[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Idézetet írta: Spagi66 Dátum 2009-11-16, 16:52:49
LordEnzo!
(Am a HACK-es hszemben azért kellene trade hack, mert már elegem van hogy elcsórtak 10milka YAngom és Az úl Electromágneses+9et @@@ Meg a Feketevas +5ösömet @@@@)!
Szia. Valahol megérthető, hogy idegesít ha ellopják a cuccaid. De nem az a megoldás, hogy akkor te is egy hack programmal
vissza lopod az elveszett dolgaid valaki mástól. Sztm a megoldás egyszerű " kereskedni csakis bolton keresztül kell és persze nem kell minden jött ment karakternek kereskedés ablakban mutogatni a cuccaid."

Idézetet írta: nemmindeggy Dátum 2009-11-16, 18:12:26
Mikortól lehet regizni privát szerverre?

Ha kicsit vennéd a fáradtságot és vissza olvasnál akkor megtalálnád a kérdésedre a választ.
A reg tudomásom szerint Decemberig zárva van. Ez a dátum csak akkor változik ha ATAG-nak sikerül megoldani
az új szervergépet. Ha az December előtt meg van azonnal újra nyitott reg-lesz.
Ha valamit rosszul írtam gondolom ATAG javitani fogja az infót főleg ha változás áll be a dologgal kapcsolatban.

Lehetne valami bajnokság vagy ilyesmi a szerón :)

Sziasztok!Szeretnék segítséget kérni a letöltésben.Hogy kel mit kel és hogy kell csinálni.Előre is köszi

Üdv!

Nekem a kínai kliensem olyan,hogy letöltöttem egy fájlt ami az US-t teszi kínaivá..
Bemegyek lélek barlangba és a láthatatlan mobok ugyanúgy láthatatlanok maradtak, mi ennek az oka? Hogyan tudnám megcsinálni hogy én is lássam őket?
Van egy olyan érzésem,hogy ez megkönnyítené a játékomat egy icikepicikét... 

mivel a 95% us marad ezzela  módszerrel a metinnek kvázi ugyanugy nincsenek benne azok a mobok.... szedj le egy komplett kinai klienst, elvileg bármelyik jó bemutatásnál találsz sokat

2009-11-18, 15:52:12 #305 Utolsó szerkesztés: 2010-04-20, 08:57:43 Szerző: InHumanus
Köszönöm, így már működik...:)

heló,letöltöttem a kínai metint de mikor elindítanám vele a ddmt2-t ezt írja ki:LoadLocaleError(locale/kr/locale_game.txt)

ATAG Kérlek nézd már meg az Item shop-ba a fehér gyöngyöt, mert vettem egyet de kék gyöngyöt kaptam helyette. Szeretném tudni, hogy én voltam balfék, (egy sorral feljebb kattintottam) vagy hiba van ott. Köszi.

Sziasztok. Egy kérdés bennem is felmerült. A szerverhez való Ranglista elkészítése mikorra várható?

sziasztok ellopták a karimat mit tegyek???

hali!azt szeretném kérdezni hogyan lehet országot váltani?item shoppos cucc vagy mi kell hozzá?

VALAKI SEGÍTSEN PLS aki látta DDMT2 n kRoM nevű karakerem az kérem irjon rá és mondja meg neki hogy adja vissza a karimat kérem szépen a visszaszerzőnek nagyjutalom jár és előre is köszönöm

Atag támadt egy jó ötletem Akinek mindenki örülne szerintem :D

Na az az ötletem /kérdésem támadt hogy nem-e lehetne hétvégenként 500 as szorzokal a szero? :D Szerintem ez mindenkinek tetszene.

Mert pl ha valaki hétköznap keveset játszik akkor hétvégén bepotolhatná :D

Meg persze nangyon tetszene mindenkinek ez a bonusz :D

ATAG kérlek válaszolj hogy meg-e a valósítható ez :D

JAH ÉS KÖNYI NE SZOLJATOK LE ;)

Akkor nagyon sz*r szeró lenne sztem!
Akkor 1 nap alatt GM szintű lennél -.-" és az kicsit uncsi lenne hogy mindenki 99es szintű, akkor mi értelme a  játéknak?
Max +50% szorzó! Az lenne jó!Mert az annyi mint 1 EXP gyűrű ++ ja De ez is max Vasárnap!

Nekem lenne 1 panaszom : 

Túl sok mindent rendeltem a(z) "Item shop" -ból és most már akármit rendelek nem jelenik meg a raktárban.
Nem tudom ez az oka vagy valami más hiba de jó lenne ha kijavítanád nekem vagy elmondanád legalább mi a probléma oka.
Mert szeretnék sé-t is rendelni de amíg nem jó a raktár addig felesleges....
Előre is köszönöm.

talán ami benne van vedd ki ^^

Ha megtelik a bolt raktár, azt írja ki vásárláskor hogy megtelt... amíg nem cuccolsz ki, nemtudsz újabb árgyakat venni.

nekem lenne egy kis gondom,eltünt minden a boltraktárból ami ott volt,(szerencsére a sima raktárból nem),ez mért lehetett?

HI ATAG!
Pls help irtam PM-et de nem válaszolsz...
Az lenne a baj h nem engedi be az egyi karimba amit most viszek.:S
A többi megy de amit most viszek persze nem...
Örülnék ha segitenél Privibe irtam az adatokat,(: