[Szerverkészítés] - Csevegő

Indította - Chevrolet -, 2015-12-19, 18:46:35

Ne legyenek mob/npc nevek és mégjobb lesz :0

Semminek ne legyen neve. Akkor lesz a legjobb :v
ElsÅ' az elsÅ'k között, Az emberek istent játszanak engedély nélkül.

Látszik, hogy a python devesek jól elvoltak:
(dat comment)

Egyébként nem hülyeség, mikor már közelít az agyf*sz, mert nem akar valami összejönni, és ezeket meglátod, kiégsz.
Ha nem látod a válaszom, valamit elrontottál:

:D

Mondjatok már valami módszert packet lassításra.
Van egy csomag, ami hamarabb érkezik be a kliensbe, mint egy másik. Mind a két csomag egy blokkban lett meghívva, egyik előbb, másik később, mégis... az elsőből lesz az utolsó, ezzel fejfájást okozva nekem..
Here it is:
item->SetCount(item->GetCount() - 1);
item2->GenerateChangedAttributes();
item2->Lock(true);

SetOpenSelectAttrWnd(true);
LockItemIDForSelectAttr(item2->GetID());

TPacketGCSelectAttr pack;
pack.header = HEADER_GC_SELECT_ATTR;
pack.Cell = DestCell;
thecore_memcpy(pack.aChangedAttr, item2->GetChangedAttributes(), sizeof(pack.aChangedAttr));
GetDesc()->Packet(&pack, sizeof(TPacketGCSelectAttr));

A SetCount-on belül lefut a tárgy UpdatePacket-e, ami felfrissíti, azaz újratölti az egész leltárt. A slotokat teljesen újraírja, ezzel letakarítva az én piros ráfestésemet(SetCantMouseEventSlot). Úgy kábé 100-ból 1x fut be időben a saját csomagom, az update után.

Személy szerint jó ötletnek találom!
Nem vagyok profi,de amiben tudok segítek!

Személy szerint fogyatékosnak talállak

Olééé :0

Véleményetekre lennék kíváncsi a ház textúrájával kapcsolatban, hogy nagyon fényes lett meg ilyesmi v jó így? :'0

[spoiler=Kép][/spoiler]

Telefonom nem az igazi,  de tegyél rá kicsit sötétebb okkersargat vagy valami barnasabb fal textúrát.

Idézetet írta: [VIP]P3NG3R Dátum 2016-05-26, 13:39:11
:D

Mondjatok már valami módszert packet lassításra.
Van egy csomag, ami hamarabb érkezik be a kliensbe, mint egy másik. Mind a két csomag egy blokkban lett meghívva, egyik előbb, másik később, mégis... az elsőből lesz az utolsó, ezzel fejfájást okozva nekem..
Here it is:
item->SetCount(item->GetCount() - 1);
item2->GenerateChangedAttributes();
item2->Lock(true);

SetOpenSelectAttrWnd(true);
LockItemIDForSelectAttr(item2->GetID());

TPacketGCSelectAttr pack;
pack.header = HEADER_GC_SELECT_ATTR;
pack.Cell = DestCell;
thecore_memcpy(pack.aChangedAttr, item2->GetChangedAttributes(), sizeof(pack.aChangedAttr));
GetDesc()->Packet(&pack, sizeof(TPacketGCSelectAttr));

A SetCount-on belül lefut a tárgy UpdatePacket-e, ami felfrissíti, azaz újratölti az egész leltárt. A slotokat teljesen újraírja, ezzel letakarítva az én piros ráfestésemet(SetCantMouseEventSlot). Úgy kábé 100-ból 1x fut be időben a saját csomagom, az update után.

Használj bufferedpacketet, vagy flusholj. Én inkább az elsőt javaslom, mert felesleges erőforrás pazarlás  flusholgatni.

2016-05-26, 14:44:08 #130 Utolsó szerkesztés: 2016-05-26, 14:55:34 Szerző: Ðarre™
Idézetet írta: Csedwik Dátum 2016-05-26, 14:28:28
Telefonom nem az igazi,  de tegyél rá kicsit sötétebb okkersargat vagy valami barnasabb fal textúrát.
Alapjában a textúra nem teljesen világos, szóval szerintem ha emelek maxban a smooth-n akkor jó lesz.. de megpróbáltam más textúrával is előtte, ami kb. olyan se lett mint az előző mivel ha nagyon sötét teljesen elrontja az összképet és a modell sem néz ki olyan jól.

