[Szerverkészítés] - Csevegő

Indította - Chevrolet -, 2015-12-19, 18:46:35

Ha már mindenki tropán van ezen témában akkor felteszem én is a kérdést..  :-\
---
Hogy is van az a tárhelyről történő index fájl betöltés?
???

[1]
[2]
[2.1]

+ Google with Brain.exe

Komplett leírás nem nagyon van hozzá.

Idézetet írta: [VIP]P3NG3R Dátum 2016-05-08, 22:52:55
CShop::AddGuest-ben adja át a háromszoros értéket a kliensnek.
pack2.items[i].price = item.price * 3;

Most vettem csak észre, köszi :D

Idézetet írta: Ðarre™ Dátum 2016-05-15, 18:12:35
Ha már mindenki tropán van ezen témában akkor felteszem én is a kérdést..  :-\
---
Hogy is van az a tárhelyről történő index fájl betöltés?
???
Libcurlt ha már egyszer lefordítottad static libként, akkor ezzel akár tudsz is egy linkről letölteni. (Nem én írtam, én is anno találtam istentudja hol, viszont ezt használtam először, és szuperül működött.)
Ha nem látod a válaszom, valamit elrontottál:

Mi a véleményetek erről a desingről?

Maradhat vagy kuka?

Nem rossz :DD
Instagram: stric.gyulag

Ezt a fajta switchbotot le tudom tölteni valahonnan? és ha igen akkor lennétek olyan kedvesek és küldenétek egy linket? :)

2016-05-16, 15:53:07 #87 Utolsó szerkesztés: 2016-05-16, 15:55:00 Szerző: T0gy3R
Idézetet írta: Red Dátum 2016-05-16, 15:43:04
Mi a véleményetek erről a desingről?

Maradhat vagy kuka?

Szép, bár a taskbar és a kistérkép nekem nem igazán, de a színezés az tetszik. (Gondolok itt a kék színre) :)

[spoiler=Kötekedés][spoiler=én szóltam][spoiler=Tényleg...]Illetve a sarok részen szerintem nem kell ennyire lekerekíteni[/spoiler][/spoiler][/spoiler]

A sarok kerekítést észre sem vettem eddig. :D
Jobban megnézve az annyira nekem se bejövős.

Ezzel a kék színnel nekem legjobban ez a három dolog tetszik.

Ha, valaki tudd szebb desinget szívesen elfogadom. :)

én ezt használom.Nekem ez is nagyon bejövős :)

Ez illene a piros ruhámhoz. :D :D :D

Ahogy elnézem kezd összekovácsolódni a fórum, ha nem is jön ki jól sok ember de legalább 3-4 összetart és ez már nem annyira rossz. Hirtelen eszembe jutott valami amit Lengyeleknél láttam de nem tudom eldönteni, hogy rossz avagy jó ötlet.

Az ötlet témája egy szerver melyet a fórum menedzsel (úgymond közös projekt) és elnézve, nem haladnak olyan rossz úton.. (Szerver:
Antaris)
Ha a tagok többsége összetartana és tudnának csapatban dolgozni, akkor szerintem ez itt is működne.. Hogy miért? Mert vannak itt olyan tagok, akik kimagasló tudással rendelkeznek és nagy teljesítményt tudnak avagy tudtak elérni Metin2 szerver(készítés) fejlesztés terén.

Darre, te is nagyon jól tudod hogy nem a hírnévre megy a játék a szerverek 99%-ánál, abban is biztos vagyok hogy az osztozás nem működne, illetve valakinek ugyan úgy a fejébe szállna a hatalom / kísértés esetleg 300-500 playernél.

Össze fogna 5-6 komolyabb fejlesztő akkor nem 500-játékos lenne ..és értelem szerűen bevétel nő, de szerverek 99% hírnévre megy..:)
Instagram: stric.gyulag

Idézetet írta: [MOD]Linos Dátum 2016-05-16, 19:16:50
Darre, te is nagyon jól tudod hogy nem a hírnévre megy a játék a szerverek 99%-ánál, abban is biztos vagyok hogy az osztozás nem működne, illetve valakinek ugyan úgy a fejébe szállna a hatalom / kísértés esetleg 300-500 playernél.

