienst torrenten kívül?

Nem törlik. Én több, mint félévig fel se néztem, és most játszok.

Köszönöm a team sutyerák lopását. Ahányszor rendelek 6-7optolot meg se jön, és "elvileg" jó az itemshop. Szal ha ez nemlopás ak mi?-.-" Jó lenne ha elmagyarázná nekem valaki, hogy miért jó ez nektek Gm-eknek. Mert csak velünk szurtok ki playerekkel!

DDMT2 pvp . TheBest Wp.

http://www

Idézetet írta: Goke Dátum 2010-10-23, 18:09:48
Köszönöm a team sutyerák lopását. Ahányszor rendelek 6-7optolot meg se jön, és "elvileg" jó az itemshop. Szal ha ez nemlopás ak mi?-.-" Jó lenne ha elmagyarázná nekem valaki, hogy miért jó ez nektek Gm-eknek. Mert csak velünk szurtok ki playerekkel!
Érdekes :) Nekem eddig mindig meg jött. Szerver 1 és 2 tön is :) Lehet nem jó helyen nézed :)