[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

2049-re:DDDD

Onnantól a ninja a bm ellensége lesz><:P
Nemkicsit><:D
Szerver: DDMT2 S1
Karim neve:MaxSkil 
Rang.........:Nemes
lvl..............:96
Kaszt.........:Ninja
Birodalom..:Jinno

[color=yellow]ElsÅ' PvP Vidim><: http://www.youtube.com/watch?v=wVTGN6q_JuI [/color]

vagy nem ><
vigyazz magadra ha ramirsz

Igazad van Kronosz tévedtem:S:'(

Ugyanis a Bm majd  a ninja közelébe nemér majd:'(

[color=yellow]ElsÅ' PvP Vidim><: http://www.youtube.com/watch?v=wVTGN6q_JuI [/color]

Igazából , amióta a harmat megvan a BM , már nem olyan kaszt , mint régen.. ^^ 30%.ost betolsz[8d vs 8d] a BM-et meglehet fogni ...föleg testivel lehet darálni , de szerintem ügyes törninják is megtudják fogni :D [ ugyanugy a sámira is vonatkozik a véleményem ... 30%.al a sámán , éppen h. karcolgat vmit :D ]
2013...vs Danger00 0-5 cs.

Éééés olyankor jön a harmatos ****** meg egyéb xDDD

Hameg azt mondja az ember gyere pvp-re akkor meg ő tol be mindent:))))
És ha kéred hogy vegye fel ő is a pvp-t vidire ahogy  te is, még kinevet:))
Eza jópofa:P

Háát , van benne vmi , én most WP-zek és a [ 8d.-s full kard defes "kinges" ] BM-ek ellen betolok 10% mágiát , semmi egyebet és jön eza szöveg " Legyéé ray harmat néküüü-.-" , szánalmasnak tartom igazábol azért WP-zik annyi ember , mert a mágia harmat elönyét használják ki.... és akkor jönnek azzal h. ne használjam ;D

Azmégcsak 1 dolog:D pvp ben nemtilos tolni segédletett.
De aza szép ha levan beszélve pl ninjákánál csak kicsi zöld,ere másikon virit az áth,krit def támadó harmat:)))
8d vs 8d ere megől 3 skilből kb 10szer egymás után><:D(minden skil/ütés)áth.

Üdv! Neked MaxSkill nem telik harmatra? -én annyira leszarom hogy ki használ ki nem, használd te is!! A vélemény meg senkit nem érdekel. Az erőseknek, vannak harmatai kis és nagy menyiségben és jut minden pvp-re!:) Az aki meg nem akar harmatozni így járt, gyenge marad!:)
YOUTUBE CSATORNA http://www.youtube.co/user/nemfelejt?feature=mhee

Név:    [color=red]Markiway[/color]

Lv:      [color=red]99[/color]

Kaszt: [color=red]Testi[/color]

Rang:  [color=white]Kegyetlen[/color]

[color=blue]GAME OVER [TUDOM FÁJ][/color]

200 defet adó harmat is van. alapjába véve a bm szerintem az a kaszt amelyik minden segédlet nélkül győzhet a többi kari ellen. ezt nagyba befolyásolja az is h mágia defed kevesebb is lehet mint kard def mondjuk vagy a wp wari és tőr ninja elleni védelem.pvp tem olyan ninjával aki mindent betolt én annyit tettem 100 defes harmatot toltam be. és nem tudott legyőzni. igaz nem sok maradt de maradt és ez a lényeg. viszont nem kell wp nek lenni h használhasson valaki harmatot! inkább csak azért vagytok wp-k h anélkül használjatok harmatot h kifogás  nélkül maradjatok h miért is van rá szükségetek! különben is legtöbb wp ha nem olt ki a pvp alatt addig kéri a rewet még egyszer úgy is! volt olyan h ez 6 pvp-tartott ki mert nem oltott csak a 6.-ikban elsőre :D jó kaszt a wp is nekem is volt bár nekem nem volt harmatom csak az elején 30 órás tigriscsontom. :D viszont a másik meg h egy része ki akad h a másik harmatozik, megint egy része a játékosoknak akik fórumoznak ide jönnek és leírják milyen sértegetések illetve vádaskodások érték őket:D na meg akik tesznek rá mert nem nagyon adnak mások véleményére és arra h ki mit gondol :D visszatérve szerintem aki megteheti anyagilag had harmatozzon csak akkor ismerje el illetve ne arcoskodjon hanem legyen tisztában azzal h h is nyert! :D
Bicnic topikk: http://metin2hungary.net/index.php/topic,167003.0.html

