[SPECTRA KLIENS] 2015 halloween update+ BETA vértek + néhány karácsonyi holmi

Indította T0gy3R, 2015-11-15, 21:53:23

Sziasztok.!
Bár már nagyon rég publikáltam valamit, ez is megcsúszva érkezik.Gondolkodtam rajta, hogy publikáljam egyáltalán, vagy sem hiszen, ez már nagyon alap kliens szerkesztést igényel, és gond nélkül be lehet rakni, nem kell hozzá nagy logika..:)

De mégis "publikálom" a 2015-ös halloween miatt a játékba kerülő costume-t, illetve pet-eket

1.)Letöltöd ezeket!Aztán az indexfájlba bele írod:
*
metin2_patch_T0gy3R
*

2.)beilleszted, a két letöltött Eix/Epk fájlt.

3.)root, lolale-ban szerkeszted a szükséges fájlokat, ezeket szintén a letöltésben találod!
FONTOS!!! ne felül írd, mert ezekbe a fájlokban csak a szükségeseket írtam bele!!!!

Gyakorlatilag ennyi lenne!
[spoiler]Tudom, már elmúlt az event, de hátha valakinek jót tesz.![/spoiler]

ui.:Az item_proto a szerver oldali TXT-k, tehát át kell őket konvertálni, de ezt könnyedén meg lehet tenni Ezekkel a konvertáló programok segítségével!

[spoiler=néhány kép mik vannak az update-ben:]

[spoiler]uA szemfülesek észre vehették azt a zöld "izét" a fegyveren.! :D Így van az a bizonyos egy kis ráadás, a 66dragon99 által mixelt halloween fegyverszett! :)[/spoiler][/spoiler]

ui2.:Igen tudom a GF-nek van ehhez sisakja is..a modell megvan viszont ikont sehol, sem találtam, (wiki-n kerestem meg forumokon, de akkor sem..Ha valaki talál megdobhatna vele és akkor azt is hozzá írom)

Sok sikert!

További minden jót : T0gy3R

2015-11-22, 21:35:01 #1 Utolsó szerkesztés: 2015-12-06, 13:27:08 Szerző: T0gy3R
Sziasztok.!
Nem rég Publikálták a itt a forumon az új átszínezett lv 105 vérteket.
én ezekhez írtam meg az item_proto-t, item_list-et, msm fájlokat.Lemásoltam a már meglévő lv105-ös vérteket, mert ezekben ha jól láttam új optok vannak.!(Amik pedig nincsenek a birtokomban. )

Berakása ugyan az mint az előző halloween-es update-nél!
1.)Ezt letöltöd.! (A letöltés tartalmazza az előző halloween-es update-t is.!)
2.)Az eix/epk fájlokat beilleszted a pack mappába
3.)megírod az item_list, item_proto-t az alapján amit linkeltem
FONTOS!!! ne felül írd, mert ezekbe a fájlokban csak a szükségeseket írtam bele!!!!

[spoiler=néhány kép a vértekről]

[/spoiler]

Sok sikert!

Sziasztok.!
Elhoztam az új karácsonyi update-t, ami 1npc-nek használható könyves  tuskót,  2 mount-ot tartalmaz, és 4 "jelmezt" és 4 "sapkát" ami amúgy 2-2 átszínezett textúra miatt 4-4 de mindegy :D
szóval a helyzet hasonló az eddigiekhez.! :)

Berakása ugyan az mint az előző halloween-es update-nél!
1.)Ezt letöltöd.! (A letöltés tartalmazza az előző halloween-es update-t is, illetve az előző BETA vérteket is!)
2.)Az eix/epk fájlokat beilleszted a pack mappába
3.)megírod az item_list, item_proto-t az alapján amit linkeltem

[spoiler=a könyves tuskó]
[/spoiler]
[spoiler= és még néhány kép]

[/spoiler]

boldog Mitupást mindenkinek :3

Sok sikert!

Szerk.: Halott volt a link