[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Idézetet írta: Rya Dátum 2012-11-19, 21:16:03
Idézetet írta: VajLégy Dátum 2012-11-19, 20:43:06
A kúrállal is jó lenne valamit kezdeni... ::)

Annak meg mi baja?  :o

én észre vételeim szerint semmi baja nincs :D , csak akkor "nem" tölt mikor pont sebeznek rám :) így szinte nem lehet észre venni a külömbséget mint ha nem is töltene vissza , de vissza tölt . Volt hogy 5,1k sebzésre vissza töltött 5,3k :D

Nekem visszatölt:D!
[/url]
[color=purple]Kép köszönhetÅ' FENOMENAL-nak![/color]
[color=#00FFFF]♥300 hsz♥
This is my opinion.
FelÅ'lem adhatsz - -t de gondolkodj el miért![/color]

2012-11-20, 15:54:09 #22462 Utolsó szerkesztés: 2012-11-20, 18:58:14 Szerző: [BA]THymea
mehi

patcheld újra a klienst akkor talán működik, nekem amúgy semmi gondom nincs vele, most néztem meg.

Nem arról beszélek, hogy soha nem tölt vissza:) Csak egyszer-kétszer kihagyja. És nem azért, mert pont annyit sebeznek rám :D Ez hülyeség.
OneStyle köszi a tippet. Próba cseresznye...bár nem fűzök hozzá túl sok reményt:D

Sziasztok!

Egyet értek vajléggyel mert már  totál régóta van sámim, már ez előtt(jelenlegi) volt egy gyógysámim , és annál sose volt ilyen gond, de még a jelenleginél, se csak mostanság van ez a jelenség ami tuti bug!
Addig amig ez nem volt sose volt olyan h ne kúrált volna akurál még egyszer se, főleg nem akkor mikor rád sebeznek, még ha csak egy ellenfél is sebzett rád!
Egy bugot ne akarjunk már  így is van elég bug, gond, baj! pl letöltöttem a drágalátos "új klienst", és pechemre nekem se jó a 6. skilem, sőt ugyan úgy ikonja is nuku!
Esetleg chenzo ha neked tökéletesen működik akkor elárulnád h honnan mit töltöttél le, és mit telepítettél a klienshez, ennyi ki telhetne tőled, h ne csak neked legyen működő képes 6. skiled a tőrninjánál, ikonnal!

Köszöntem!

2012-11-20, 17:07:04 #22465 Utolsó szerkesztés: 2012-11-20, 18:57:44 Szerző: [BA]THymea
AGRESSOR

Sztem senkinek nem jó a 6. szkillje, függetlenül attól, hogy milyen klienst szedsz le, az tuti bugos marad  :-\
Kivéve persze ATAGnak  ;D
Elcsitult a szív, mely értünk dobogott,
Pihen a kéz, mely értünk dolgozott.
Számunkra Te soha nem leszel halott,
Örökké élni fogsz, mint a csillagok.

Nekem "jó a 6. skill..sebez kemény 500at  ;D

"A vége vagy véres - vagy szomorú... ilyen az élet."

Nekemis 1,3-4 k-t :"D

2012-11-20, 17:51:53 #22468 Utolsó szerkesztés: 2012-11-20, 17:57:45 Szerző: Rya
Aha, de nem P-sen... Ha M1-re viszed, vagy az fölé, akkor cseszheted xD
Ráadásul visszaszedni se lehet, mert a készség visszaállítóban sincs benne

Idézetet írta: Rya Dátum 2012-11-20, 17:51:53
Aha, de nem P-sen... Ha M1-re viszed, vagy az fölé, akkor cseszheted xD
Ráadásul visszaszedni se lehet, mert a készség visszaállítóban sincs benne

Stat resi ... és hop máris nincs rajta :D , persze akkor mehet a P-zés a többi skillre ha nem vagy 99-es :D

Droppot lecci   :-*

mehi,
Tudom, hogy azzal meg lehet oldani, csak gondoltam leírom ezt is, hátha valakinek még nem tűnt fel (nem láttam, hogy más is írta volna) :)

Idézetet írta: Rya Dátum 2012-11-20, 18:27:37
mehi,
Tudom, hogy azzal meg lehet oldani, csak gondoltam leírom ezt is, hátha valakinek még nem tűnt fel (nem láttam, hogy más is írta volna) :)

íjász nindzsának jó a 6. skillje mert elbírja fektetni az ellenfelet , harcosnak mind a 2 fajtának jó a 6. skillje :)
de tőr nindzsának 6. skilljének értelmét nem láttom PvP-be

P-sen is jó?  ??? Én nem mertem felvinni P-re a harcosnak se, mert mondták, hogy nem sebez úgy :S

P nem jó 1 kasztnak se . de elég 1 pontott rá rakni ... és máris jó sebez :)

Ja értem, köszi. Azért jó lenne P-sen...

Idézetet írta: mehi Dátum 2012-11-20, 18:38:12
íjász nindzsának jó a 6. skillje mert elbírja fektetni az ellenfelet , harcosnak mind a 2 fajtának jó a 6. skillje :)
de tőr nindzsának 6. skilljének értelmét nem láttom PvP-be
több értelme van mint az álcának nem?

Énszerintem a ninjának a legjobb az új skilje.(ha működne) Tisztelet akinek müxik:):P
Elvileg nagyot sebez és mérgezis 1szere ezért eléggé jóféle skilnek számít.
Mi-hint javítva lesz, a ninja nagyon sokakat megfog lepni.:)
Szerver: DDMT2 S1
Karim neve:MaxSkil 
Rang.........:Nemes
lvl..............:96
Kaszt.........:Ninja
Birodalom..:Jinno

[color=yellow]ElsÅ' PvP Vidim><: http://www.youtube.com/watch?v=wVTGN6q_JuI [/color]

Wariknak viszont reteklassú ahogy benyomja.. nemis csodálkoznék ha nem nyomnák pvp közbe..
"Ránk ragadt az utca mocska és nem mossa semmi le,
Minden nap azt hallgatom, hogy nem vittem semmire."

2012-11-20, 21:05:48 #22479 Utolsó szerkesztés: 2012-11-21, 03:41:35 Szerző: [BA]THymea
ninja igy is tud meglepetést okozni....
Csak erősebb lesz ha jó lesz skill

Mikor lesz a ninjának MaxSkill?

xDD