max gold probléma syserr.txt melékelt

Indította Levi999, 2017-01-07, 18:51:10

HEADER_GC_CHARACTER_POINT_CHANGE = 17,
Itt lesz a gond. Valamit átírtál szerveren amit indítóban nem vagy fordítva.

Idézetet írta: 5310pati Dátum 2017-01-07, 21:22:30
Nem az a baja. Attól csak rosszul fog megjelenni chatben h xy yangot kaptál.

Kekszet is adnék most ezért, de már elosztogattam a srácoknak. :'(
Egy szóval nem említettem hogy az a baja, csak kérdezte én meg válaszoltam rá. Értem? Helyes!

Az hogy ezen felül mit figurigázik engem nem érdekel. Penger leírása jó használtam az hogy Ő egy ilyen leírást ami szószerint nem szájba rág hanem szájba b*sz nem képes megcsinálni hát istenem majd tanul a sajátjából.

Amúgy szerver oldali packet.h és kliens oldali packet.h lett nagyon csúnyán análisan megrontva ezáltal nem egyeznek emígyen nem fogja felismerni azt a paketet. Remélem ez már bőven kielégítő volt minden egybegyűlt számára.

2017-01-07, 23:13:05 #22 Utolsó szerkesztés: 2017-01-07, 23:35:35 Szerző: AngelOfGod
a packet.h-ban semmi máshoz nem nyúltam a pocket_point, packet_point_change-en kívül, valaki nem tudna 1 szerver oldali és 1 kliens oldali packet.h-t feltölteni nekem amibe benne vannak ezek a módosítások ami a yanghoz kell? mert mind 2 úgy van megcsinálva ahogy penger leírásába van de most a sysser kicsit mást ír de akkor se jó:
IdézPhase Select does not handle this header (header: 18, last: 17, 18)

Üzenet összefésülés: 2017-01-07, 23:35:34

csak ennyit módosítottam a packet.h-ban itt van össze viszonyítottam egy érintetlennel azt amelyiket módosítottam a kliensét és a szerverét

szerver

kliens

Pedig akkor sem oké valami. Próbáltad úgy esetleg, hogy szerver/kliens oldalon "érintetlen" packetokba bedobod a yang bővítést?

az a baj hogy ez teljesen érintetlen packet, amint berakom egyből nem lesz jó