UI: Javítva, nagyobb árnyék kell neki :0

2016-05-26, 15:00:33 #131 Utolsó szerkesztés: 2016-05-26, 15:02:46 Szerző: [VIP]P3NG3R
@Disco
Szar az egész, mert ha meg is csinálom ennél a tárgynál, más tárgy használatakor, ugyan úgy lefut a SetCount-ban az UpdatePacket, reset-elve a leltárt, és ugyan ott vagyok. Az meg, hogy lezárjam az egész leltárt mígy használják a cuccost, abszurd. Kicsit elvont python módon oldottam meg :D. Az InventoryWindow osztályhoz hozzárendel(t)em azokat az osztályokat, amelyekhez korábban már hozzáférést adtam az InventoryWindow osztályhoz, hogy módosítani tudjam a leltár slotjainak az állapotát #sick. Kialakítottam egy ördögi kört, de eddig bevált, még stresszelem aztán ha bírja, akkor így marad. Hm, ahogy elnézem ezzel a módszerrel mellőzhetem az OnUpdate-es frissítgetést, fakklye.
[spoiler] def OnUpdate(self):
if self.invenPage != self.wndInventory.GetInventoryPageIndex():
self.invenPage = self.wndInventory.GetInventoryPageIndex()
self.RefreshLockedSlot()
[/spoiler]

Azért köszi :D.

if app.ENABLE_CHANGED_ATTR_SYSTEM:
wndSelectAttr = uiSelectAttr.SelectAttrWindow()
self.wndSelectAttr = wndSelectAttr
self.wndSelectAttr.SetInven(self.wndInventory)
self.wndInventory.BindWindow(self.wndSelectAttr)
#####
def BindWindow(self, wnd):
self.bindWnds.append(wnd)

def RefreshBagSlotWindow(self):
[...]
map(lambda wnd:wnd.RefreshLockedSlot(), self.bindWnds)
#####
def SetInven(self, wndInventory):
from _weakref import proxy
self.wndInventory = proxy(wndInventory)

def RefreshLockedSlot(self):
for slot in self.lockedItemPosByInvenPage[self.wndInventory.GetInventoryPageIndex()]:
self.wndInventory.wndItem.SetCantMouseEventSlot(slot)

self.wndInventory.wndItem.RefreshSlot()

@Darre, drága a PNG nem tudtad? Besetőt.

Sörry :'(

[spoiler=Olééé :0][/spoiler]

Másfél hónapja szüneteltetem a szerverfejlesztősdi énemet, de kéne egy icipici segítség.
Aka winsf, ki kéne pucolnom a quest mappát, melyek azok a FELTÉTLENÜL szükséges fájlok amik kellenek?
[spoiler]egész questet újraírom szebben/jobban/máshogy.[/spoiler]

Dánkesön.

U.I Linkelje nekem el valaki a windowsos "qc"-t. Azt hiszem Hevönnek van/volt meg, megpróbálom megkeresni, de ha valaki gyorsabb megköszönöm.

Miért nem fordítod le magadnak a kuvesztkompájlört alias kúcét VS-ban?

Elengedhetetlen fájlok:

• pre_qc.py + pre_qc2.py by martysama0134
  • qc.exe / qc[.elf]
  • quest_functions
  • quest_list
  • questlib.lua
  • questnpc.txt

• Választható fájlok:

• GFquestlib.lua
  • locale.lua
  • questcategory.txt ordenáré nonpub
  • questing.lua by Mijago

• A swap fájlt kapásból törölheted, az egy Vim általi maradvány/szemét.
    Ja és nem árt egy jól megírt make.py sem, vagy make.bat :)

egyébként a questnpc.txt az mire is jó konkrétan? :o

20301[TAB]nokedli

when nokedli.chat."acc nokedlit" begin
    Ugyan az mint ez:
    when 20301.chat.acc nokedlit" begin

Biztos okkal hoztál létre, de még nem néztem rá, hogy miért, talán teljesítménynövelő cuccos, de csak tipp.

2016-05-26, 18:30:16 #137 Utolsó szerkesztés: 2016-05-26, 18:33:50 Szerző: Csedwik
    [spoiler]
    Idézetet írta: [VIP]P3NG3R Dátum 2016-05-26, 17:42:24
    Miért nem fordítod le magadnak a kuvesztkompájlört alias kúcét VS-ban?

Error 1 error C1083: Cannot open include file: 'boost/typeof/typeof.hpp': No such file or directory D:\hw2_source\vs\Server\game\src\quest\qc.cc 27 1 qc

Help mí, properties-c/c++-additional include directories
    ezt:$(ProjectDir);$(ProjectDir)../../../liblua/include;$(ProjectDir)../../../external/;%(AdditionalIncludeDirectories)
    Mire kéne?[/spoiler]
    solved

Valaki legyen oly szíves, és mondja már meg hogy a Céhes SQL Injecttel miújság... valaki azt mondja kihasználható, valaki azt hogy nem. TELL ME THE TRUTH

Idézetet írta: [MOD]Linos Dátum 2016-05-26, 21:58:30
    Valaki legyen oly szíves, és mondja már meg hogy a Céhes SQL Injecttel miújság... valaki azt mondja kihasználható, valaki azt hogy nem. TELL ME THE TRUTH

Ha arra gondolsz, hogy azt írták, hogy a céhet mikor csinálod, akkor a névbe lehet injectelni-> ez tuti kamu, mivel szerver oldalon ellenőrizve van alapból, szal van escapestring.

Tagok üzenetküldését a céhchatben (ami a céhablakban van) még nem néztem.
    Ha nem látod a válaszom, valamit elrontottál: