Design frissülés.

Indította Csedwik, 2015-11-04, 19:07:17

2015-11-04, 19:07:17 Utolsó szerkesztés: 2015-11-04, 19:35:05 Szerző: Outsider100
Sziasztok, olyan probléma akadt fent, hogy Eterhostos alap web szolgáltatásba, ha ki cserélek valami ikont, hátteret, gombot akármi, akkor nem frissül, ha frissül, akkor minden böngészőben máshogy néz ki. Valahol egy régebbi kinézet van, valahol nem. Nincs valami megoldás? Mert más web hostingnál jó.

ingyenes .tk-s domain van használva, most ki fogom cserélni egy fizetett-re. Szerintetek megoldás?

Erről szerintem az eterhostos srácokkal kéne tárgyalni, mivel sanszos az elmondásod alapján, hogy náluk van valami!
IdézMert más web hostingnál jó.

Törölni kell a böngésző előzményeket mert elcacheli bizonyos webeknél. Ugyanígy van az Autopatchernél is amúgy.

Sajnos, ez akkor is fent áll, ha teljesen szűz gépről/böngészőről vagyok fent. ami elég idegesítő, főleg, hogy elég komoly projecten dolgozok egy ismerősömmel, amit nem adunk fel , de addig nem tudunk haladni amíg nem jó ez a probléma. Most írtam egy ticketet angolul, hátha elolvassák és lesz valami megoldás.

SLZ, ne vedd komolyan de nem leszek annyira buta, hogy nem törlöm az ilyesfajta  adatokat ;)

hasonlót én is tapasztaltam, ha átrakod másik mappába az egész webet és úgy nyitod meg akkor a legfrissebb dolgokat kell hogy mutassa

Talán az etherhostnál odafigyelhetnének picikét jobban a dolgokra :)
Apache2: mod_pagespeed ...
Ejj-ejj..

Amúgy, hogy ne legyen OFF, így egy Ctrl+F5 megoldást nyújthat rá :)
Vagy pedig bérelj máshonnan tárhelyet (ezt ajánlom  :) )
Ha segítettem, megdobsz egy plusszal?