Négy darab "láthatatlan" zavaró vonal a képernyőn

Indította вυɢ™, 2017-01-10, 15:59:41

2017-01-10, 15:59:41 Utolsó szerkesztés: 2017-01-10, 16:05:41 Szerző: вυɢ™
[spoiler=Köszönés][/spoiler]
Már egy ideje fennáll ez a "probléma" de nem volt semmi kedvem foglalkozni vele. Ma elkezdtem keresgélni de semmi értelmeset nem találtam rá a neten, hogy mitől lehet. A lényeg, hogy ha elkezdek húzni egy akármilyen ablakot (persze a vonalaknak fix helyük van, de normálisan csak úgy tudja megnézni az ember ha húzkod egy ablakot) mondjuk jobbról balra egy mondhatni láthatatlan (mert konkrétan az is) vonal eltakar körülbelül egy jó millimétert az ablak széléből, a betűkből stb. Egy példa rá:

Ezen is szépen látszik:

Valakinek volt már ilyesmi? Syserrben semmi sincsen néhány hiányzó effect alerten kívül.

Remélem van bárminemű tapasztalat, azért örülnék ha eltűnne ez a négy vonalacska.

[spoiler]Mellesleg nem vagyok beállva tényleg ott vannak esküszöm! [/spoiler]

Köszi ha segítesz köszi ha nem.

Pythonban lehet tenni vertical és horizontal vonalakat.  Neked lehet ez van :D

Nekem még régebben, ha túl volt hajtva a gép, nem kapott elég erőforrást a metin2 folyamata ezáltal lassan is töltött be a játék és akkor jött elő -pontosan- ilyen. Resi után helyre is jött. Noha annyit még azért hozzátennék; hogy nekem ilyenkor ha nem mozgatom az egeret, minden bal egér gombos kattintásnál elugrik a kurzor pár pixelt. Okát nem tudom, elég mélyen kéne keresgélni.

Megerősítésképpen, ez nálam is előszokott fordulni, ha már egy hónapja nincs kikapcsolva a gépem. De általában megoldja egy újraindítás.  ;D

Pisti: Utána néztem a neten, hogy miképp lehet ezeket létrehozni és nem, ilyenek nincsenek beleírva meg hát nem is emlékszem, hogy én ezt így megpróbáltam volna valaha is mert tök fölösleges lett volna  ;D Köszönöm a tippet mindenképp.

Idézetet írta: [VIP]P3NG3R Dátum 2017-01-10, 22:57:12
Nekem még régebben, ha túl volt hajtva a gép, nem kapott elég erőforrást a metin2 folyamata ezáltal lassan is töltött be a játék és akkor jött elő -pontosan- ilyen. Resi után helyre is jött. Noha annyit még azért hozzátennék; hogy nekem ilyenkor ha nem mozgatom az egeret, minden bal egér gombos kattintásnál elugrik a kurzor pár pixelt. Okát nem tudom, elég mélyen kéne keresgélni.
Idézetet írta: Bone1920 Dátum 2017-01-11, 02:53:51
Megerősítésképpen, ez nálam is előszokott fordulni, ha már egy hónapja nincs kikapcsolva a gépem. De általában megoldja egy újraindítás.  ;D

Van benne valami. Most a CPU 56%-on vereti. No csíkozás minden jóság. Megnyitottam a PS-t a játékot, 3 böngészőt egy virtuális gépet indítottam vboxból és 94%-on tényleg csíkozza a szemét. És mivel általában meg van nyitva legalább a PS és abban 10 project + a játék így a CPU átlagba 80%-on keménykedik így már tök megértem. Azt hittem már csúnyán bele kell nyúlnom a dolgokba. Köszönöm mindenki válaszát így már megnyugodtam.  ;D