[INTERAKTÍV CSEVEGŐ]Szerver készítés (szerver-kliens)

Indította Csedwik, 2015-12-23, 15:21:10

De ha rákeresel a pack szóra, esetleg idézőjelek közé teszed és úgy, máris előrébb lennél.
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

A magyar témákat szerencsére anno lementettem amikor sokáig nem volt elérhető a fórum. :D

http://metin2hungary.net/index.php?topic=186861.0

Nem tanácsolom, mert adna ki ilyet is:
Py_InitModule("pack", s_methods);
De ez meg nem ahhoz tartozik, hanem a pythonpackmodule-hoz!

Nem azt mondtam neki, hogy minden "pack" szót írjon át, hanem hogy előrébb lenne ha kicsit önállósítaná magát, és nem itt kérné a választ. Nyilván kell egy is józan paraszti ész is.

Idézetet írta: Outsider100 Dátum 2016-01-03, 18:08:36
Mentségemre szóljon kicsit túlittam 3 napja magam és még mindig józanodok :D
Köszöntem  :-*
Józan kilőve! ;D

Értelek, meg minden, csak én voltam olyan okos, hogy csak simán a --> pack szóra kerestem rá. De köszönöm...

Sziasztok, kérdésem lenne vs-el és Sanchez C# 'peccserével' kapcsolatban.

Szeretnék az egésznek hátteret adni, de ha hátteret adok neki akkor nem mutatja rendesen a letöltés sebességét és a currentprogressbar csík is össze vissza ugrál.Ja és befagy az uiscript-nél.

http://prntscr.com/9p8am3 Itt rendesen mutatja
http://prntscr.com/9p8b02 Letöltésnél meg ilyen 'bugos' :D

Kérem aki tudna segíteni az segítsen ;).

Újra a fedélzeten ;), azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, volt az a kvesztkonverter.exe amkor ráhúztad a .quest-es scriptet az exére, megcsinálta az object mappát is.[spoiler]Mivel nem vagyok otthon de scriptelgetnék kéne az a tesztercuccos, szóval :D[/spoiler] aki ellinkelné megköszönném, már kerestem is, de nem találtam meg :(.

A kis publikációk témában benne kell lennie. Úgy emlékszek windows qc néven.

2016-01-29, 01:24:56 #49 Utolsó szerkesztés: 2016-01-29, 01:33:03 Szerző: Outsider100
Én is láttam itt fórumon, de nem találtam sehol, pedig mindenhol kerestem és minden keresési névvel lel. Pedig otthon meg is van, de nekem most kéne tesztelni a szintakszikai hibákat, meg h le fut-e :D.

[spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler]quest hw2_login begin
state start begin
when login begin
set_state(hw2_1st_login)
end

state hw2_ist_login begin
if pc.getqf("1st_login") == 0 then
local v=find_npc_by_vnum(9003)
if v!=0 then
target.vid("__TARGET__", v, "Miathan")
end
send_letter("Miathan nagyúr parancsa")
end
end

--COLORS
local yellow = color256(255,188,0)
local green = color256(0,255,0)
local say_color = color256(30,100,180)
local red = color256(255,0,0)

--COLORSEND

--OTHER
local name = pc.get_name()
--OTHEREND

when button or info begin
say_title(yellow.."Üdvözöllek "..name.." "..yellow)
say(say_color.."Kérlek keresd fel Miathan nagyúrat"..say_color")
say(say_color.."Csak kövesd a kis térképen."..say_color")
say(say_color.."Ha megtaláltad onnan már minden menni fog"..say_color)
end

when __TARGET__.target.click or ID.chat."Miathan nagyúr parancsa" begin
target.delete("__TARGET__")
say_title(mob_name(ID).."") ---asd
say("Üdvözöllek "..name..".")
say2(..say_color"Remélem azért gyorsan ide értél hozzám. Mindenesetre egy kis útbaigazítást tartanék."..say_color)
say2(..say_color"Először tisztázzik azt amit nem lehet ezen a szent városban"..say_color)
say2(..red"Más városok hírdetése esetleges külvárosi kereskedelem"..red)
say2(..red"Más tulajdonában lévő tárgy és felszerelés eltulajdonítása"..red)
say2(..green"Minden más hibáért, észrevételért keress fel egy tulajdonost, aki tufni fog segíteni."..green)
say2(..say_color"Szeretném átadni a kezdő felszerelésed, van nálad elég hely?"..say_color)
local hely =("Igen", "Nincs még")
if hely == 2 then
send_letter("Kezdő felszerelés")
end
if hely == 1 then
local itemname = item_get_name
if pc.check_inventory_place(1) >=1 then
chat(string.format("Gratulálok a(z) %d tárgyat sikeresen megkaptad")itemname)
else
say(..red"Sajnos nincs elég helyed"..red)
end
end

when button or info begin
say_title("Kezdő felszerelés")
say2(..say_color("Még mindig oda tudom adni a felszerelésedet, kéred?"..say_color)
local hely2 = select ("Kérem", "Nem kérem még")
if hely2 == 2 then
end
if hely2 == 1 then
if pc.check_inventory_place(1) >=1 then
chat(string.format("Gratulálok a(z) %d tárgyat sikeresen megkaptad")itemname)
else
say(..red"Sajnos nincs elég helyed"..red)
end
end
end
end
end
end
end
[/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler]

