[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

azér nemhiszem essemm :)

Azért a sámán és a ninja 1 fokkal költségesebb:D 1 valamire való sámánnak van kb 2-3 nyaki csuka vértje! 1 csuka legyi és 1 harang ellen ugyanígy nyaki is legyi/harang ellen és 1 krit+átható+tp reges...mivel nem mind üt!

a ninjának meg min 2 de ink 3 ékszer:) kard-tőr -nyíl ellen:)

Sami Best For Ever :p X"D

Azért a bm se lehet esélytelen:D Ha ő is mérgez utána pedig fut,és csak a lélek öl,+lángcsapást jól nyomja,utána meg gyorsan skilez és fut tovább,lehetnek problémák:D

Valami más hasonlatot találj ki tesó,nem szeretem a zsíros kenyeret.xD

Idézetet írta: JustCrazy Dátum 2012-11-21, 19:33:28
Azért a bm se lehet esélytelen:D Ha ő is mérgez utána pedig fut,és csak a lélek öl,+lángcsapást jól nyomja,utána meg gyorsan skilez és fut tovább,lehetnek problémák:D

aki pvp eventre megy az visz magával sügért is!

És akkor mivan?:D ugyanezigaz a bmre is,sokszor lehet jó ütésekel dobálni,közbe mérgezni:)

Pvp Eventre 22demi 10krit 10 áth 20 varázs 6 élet vagy 22demi 8 méreg 20 varázs 10 átható 5 krit tritont vigyek?

még jó hogy a 2.. :D

vigyél el engem ... és nyersz... amugy 10kritest vigyed ott kritek döntenek..xd [csont mindennel eléggé felszálnak ... ]:D
2013...vs Danger00 0-5 cs.

2012-11-21, 20:39:50 #22530 Utolsó szerkesztés: 2012-11-21, 20:46:45 Szerző: Essemm112
Első.. mérget ugyis leveszik.. kb 1x tud besebezni.. a krit meg krit ><
"Ránk ragadt az utca mocska és nem mossa semmi le,
Minden nap azt hallgatom, hogy nem vittem semmire."

Igaz.bár 5% crit ide oda,mikor 100%,vagy felette lévő esélyek lesznek,nem oszt,nem szoroz:D

De ha azt nézed sapiba még mindig van méreg.. szóval ígyis meglesz az az 1x méreg debzés+ 200tp nemsok, de az is valami.

Hát... Mérget leveszik... akkor az feles opt... akkor ott mellette szól +5 krit +6 élet ... szal azt vidd ^^

Mikor lesz PVP verseny?????? xd
Mindegy, hogy egy centivel nyersz, vagy egy mérfölddel.Ha nyersz, nyersz!

Ne vitatkozz hülyékkel,mert lehúznak a saját szint

Nem mindenkinél lessz sügér,és nem akkora mennyiségben,hogy mindig tudjon nyomni:D

Üzenet összefésülés: 2012-11-21, 20:55:02

Bajnokságról meg már mondtak mindent,szerintem ebben az évben már nem lesz:D

De szerintem elég a 8is ahozokhoz akik nem sügerzenek annyit:D

Nemakarsz megdobni pár db.-al ? ... Am nemtudom észre vettétek -e , de senki nem árul érceket ... :/ ugyérzem el kéne kezdenem koholgatni , meg bányászgatni..xd

Én szoktam.:)
[/url]
[color=purple]Kép köszönhetÅ' FENOMENAL-nak![/color]
[color=#00FFFF]♥300 hsz♥
This is my opinion.
FelÅ'lem adhatsz - -t de gondolkodj el miért![/color]