Ezzel én azért nem értek egyet..
Mivel egy jó működő vállalkozásnál is vannak főnökök illetve beosztottak, nos jelen esetben egy olyan személy kéne legyen a vezető akire sok ember felnéz avagy hallgat rá. És mivel mint már említettem ezt a projektet az MPC fórum menedzseli így bizonyára egy ott levő fontos tag(ok) vezeti(k) a projekt szakaszát.. És ha valóban azon az elven lennénk mi is, hogy a M2H menedzseli akkor szerintem mindenki egyet értene azzal, avagy tudná hogy ki legyen a vezető (ATAG)
Viszont ezt nem csak 1 avagy 2 ember kéne jó ötletnek találnia, hanem mondjuk az egész ottlevő bagázs.
:-\

IdézAhogy elnézem kezd összekovácsolódni a fórum, ha nem is jön ki jól sok ember de legalább 3-4 összetart és ez már nem annyira rossz. Hirtelen eszembe jutott valami amit Lengyeleknél láttam de nem tudom eldönteni, hogy rossz avagy jó ötlet.

Az ötlet témája egy szerver melyet a fórum menedzsel (úgymond közös projekt) és elnézve, nem haladnak olyan rossz úton.. (Szerver: Antaris)
Ha a tagok többsége összetartana és tudnának csapatban dolgozni, akkor szerintem ez itt is működne.. Hogy miért? Mert vannak itt olyan tagok, akik kimagasló tudással rendelkeznek és nagy teljesítményt tudnak avagy tudtak elérni Metin2 szerver(készítés) fejlesztés terén.

Ha, nem jön össze a TS3, sem a fórum chat akkor, csinálhatnánk akár egy metin2 szervert is amin még "pévépézhetnénk" is. :D

Idézetet írta: Ðarre™ Dátum 2016-05-16, 19:25:51
Ezzel én azért nem értek egyet..
Mivel egy jó működő vállalkozásnál is vannak főnökök illetve beosztottak, nos jelen esetben egy olyan személy kéne legyen a vezető akire sok ember felnéz avagy hallgat rá. És mivel mint már említettem ezt a projektet az MPC fórum menedzseli így bizonyára egy ott levő fontos tag(ok) vezeti(k) a projekt szakaszát.. És ha valóban azon az elven lennénk mi is, hogy a M2H menedzseli akkor szerintem mindenki egyet értene azzal, avagy tudná hogy ki legyen a vezető (ATAG)
Viszont ezt nem csak 1 avagy 2 ember kéne jó ötletnek találnia, hanem mondjuk az egész ottlevő bagázs.
:-\

Atag-é a DDMT2 maradjon is így szerintem..Nincs vele semmi bajom, de nem hiszem, hogy kell neki még 1 szerver.. :)
akkor már inkább P3ng3R nemde? :D

Én szimplán azért tanácsoltam ATAG-ot, mivel mint már említettem Fórum projekt és jelenleg neki van a legtöbb joga itt avagy mondjuk úgy, hogy ő egy főnők (Góré)
És szerintem sok ember tiszteli mint már leírtam, senkire nem hallgatnának úgy mint ő-rá. :0

van benne valami, de ez szerintem nem fog nyerni amúgy.. sajnos a pénz nagy úr.. :\

[spoiler=Előbb azt hittem, ez a mi kertünk :DDDD][/spoiler]

Atagról szerintem is lemondhatsz, P3NG3R meg elissza a bevételt pls  :-[

Amúgy nonprofit formában működne a dolog. De akkor tényleg elengedhetetlen egy vezető, aki kiválasztja az embereket, hogy kit milyen posztra gondol és felügyeli őket, ha emberveszteség van, akkor pótolja, ilyenek. Magyarul egy időmilliárdos.