Mék pöfen nem leni késsz

MEKFAN ténylek windows QC volt a neve, köszi <3 :)

2016-03-13, 10:11:57 #50 Utolsó szerkesztés: 2016-03-13, 10:25:55 Szerző: 66Dragon99
Érdekelne egy téma az animált panelekről (pl inventory sarka vagy oldala váltogatja a dds/tga képeket)
illetve szükségem lenne a(z) leesett tárgynál a  "valakinekaneve"'s átírása felől  pl.:"Jani"-é -ra vagy egyéb változatokkal babrált release-re.
+ érdekelne az,hogy forrásban megoldható-e,hogy gif-ekkel is menjen a játék o.O

nájsz illusztrésön for dö förszt opsön
https://www.youtube.com/watch?v=aaBrwunL914
nincs megosztható adat

Idézetet írta: 66Dragon99 Dátum 2016-03-13, 10:11:57
Érdekelne egy téma az animált panelekről (pl inventory sarka vagy oldala váltogatja a dds/tga képeket)
illetve szükségem lenne a(z) leesett tárgynál a  "valakinekaneve"'s átírása felől  pl.:"Jani"-é -ra vagy egyéb változatokkal babrált release-re.
+ érdekelne az,hogy forrásban megoldható-e,hogy gif-ekkel is menjen a játék o.O

Engem az az effect érdekelne amit régebben tettél ki a gyűjtőtémába :D (egy íjon volt prezentálva) de ha vannak még hasonlók, jöhet minden.  8)

Idézetet írta: 66Dragon99 Dátum 2016-03-13, 10:11:57

Esetleg:
Kód (PythonTextTail.cpp) Kijelölés
void CPythonTextTail::SetItemTextTailOwner(DWORD dwVID, const char * c_szName)
Ebben a funkcióban megkeresed ezt és átírod(nem tudom működik-e):
static const string & strOwnership = ApplicationStringTable_GetString(IDS_POSSESSIVE_MORPHENE) == "" ? "'s" : ApplicationStringTable_GetString(IDS_POSSESSIVE_MORPHENE);
Gondolom nem kell elmagyarázni hogy van!?

viel danke (Y)

Na mielőtt elfelejtem (ami elég valószínű a dolog lényegtelenségéből adódóan)
Ugyebár a tesztelésnél sok időbe telhet mindennek a ki-s be csomagolás és az időkiesés néha elég zavaró szokott lenni (ha az ember nem patchekből építkezik)...
Nos felmerült bennem az az opsön,hogy mi lenne,ha az alfa teszt fázis alatt(fejlesztői kör karmai között) 1 addons mappát kezelne az indító / a az Index fájl+ emennek a kivitelezése miként mehet végbe?
nincs megosztható adat

Valakinek nincs meg az a rendszere hogy ha valaki kihív valakit pvp-re, a 2 fél feje fölött valami effekt jelenjen meg?

2016-03-13, 12:37:36 #55 Utolsó szerkesztés: 2016-03-13, 12:56:19 Szerző: 66Dragon99
https://www.youtube.com/watch?v=u278nmFfR7I valami ilyesmi rémlik,de ha jól tom valahol turkmmo-n volt valami hasonló!   ::)
+
Huzsi kliensében is szerepel vmi hasonló o.O
rögtön megnézem,de ha jólsejtem nem fix h egyből kikapható emez :\

Téma.: http://www.turkmmo.com/c-c-python/3257881-python-and-lua-p-new-duello-5.html
Az előre becsomagolt effekt(én nem tom melyik zseninek volt ehhez ereje ... [nemtomkicsomagolni])
http://www.2shared.com/file/E2tnaodF/demirgame_pvpsystem.html
nincs megosztható adat

2016-03-13, 13:55:41 #56 Utolsó szerkesztés: 2016-03-13, 14:02:37 Szerző: RealReznov
Köszönöm :D

Szerk: Lol hát én se tudom kicsomagolni :D WTF Így sokat nem ér, más lzo, kiterjesztésem van.
Szerk2: Eredeti linkről meg a windows defender le se engedi szedni, hát ezt tényleg hanyagolom xD

Idézetet írta: RealReznov Dátum 2016-03-13, 13:55:41
Szerk: Lol hát én se tudom kicsomagolni :D WTF Így sokat nem ér, más lzo, kiterjesztésem van.
Bizony,de elvileg a kliens betölti amazt!
nincs megosztható adat

Sziasztok, tudtok ajánlani valamilyen konvertálót txtből kliens oldali protora, olyanra volna szükségem ami wolfmanes klienssel kompatibilis szóval tartalmazza az új bónuszok és társait

dump_proto forrása fent van deves vdi-n
ElsÅ' az elsÅ'k között, Az emberek istent játszanak engedély nélkül.