[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

ATAG help! nem tom a jelszomat elfelejtetem hol csináljak Jelszó Emlékeztetőt?Kérlek irj

Jelenleg még nincs jelszó emlékeztető funkció.

Miért van szeró leállás?
És miért írja az accountomra, hogy nem létezik?! ( The account doenst exits )
Mindent jól írtam be, mégsem fogadja el..!

Mert szükséges volt. Nem kell minden 5 perces leálláskor tele offolni a fórumot, az semmit sem old meg.

sziasztok én is elfogadnák 1 acountot mert azt írja h szünetel a regelés kb meddig? nem tudja valaki please segítsetek :S

Azt irja hogy jovo hetig.Az hetfon kezdodik ugyebar.Szeretnenk tudni a pontos datumot,nem hianyzik senkinek ujabb csalodasban reszesulnie.Mar mindenki nagyon szeretne jatszani.Ugy hogy tessek intezkedni:P hogy tudjunk jatszani!

Idézetet írta: patkaa Dátum 2009-11-15, 09:33:17
Azt irja hogy jovo hetig.Az hetfon kezdodik ugyebar.Szeretnenk tudni a pontos datumot,nem hianyzik senkinek ujabb csalodasban reszesulnie.Mar mindenki nagyon szeretne jatszani.Ugy hogy tessek intezkedni:P hogy tudjunk jatszani!
Hétfőn derül ki a "pontos" dátum, addig én sem tudok pontosabbat mondani :)

ATG addig nem tudsz intézni 1 kölcsön acount.ot? nagyon megköszönném :S please  segíts

aki tudna adni accountot léccy ide msn: [email protected]

Emberek!

Ne off-oljátok szét a topikot accont kérssel, ha  működni fog ATAG ugy is jelzi.

ATAG!

A könyv olvasásokat nem lehetne lefordítani, azt hogymit ír ki, nekem csak valami halandzsa jelenik meg és nem tudom mi a baj az olvasással.

de most a regisztráció szünetel? vagy az egész szerver?

Idézetet írta: Sandel Dátum 2009-11-15, 10:57:04
de most a regisztráció szünetel? vagy az egész szerver?

Csak a regisztráció szünetel, a szerver és a játék megy.

Remélem hamar lehet már regisztrálni. (idegesít a várakozás) 

Annyi lenne a gond hogy a regi szünetel és nemtok regizni!
Kellene 1 account mert ha nem tetszik meg letörlöm a gépről és ki szeretném próbálni! Előre is köszi!

Spagi!

Idézetet írta: ATAG Dátum 2009-11-15, 09:38:42
Idézetet írta: patkaa Dátum 2009-11-15, 09:33:17
Hétfőn derül ki a "pontos" dátum, addig én sem tudok pontosabbat mondani :)

kicsit vissza kéne olvasni  a felesleges hsz-ek helyett és máris meglenne a válasz a problémádra

Én is fel akartam regelni és még mindig azt írja ki. Engem is idegesít de szerencsére tesóm játszik és az övével took játszani :D. Am valamit csinálhatnának tényleg a regeléssel

Mondjuk nemtudom hogy mit lehet ezen nem érteni...
A reg addig van lezárva,még meg nem lessz az új szerógép és megszűnik a lagg...Addig kérjetek nem használt Accountokat Privát üziben azoktól akik játszanak, vagy írjatok fórumra...
:D

(Szerintem meg inkább örülni kéne hogy levan zárva a reg...Mert ha nem lenne lezárva egyre jobban fokozódna a lag...(De ez csak privát vélemény)Türelem és meglessz az új szerógép...Aztán lehet tolni ezerrel ^^      

2009-11-16, 14:43:53 #297 Utolsó szerkesztés: 2009-11-16, 14:45:51 Szerző: ATAG
Idézetet írta: LsD Dátum 2009-11-16, 14:05:06
Mondjuk nemtudom hogy mit lehet ezen nem érteni...
A reg addig van lezárva,még meg nem lessz az új szerógép és megszűnik a lagg...Addig kérjetek nem használt Accountokat Privát üziben azoktól akik játszanak, vagy írjatok fórumra...
:D

(Szerintem meg inkább örülni kéne hogy levan zárva a reg...Mert ha nem lenne lezárva egyre jobban fokozódna a lag...(De ez csak privát vélemény)Türelem és meglessz az új szerógép...Aztán lehet tolni ezerrel ^^      
Végre egy értelmes hozzászólás -.-

Csak hogy mindenki értse: úgy tűnt meglesz a pénz a új gépre, de közbejött pár adminisztrációs hiba, ami miatt 1 hónapot csúszik az egész. Amint lesz rá keret, jön az új gép.. ha mégsem találunk rá megoldást, akkor marad az eredeti - decemberi - határidő.

Személy szerint nem érdekel hogy megértitek, vagy sem. Azért kellett lezárni a regisztrációt, hogy valamennyire élvezhető maradjon a játék. Nem szívesen döntöttünk így, de sajnos elkerülhetetlen volt... Senki sem fog "pult alól" hozzáférést kapni, kár is ilyen kérésekkel pazarolni az időt...

Koszonjuk az oszinte valaszod!
Remeljuk minden oszejon minel hamarab es akadaly mentesen persze.
Adig is Aion-ozok ha mar metint nem lehet  

2009-11-16, 16:52:49 #299 Utolsó szerkesztés: 2009-11-16, 16:58:31 Szerző: Spagi66
LordEnzo!
TE vagy a longjuyt2-ről xXDiasterXx???:D Mert akkor nagy hawerok vagyunk xD L-O_O-L! Ismerős olyan, hogy darkwarriors,HungryYeti,HUNShaman333?:DD (Am a HACK-es hszemben azért kellene trade hack, mert már elegem van hogy elcsórtak 10milka YAngom és Az úl Electromágneses+9et @@@ Meg a Feketevas +5ösömet @@@@)!