Gép haldoklás ?!

Indította Deadly2000, 2016-06-09, 16:23:23

Nemtudom ,de ,ahogy közeledik a nyár egyre gyakrabban restartolja magát a gép nagyobb játékoknál ( GTA 5  társai )
Gondolom alaplap elérte az XY hőfokot és nem bírta. Ez eddig oké ( illetve nem ,de hát na : D)

Most volt olyan ,hogy nagyba nyomom a LoL-t 25/2 stattal katával nos kikapcsol a gép ... -.-"
Nem kapcsolt vissza .. A tápból kihúztam az áramforrást és visszadugtam utána kapcsolt be .. WATTTTTT?

kellene egy új procihűtő ?

vagy szar a tápod
Hamarosan...

Szerintem Kata lesz a hibás.
Nőktől ne várj semmit, biztosan ő az oka.
HTML5,CSS3,PHP,C#,C++,JS,Java,Python,LUA

Takaritsd ki a géped, biztosan poros belül. Ha ezután is ezt csinálja, akkor táp hiba.

Idézetet írta: Pisti95 Dátum 2016-06-11, 16:09:35
Takaritsd ki a géped, biztosan poros belül. Ha ezután is ezt csinálja, akkor táp hiba.

Kitakarítottam , .. A hűtőt le is szedtem és a rácsok között is kiszedtem ,de most is . Nagyba játszom a lolt és kikapcsol közbe néztem a Hőfokot 62 C volt átlagosan ,ha csak interntezek 41 C

Nekem is nagyon hasonló volt a gondom, és nekem az alaplap döglött be.(asus rog-os, részlet nem számít, csak éreztetni akartam, hogy nem egy annyira rossz minőségű..).

Előbb elindul semmi gond, aztán újra indult, később befagyott egy adott helyzetben függetlenül attól, hogy éppen mit csináltam.. (Random far cry4, vagy akár sima netezés közben is) Majd már be sem indult.Aztán szervíz, és alap lap garancia, és gyors lecserélés.. :D

ASUS alaplapot elvből se vennék.

Deadly, probáltad másik táppal?

Én nem a tápra voksolnék ,hanem a ventilátorra esetleg lehetséges? ( veszek új tápot is majd )

A tápot lecsatlakoztatva takaritottad az alaplapot? A tűknél beül a piszok és lehet kontakt hiba.

42-62 fok nem olyan nagy hőfok.

Idézetet írta: Pisti95 Dátum 2016-06-19, 08:29:14
A tápot lecsatlakoztatva takaritottad az alaplapot? A tűknél beül a piszok és lehet kontakt hiba.

42-62 fok nem olyan nagy hőfok.

Szétszedtem darabra , a hűtő rácsait is kifújtam a tápba pedig belenyomta a szívókát és kifújtam  ( nyál nem ment :D D )
Jött belőle a pór mint jezsuita szerzetesből a tudás.
Én úgy vettem észre ,hogy a 42 nem ,de a 58-64 körül már sipákól a gép .