[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Te csacsim! azt a "Gammert" írd át de Gizibe Gamer-re :D
Bicnic topikk: http://metin2hungary.net/index.php/topic,167003.0.html

"Márpedig itt rend lesz!" -Mondta a nagymama és berúgta a sz*rt az ágy alá!-

Oks, sorry. xd Nem szóltál volna észre se veszem xd

Üzenet összefésülés: 2012-11-25, 16:21:57

Tessék tsatsim, mostmár jó? :D

Név:SutiVokTsaaa
Kaszt:TestiWari
Lvl.:99          
Céh:SutiAKiraj
Rang:Lovagias

Idézetet írta: OneStyle Dátum 2012-11-25, 15:31:39
Lopásról egy-két "nagyobb" név esetleg tudna mesélni (:

Hát jah példának : StayAlivee annó engem meglopott :'D

Vannak ilyen balesetek:)

Forradalmi áttörés következik ma este, végre javításra kerül a ninja 6. skill (a harcosé is normális értéket kap elvileg).

Elérhetővé válik az energia rendszer és javításra kerül pár apróság.

Új mapok egyelőre csak a Team részére lesznek elérhetők, teszt után azonban nyilvánossá válnak. Akkor jön majd új felszerelés csomag, ami után már semmi akadálya nem lesz a max szint megemelésének.

Ami továbbra sem lesz, így ne is kérjétek: pet rendszer, öltözék rendszer

Idézetet írta: Frat Dátum 2012-11-25, 14:00:08
MaxSkil! Majd ha ki tettem a lábam a világba? Elhiszem nem érdekel inkább csak az én lelkivilágom megnyugtatásáért közlöm veled hogy igenis ki tettem már pár éve a lábam a világba! Aki ismer az tudja! De ebből megint egy olyan utalást szűrtem le, hogy "biztos kis taknyos gyerek ez"...ez viszont elég sablonos illetve megalapozatlan gondolat ha így gondoltad. 21 éves vagyok és igen metinezem a szabad időmben mert a társaság akikkel a játékban együtt vagyok, szórakoztató és kicsit menedéket nyújtó a világ mocska elől! Ettől függetlenül tartom magam az előző hsz-hez!

Az hogy mindig így látod azt mutatja nem tévedtem...(Nem a taknyos kölyök dologra céloztam:)

Üzenet összefésülés: 2012-11-25, 16:38:14

ATAG ha így folytatos ismét szerelmes leszek><:p És Dorka nem örülne neki xD
Szerver: DDMT2 S1
Karim neve:MaxSkil 
Rang.........:Nemes
lvl..............:96
Kaszt.........:Ninja
Birodalom..:Jinno

[color=yellow]ElsÅ' PvP Vidim><: http://www.youtube.com/watch?v=wVTGN6q_JuI [/color]

Engem 1× lecuccoltak, a karit vissza tudtam szerezni de a cuccokat már nem. De ez többet nemfog előfordulni:D, már többször próbálkoztak hackerek más szerókon h pl.: dobd el a cuccot és megpróbálom felvenni, hát persze, speed hackel... :) csak benézte én nem tettem eleget a kérésének rá 4-5percre barátomat is megkérte ő ledobta és ő felvette, csak hát elégé benézte mert GM kiskari volt a barátom :) és SGM-et már hívta is a csávó 15perc alatt lelett rendezve. :D

15 PERC alatt meg átpakolt másik karira:)

nem is próbált átpakolni... :) meghát azon a szeron szinte minden tilos volt :D szabadozás tilos is pl. és mindent sokkal szigorúbban vettek... npc-nél is tilos volt őlni

Mien szeró az ahol tilos szabadozni?:) Pedig aza legjobb az egészben:)

Hát igen, főleg h emeltek ott a bonok :D a vértbe 7k tp volt olyan vért amibe immun volt és nem kellet pajzsba rakni, olyan is volt ott h 100támadó 35int 35ügy 35erő és azok jobbak voltak mint a duplák, mégis többen duplát akartak :D ott top5s céhet is csináltunk mert csak "valentin kutya" nevű mobokat kellet őlni az optolóhoz, optcseréhez azok értek 20rög/db árat optoló az pedig 15rög/db árat :) csak az a baj h kevesen voltak napi 100playert alíg érte el xd, be is zárt november5én xd

Mert senki sem tudodd optcserét venni?:D 15rög pff

figyu xddd az a 15rög ott nagyon kevés :) ott az ilyen 20 lvl-s cuccok mentek 2k rögbe xddd és nekem voltak GM kövesek azok mennek 7.5k.rög /db áron szval... :) a végére már nagyon erős lettem... az a speedhackes nem bírt leverni hackel és 22k-t csapott rám... :D kb benne voltam a top10be összesen ahogy volt mindenki top5s céhet csináltunk haverokkal meg minden :) csak hát ugye nem volt ember.. volt olyan h egész kék map1et kiírtottam egyedül, és ott nincs ám bor... :D

tsatsim igen így pro :D igazad van ma azonnal elfelejtem az élet tapasztalataim  visszabutítom magam és új személyit csináltatok amint a születési dátumom 2002 lesz! :D hogy még a közelébe se legyek annak h ki tegyem a lábam a világba :D mert te meg mondtad és igazad van! :D de csak ha megfelel! még fiatalabbnak is írathatom magam nehogy hirtelen onnan kitegyem a lábam a világba! :D

ATAG :
IdézForradalmi áttörés következik ma este, végre javításra kerül a ninja 6. skill (a harcosé is normális értéket kap elvileg).

Elérhetővé válik az energia rendszer és javításra kerül pár apróság.

Új mapok egyelőre csak a Team részére lesznek elérhetők, teszt után azonban nyilvánossá válnak. Akkor jön majd új felszerelés csomag, ami után már semmi akadálya nem lesz a max szint megemelésének.

Oh Yeeeesss
Amire most szükségem van, azt nem lehet szavakba önteni... de pohárba igen! ;.D

Felszerelés csomag alatt pontosan mit értesz? :D

Sziasztok!

Bizonyára sokan hallottatok már arról, hogy " a sok kis sámi..sír a kúrál bug miatt "
Namármost, megelégelve készítettem egy videót, amiben tisztán látszik, hogy ez a probléma igen is létezik.
Igazán jó lenne, ha ezt az aprócska hibát majd idővel javítanák, tudom mindenkinek van dolga ezeken kívül is, de úgy gondolom, ez nem egy elhanyagolható probléma.
Nagyon nagyon zavaró tud lenni, mikor pvp közben ez a fránya kúrál gondol egyet.. vagy kettőt és nem tölt.
Jó szórakozást :
http://www.youtube.com/watch?v=_drX9J1SZaI&feature=plcp
[color=teal]Retoksz a Kiraj![/color]

[color=teal][url=h

Hát tsatsim egy kukkot se értettem ebből xd

Tomy most engemis megfogtál mert énsem:)