"Márpedig itt rend lesz!" -Mondta a nagymama és berúgta a sz*rt az ágy alá!-

Nem azért van bent a harmat a játékban szerintem,hogy ha szerez valaki,akkor eltegye rakiba és nézegesse hogy jajj de szépek és hogy tele van a rakim vele..
Régebben szó volt arról,hogy nincs legerősebb kaszt,hát igen is van,a BM ellen nem lehet annyi mágiát optolni cuccba,ami ellene elég lenne,8 d sura vs. 8 d ninja között profi optokkal a BM szarrá veri a ninját,akkora krittekkel,hogy kb 2-3 skill és vége is,közben a lánglelke is ott van ami 2-2.3K-t szed le folyamatosan,és akkor nézegetni kell a mágia harmatot? :)
Vagy a többit is... Ha van akkor miért ne.
Amúgy is 1 pvp szinte már hasonlít a pvp-eventhez,őszintén ki az aki csak simán harmat nélkül meg minden nélkül párbajozik? Szerintem senki :) Inkább az a gáz aki nem harmatozik.

Am , a bm a legerösebb kaszt alapra , az igaz.. de most igy h. bennvanak harmatok már nagyon gyenge :D

Szerintem meg nem gyenge még most se, csak nincs olyan BM aki mindezt, amit nyújt a játék használná!:) 80% mágia védelmet tol a BM WP ellen soha az életbe nem oltja ki!:) + ha full kivédése van, akkor a wp baszhatja az átható találatait:) + ha 5 méreg ellenállás full kard def és krit:) + minden harmatból a max!:) + csontok, megnézném én a WP-t!:)
YOUTUBE CSATORNA http://www.youtube.co/user/nemfelejt?feature=mhee

Név:    [color=red]Markiway[/color]

Lv:      [color=red]99[/color]

Kaszt: [color=red]Testi[/color]

Rang:  [color=white]Kegyetlen[/color]

[color=blue]GAME OVER [TUDOM FÁJ][/color]

Idézetet írta: MaxSkil Dátum 2012-11-20, 21:00:23
Énszerintem a ninjának a legjobb az új skilje.(ha működne) Tisztelet akinek müxik:):P
Elvileg nagyot sebez és mérgezis 1szere ezért eléggé jóféle skilnek számít.
Mi-hint javítva lesz, a ninja nagyon sokakat megfog lepni.:)

Igen HA működne !!:D de amíg nem müködik, addig semmi értelme :) PvP-be melyik jobb ? 6. skill ami sebez 600-at kb , vagy beviszel 1-2 ütés annyi idő alatt ?

melyikkel lehet többet farmolni? lev80 wp lélekbe/vörösbe vagy lev71wp sd2-be??
"MielÅ'tt meghalok tuti szívok egy kis zöldet, behunyom a szememet és elhagyom a földet! "

szerintem sd.. meg könyebb is.
"Ránk ragadt az utca mocska és nem mossa semmi le,
Minden nap azt hallgatom, hogy nem vittem semmire."

Egy full intes karival lélek2-ben!Kb 75ös karival! (WP SURA)  és nem árt ha van 1 130+ intes buffer is ,jó mondjuk egy normál optos wp elbírja buff nélkül is!

Citrancs nevezetű íjász nindzsának sebez a 6. skillje g1-sen. Sőt még efektje is rendesen van :D

hol erdekel 6. skil en 5 el is veszejes vagyok
[color=red]aki menonek erzi magat jelojon skype-n : nabuk.asd12[/color]

[color=white]ket fajta ember letezik :
-akinek bejovok
-akinek rossz az izlese
[/color]

[color=green]hihi[/color]

Csak nem elegge: :PPPP

kb 30-35 ékszerdobozt nyitottam.. 60átötő csapás, 3 SÁRKÁNYCSONT -.-" Még véletlen se tigris-.-
"Ránk ragadt az utca mocska és nem mossa semmi le,
Minden nap azt hallgatom, hogy nem vittem semmire."