[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Nyugi, enyémnél rosszabb úgyse lesz..:) 200 láda= 5 Sárkány, 0 Tigris (Y)
[color=limegreen]Lv.105[/color][color=aqua]Lovagias[/color] [color=yellow]HardyPetikee[/color] Menta

Hát ahoz képest jobb:D
"Ránk ragadt az utca mocska és nem mossa semmi le,
Minden nap azt hallgatom, hogy nem vittem semmire."

3 láda = 2 tigris, 1 sárkány. :) cretynek 1. re tigris vagy sárkány nemtudom.:)
A pulzusom plusz kettÅ't pumpál pont percenként,
Senkiként búcsúzom, de tudtam élni hercegként.

A szemem világa rég megtanított csalódni,
A csalóknak ez csodaország, nekem meg csak valódi.

Miért lenne a bm gyenge :"D ? :o ha betolja ő is a harmatot szerintem ugyanott vagyunk +a ha felrakja a csontot :"D

Idézetet írta: blY Dátum 2012-11-21, 18:17:24
3 láda = 2 tigris, 1 sárkány. :) cretynek 1. re tigris vagy sárkány nemtudom.:)

És ezt ki hiszi el, már nem azért?:D
[color=limegreen]Lv.105[/color][color=aqua]Lovagias[/color] [color=yellow]HardyPetikee[/color] Menta

Hardy vannak oanok akik tényleg szerencsések de mondjuk én sem hiszem el :"D de ettől függetlenül lehet hogy igaz :p aki elhiszi az elhiszi aki nem az nem nekem se hisznek el sok mindent azokkal nem is foglalkozom és kész :"D

Hát de ha úgynézed a wp még mindíg előnyben van szinte!Mert ha fullosra lövi magát akkor kb 1,6k köve a bm-nek.És ha nem oltja ki akkor is kb 2,8k skill je a wp-nek ha kioltja ez jó 4körül!+- ütések

+méreg..

Scrye tapasztalataim szerint ha bm betolja sárkány csont fülit + 200as védelem harmatot 2k körül lesz az újcsapása :) ha jól van optolva

De még mindig több mint BMé+ütések.. + nagyobb áthatót kap.. mondjuk a BMnek több támadó skill.. de szerintem még mindig wp.

Sok deffel csak több áthatót nyel be..:D

Idézetet írta: lierasjolly Dátum 2012-11-21, 18:51:49
Scrye tapasztalataim szerint ha bm betolja sárkány csont fülit + 200as védelem harmatot 2k körül lesz az újcsapása :) ha jól van optolva

Akkor számold bele azt is ha detto ezt csinálja wp?xdddd 1,7 kőből menyi lesz?1,4?:D:PPPP

Nem hiszem a bm-nek ott a lélek + 3skillje full varázzsal elég gyorsan tölt és ha kijön a végére a 2kő szerintem el is dőlt a meccs

Idézetet írta: nemfelejt Dátum 2012-11-21, 11:13:40
Üdv! Neked MaxSkill nem telik harmatra? -én annyira leszarom hogy ki használ ki nem, használd te is!! A vélemény meg senkit nem érdekel. Az erőseknek, vannak harmatai kis és nagy menyiségben és jut minden pvp-re!:) Az aki meg nem akar harmatozni így járt, gyenge marad!:)

Az max 1 pancser><

Frat,mofore szintúgy hülyeség amit írtatok....
Vannak olyan Playerek akik némileg értelmesek úgylátom ti nem,akikel meglehet beszélni a dolgot.
Nemtelik Harmatra? Ha én betolom 1 pvp-ben rögvest leszakad az ég:)))) És nyugi telik és van is:)
Csak tartom magam ahoz amit mondok pl nemhasználok csak kicsi zöldet.
És ezt vidis pvp-ben bárkinek megmutatom,ésha kéri kap 1 olyat is amiben Harmatozok+csont.

Azaz erős aki harmatozik minden pvp-ben?:D
Jóféle vicc><:DDDDD

Milesz akkor a meglepetés eventen?:)
Ígyis szenvednek egyesek hiába tolják a harmatot.

Jaaa és
Mr nemfelejt másold legközelebb helyesen  a nevemet:)))
MaxSkil = Tőrninja azaz én.
MaxSkill = 1 Wp sura nemén>< Névtolvaj.

Igazán azaz erős aki képes megmutatni mit tud bármiféle segédletek nélkül:)))
Ciki pedig az ha elvered az ellenfeled hiába harmatozik:)

Szerver: DDMT2 S1
Karim neve:MaxSkil 
Rang.........:Nemes
lvl..............:96
Kaszt.........:Ninja
Birodalom..:Jinno

[color=yellow]ElsÅ' PvP Vidim><: http://www.youtube.com/watch?v=wVTGN6q_JuI [/color]

Wp sura betolja [ 120 tám. , tigriscsont , halak , +30 tám.seb , full krit /áth. / mágia , + készithetö lötyöket ]Nemhiszem van ellenfele :D ha a bm meg betol sok védelmet ado cuccot max azt éri el h. 2K lesz ütése rá a wp.nek ^^ Szal... még mindig azt mondom h. bm sokat visza esett az erejéröl :D
2013...vs Danger00 0-5 cs.

Azért azt se hadjuk figyelembe hogy a BM a ha betolja wp ellen a láng csapást a wp elesik és 2skill ráment úgy hogy fekszik mire felkel megint megy rá 2skill szóval +hamég kritel is szerintem :o

Nana... azért aki vágja a WP-t ( +30 tám.sebbel) forditva sül el a dolog..xd a bm fekszik és a wp ad szkileket :)

[ja és mielöt azal jönétek h. bm is tol be +30 tám.sebet , h. eldobja a wp.t , a wp oltásal leszedi <3 ]
2013...vs Danger00 0-5 cs.

Repu nézd azt hogy van pár oan keménynek montható bm (annak hiszi magát) aki úgy ver el egy wp surát hogy körbe körbe fut :"D

Fulltámadóval esélye nincs futni.. csak a sura a legköltségesebb kaszt..

Az a szép,hogy : ha körbe körbe fut a wp körül akkor én elszoktam kezdeni futni a bm-től...ha ő futhat akkor én álljak ott?:)