VS 2013 telepítés hiba

Indította Csedwik, 2015-12-06, 17:53:22

Sziasztok 3 napja újra telepítettem a gépemet ugyan azzal az oprendszerrel (win7 ultimate 64bit) na de a lényeg, telepíteném a vs 2013-at és hááááááát valahogy nem szeret engöm :(
Kép
Ami érdekes, hogy az explorert nem is engedi telepíteni mert :D:
Kép2

A másik, lehet az a baja ennek a szerencsétlennek hogy letiltottam a frissítéseket? (Nem akarok semmit + a win10-et sem, hogy letöltse.
Komp. mód nem jó.
op sys.

Ahogy látom akkor az sp1 nincs fent, azt azért megérné felrakni, és szerintem mind a 2 probléma megoldódna.
Ha nem látod a válaszom, valamit elrontottál:

2015-12-06, 17:58:06 #2 Utolsó szerkesztés: 2015-12-06, 18:00:37 Szerző: Outsider100
Lehetséges, hogy ez a baja. Gondolkodtam én is ezen, de hisz ugyan azzal a CD-vel telepítettem újra ?! :( Megpróbálom felfrissíteni valahogy.
UI: Azért köszönöm. Most leszedem a Microsoft oldaláról mert elvileg nem volt rajta a CD-n ?! :O

Simán lehet, mivel csak 2011-ben jelent meg az sp1.
Ha nem látod a válaszom, valamit elrontottál:

Alap rendszerkövetelmény a VS2013-hoz Win7-en a SP1.
Windóz apdéttel is megoldhatod, előtte beállítod, hogy te döntöd el mit töltsön le és telepítsen, aztán kiválasztod a fontos frissítések közül a Javítócsomag 1, vagy Szervízcsomag1 nevezetűt, ami cirka ~1gb és letöltöd, telepíted, majd az IE11-et is letöltöd, telepíted, azután már engedni fogja telepíteni a Visual Studio-t is. Én is nyaltam már be ezt, mobilnetem kárára. :D Azóta nem telepítem újra a rendszert :)

Régi téma felfrissítve, remélem tudtok segíteni, ma gondoltam feltelepítem a VS-t . Ahha.... vagy mége sogom hát ez nem szrozik velem, és nem is szeret :(
Valami megoldás ?
http://prntscr.com/9frc39

ui: most telepítem majd a visual c++-t.