Taskbar tárgy ikonok.

Indította gife974, 2017-01-17, 19:52:17

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy melyik .py fájlba tudom beállítani, hogy legyenek az ikonok a taskbaron?

Csatoltam, előre is köszönöm!

Hát ráhúzd a potikat a gyors elérésű mezőre?
Ha meg arra gondolsz, hogy maga a mező nézzen ki máshogy akkor meg taskbar.py.

szerintem középre akarja igazítani abba a gyönyörű kör izébe az ikont.

Így van Step, ezt keresem.  ::)

2017-01-17, 20:42:41 #4 Utolsó szerkesztés: 2017-01-17, 20:44:24 Szerző: вυɢ™
Akkor azt leírtam hol csinálhatod.

quick_slot keresés,slot_1, slot_2 ilyesmik

Azokat néztem, de magát azt, hogy a tárgy hol helyezkedjen el amikor kihúzom, azt nem.

Szerintem csak rosszul van pozícionálva a slot avagy a mérettel van gond. Mivel ha a slot 50/50 az icon pedig 32/32 akkor azt 0-tól fogja számolni ezért elfog térni a helyezkedése..

taskbar.py

ezekre keress rá
Idéz"name" : "slot_1"

Idéz"name" : "slot_5"

Ezeket néztem már, de konkrétan azt, hogy az ikon hol helyezkedjen el benne, azt nem találtam. Darre, ezzel csak az a baj, hogy akkor nagyon hülyén nézne ki a dizájn. :)

Nem elég ha nézed növeld is meg valamelyik koordinátát és akkor kiderül. A taskbar.pyba van.

Nem értetted.. az icon amely a slot-ban található a slot 0 méretétől számolja az icon méretet.

[spoiler=Példa][/spoiler]

Ezt a grafikont most csináltad rapidba?  :o :o :o :o :o

No god no.. ez lopott cucc :'(

Akkor kénytelen leszek 32x32-re konvertálni?

Az is egy megoldás, hogy ha a taskbaron alapból ott van a kép és a slotok pedig egy üres 32x32-s alpha..

Lenne még egy problémám. Ugye a dizájnhoz hozzátartozik egy új HP bar is, amit ki is cseréltem, de arra nem jöttem rá, hogy hol tudom beállítani, hogy amikor potizom, akkor ne oldalról szedje le az életerőt, hanem fentről lefele.

Idézetet írta: Step Dátum 2017-01-18, 12:25:43
Idézetet írta: Ðarre™ Dátum 2017-01-17, 21:39:57

Ez a kép méretarányosan helyes? Mi az a 0 méret?

No god no.. ezért lett oda írva, hogy alapjában mekkora a szögek mérete illetve a 0 az a kiindulási pont :'(

Idézetet írta: gife974 Dátum 2017-01-18, 14:53:08
Lenne még egy problémám. Ugye a dizájnhoz hozzátartozik egy új HP bar is, amit ki is cseréltem, de arra nem jöttem rá, hogy hol tudom beállítani, hogy amikor potizom, akkor ne oldalról szedje le az életerőt, hanem fentről lefele.

Ha jól emlékszek akkor abban az esetben nem szükséges megadni a szélességet/magasságot.

Idézetet írta: Ðarre™ Dátum 2017-01-17, 21:39:57

e kép alapján akko' a maszt hev érték a kilenc.
áj mín: (50-32) / 2
oszt akko lesz közípen.