CostumeWeaponBug

Indította Red, 2016-04-23, 07:38:57

Sziasztok.

Beraktam gterx által publikált costumeweapon rendszert.
Sikerült is mindent lefordítanom hiba mentesen, a rendszer működik.
Ám azonban hozott magával egy-két hibát.
Eltünt a Automara yang szedő és a Nagyobb raktár xy napig.
Valamint warinál és ninjánál úgy vettem észre, hogy eltüntek a skillek, de ezt új karakter létrehozás megoldja csak a meglévő karaktereknél vettem észre.
Syserrekben kutakodtam, de nem találtam semmi erre vonatkozót.

Valakinek ötlet?
Válaszokat köszönöm előre is.

A leírásban található makrókat szedd ki.
#ifdef COSTUME_WEAPON
#endif

De nem meglepő módon a keresőben is megtaláltad volna erre a választ, sőt gterx is írta a témájában...
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

Köszi szépen, jó lett.
[spoiler]Nem tudom minek van akkor a segítség menü a fórumon ha, mindig a google-val jössz. [/spoiler]

Az új kérdéseknek. Amit már egyszer megválaszoltak, azt minek válaszoljanak meg még többször?

Szerintem a "CostumeWeapon" téma nem olyan mint a "Quest,Lib,Forras HELP", hogy háborogj.
Mellesleg ha, úgy gondolod, hogy megválaszolt téma akkor minek válaszolsz?

Idézetet írta: Red Dátum 2016-04-23, 12:32:12
Köszi szépen, jó lett.
[spoiler]Nem tudom minek van akkor a segítség menü a fórumon ha, mindig a google-val jössz. [/spoiler]

A szerver készítés topik, nem a segítség.
HTML5,CSS3,PHP,C#,C++,JS,Java,Python,LUA

Véletlenül lett oda nyitva, elnézést reggel volt még.

Idézetet írta: Red Dátum 2016-04-23, 12:36:13
Szerintem a "CostumeWeapon" téma nem olyan mint a "Quest,Lib,Forras HELP", hogy háborogj.
Mellesleg ha, úgy gondolod, hogy megválaszolt téma akkor minek válaszolsz?

Ez igaz. De nem hiszem, hogy te is azoknak a szintjén lennél, akik ilyenek miatt nyitnak témát.

Figyelj, néha könnyebb nyitni egy témát mint, forrás fájlokat nézegetni órákig.
Attól nem buta egy ember mert, segítséget kér másoktól.
Az iskolában sem a könyvből tanultam hanem, amit megjegyeztem az órán. :D

Most nem a forrás turkálásáról van szó, hanem a keresőéről. Itt a fórumon az emberek többsége a kisujját sem tudja megmozdítani egy segítség kérő téma nélkül. Akik az átlag felett vannak, azoktól szerintem azt ellehetne várni, hogy egy kicsit szemfülesebbek legyenek, és nézzenek kicsit körbe a keresőben mielőtt témát nyitnának, pláne, ha a publikáló személy is leírja, hogy hibás a leírás, és hogy hogyan lehet javítani.

Azt hiszem így már megérted az álláspontomat. :D

Idéz
Most nem a forrás turkálásáról van szó, hanem a keresőéről. Itt a fórumon az emberek többsége a kisujját sem tudja megmozdítani egy segítség kérő téma nélkül. Akik az átlag felett vannak, azoktól szerintem azt ellehetne várni, hogy egy kicsit szemfülesebbek legyenek, és nézzenek kicsit körbe a keresőben mielőtt témát nyitnának, pláne, ha a publikáló személy is leírja, hogy hibás a leírás, és hogy hogyan lehet javítani.

Azt hiszem így már megérted az álláspontomat. :D

Azt hiszem igazad van.
Témát zártam, köszönöm a segítséget.

[spoiler]Néha még is könnyebb egy témát nyitni mint keresgetni. Lehet lustaság, unalom az oka, bárkivel előfordulhat. :D[/spoiler]