Win10 Pro 64bit

Indította Gabo, 2015-12-13, 10:11:20

Sziasztok!

Win10 pro-t tennèk az kecskère.
Mi a vèlemènyetek róla? Gyors, stabil? Frissítèsek hozzá?
Fejlesztèsre használnám, mennyire kompatibilis win7es programokkal?
Fontos lenne hogy ne faggyon be, ès stabil legyen.

Csak nehogy a kecske visza rugjon.
Ami ma meggyötör,holnap gyÅ'zni segít.

Én személy szerint windows xp-t használok mivel a gépem nem nagyon erős. Elég sokat hallottam már a windows 10-ről, mindenki dicsérte kivéve a böngészőt amit ki adtak hozzá hát de ez várható volt mivel az explorer se lett valami jó. Szerintem meg éri át váltani, dolgozni is jobban tudsz rajta rengeteg funkció van ahhoz is.
Névtelenek vagyunk, légiót alkotunk, nem bocsátunk, nem felejtünk, számíts ránk!

Win7-nél lassabb nem lesz, de gyorsabb sem.
Énis Win7-ről váltottam anno, nem mondom hogy megbántam,
teljesítmény kb ugyanaz.

Kb 1 hónapja stabilan használok win 10-et. Személyes eddigi tapasztalatom pozitív. Régi és újabb programok egyaránt gond nélkül futnak. Gondolok itt grany viewer visual 08 13 15, filezilla world editor és hasonló szerkesztő programok.  Egyedül talán egy zavaró dolog van ami a start menü van ebbe minden win8 win7 és persze win10 mai napig nem szoktam még meg minden egyes alakalmazás benne van betű sorrendben. Jó is ez csak Ha egy adott program családon belül több évjáratot is használok némelyiket elfelejteni berakni. Tudom ez csak parancs ikon használat és a lustaságom miatt körülményes de ki hogy szereti használni az oprendszerét.

Plusz energia forrást biztosan nem igényel, sőt az én tapasztalataim szerint gyorsabbnak tűnik mint elődje a win7.