~2016 Védelem

Indította - Chevrolet -, 2015-10-30, 02:48:57

2015-10-31, 00:55:25 #80 Utolsó szerkesztés: 2015-10-31, 01:50:59 Szerző: - Chevrolet -
Kipróbáltam a 4 leltárt is, úgy néz ki működik minden.

Na nyomkodom mindenkinek a pluszt

Viszont most, hogy újra kell kezdenem az egész forrás dolgot szükségem lenne minden leírásra ( védelmek terén ) ( drophack, pm flood, dmg, stb :D )Tehát aki tudja, az belinkelhetné. Meg ha béla, elmagyaráznád azt a kliens védelmet részletesen, azt megköszönném.

-Pm flood
-Drophack

Megvan, viszont a dmg-t nem találom

Idézetet írta: Outsider100 Dátum 2015-10-31, 00:05:34[spoiler]Nem tudom mennyire sértem a szabályzatot, de adok ncore-os letöltést , amit ti is tudtok tölteni ( ha nektek nincsen)  csatolom rar fájlba a 2008,10,12,13-nak a letöltőjét. Van benn crack és 64-32biten is fut[/spoiler]
Én nem nagyon adogatnék ki saját felhasználóm által letöltött torrent fájlokat ismeretleneknek, mivel tartalmazzák a felhasználói -ha tudnám hirtelen a nevét- cuccost, amivel a TE letöltéseid terhelik illetve rontják az arányod. Valamint ez át is variálható más torrentekre is, ez alatt értem azt, hogy kinézem a te torrent fájlodból azt a bizonyos kulcsot és más torrentfájlok letöltésével is téged terhellek és nem magamat ;D

Idézetet írta: MagicBoss Dátum 2015-10-31, 00:49:16
Ne csak a userinterface-t buildold, hanem az egész solutiont.

Solution "név" (16 projects), erre jobb klikk, és build solution.
Ha nem módosítasz a többi projecten belül semmit, hanem csak a fő projectben(UserInterface), akkor elég csak azt fordítani, bár ha módosítasz másban is és mégis csak a fő projectet build-eled előtte nekiugrik a fordító módosított project(ek)nek és csak aztán a Júzeinterfésznek. Ezzel arra akarok kilyukadni, hogy felesleges mindig újrafordítani az egészet, csak időt vesztegetsz vele. Ha kész vagy taposs egy F13-mat vagy mit F7-et ;)

Idézetet írta: masodikbela Dátum 2015-10-30, 14:47:49(Mellékesen szólva, ha telepítve van a python azon verziója, amit a kliens használ, és a kliensből mondjuk kitörlöd a lib-et vagy a python dll-jét, a telepítés helyéről fogja olvasni a fájlokat a kliens)
Ez GF-en nem nagyon jön be, mivel ott ellenőrizve vannak a lib mappában lévő fájlok, ahogy a pack mappában szintén. Esetleg egy jól megírt AutoIT scripttel megkerülve az ellenőrzést :)

Idézetet írta: masodikbela Dátum 2015-10-30, 23:14:02Jah, distribute is jó, vagy release (én release-ben csapatom, kb ugyan az a kettő beállítás szempontjából)
Igen ám, csak vannak makrós feltételek, melyek befolyásolják a kliens fordítását, ami pedig debug-ra és distribute-ra van megírva. Sokszor láttam már, hogy releaseben  fordították a klienst és félig debug módot kaptak :).
Debug: http://puu.sh/l49TV/b034e3e351.png
Distribute: http://puu.sh/l49Qh/0ff5aa7ce9.png
Release: http://puu.sh/l49UP/5e30ae2c94.png

2015-10-31, 11:14:48 #82 Utolsó szerkesztés: 2015-10-31, 11:18:38 Szerző: masodikbela
Igen igen, a userinterface-ban meg is találtam, mivel alapból nekem is bejött a debug info a kliensben (ezért írtam, hogy kb ugyan az :D)

Amúgy nem kell hozzá, annyi a lényeg, hogy az os.pyc-ből mászok be, és úgy csinálom, hogy: csinálok egy másolatot az os.pyc(alap)-ról mondjuk os22.pyc néven, berakok egy módosított os.py-t, amin keresztül bemegyek, és a legvégére odaírom, hogy törölje az os.pyc-et, (mivel alapból a kedves kliens legenerálja nekem belőle a pyc-et), és nevezze át az os22.pyc- et os.pyc-re. És így már bent is vagyok, és az auto ellenőrzés sem kap rajta.
Ha nem látod a válaszom, valamit elrontottál:

Release-t azért sem ajánlom, mert ennél a feltételnél átcsúszik és ha van d:\ymir work\ akkor ott keresi a fájlokat először:
#ifdef _DISTRIBUTE
Tracef("Read: Pack mode.\n");
#else
bPackFirst = FALSE;
Tracef("Read: File mode.\n");
#endif

Néhány ajánlott elvégezendő javítás:

• Képességhasználat nem létező képesség ID esetén leállást okoz.
  • Csoportba való meghívás visszajelzésnél Szörny a csoport vezér, leállást okoz(VID alapján).
  • Party teleportáló képesség Szörnnyel kombinálva leállást okoz(VID alapján).
  • Szörny céhbe való meghívása leállást okoz(VID alapján).

• [spoiler]1: CHARACTER::UseSkill
    2: CInputMain::PartyInviteAnswer
    3: CInputMain::PartyUseSkill
    4: CInputMain::Guild -> GUILD_SUBHEADER_CG_ADD_MEMBER
    [/spoiler]

Én ebből úgysem értek semmit, szóval  :o

BTW:
    (Alapértelmezetten) Debug mód kevésbé optimalizált VSben és csinál egy csomó felesleges dolgot.
    De ezek csak a fordításmódok nevei , úgy állítod be ahogy akarod. (Mintha lenne 'a' és 'b' konfiguráció egy játékban)

Engem a bonthatatlan kliens érdekelne  8)

Egyébként az ilyen hackvédelmek mellé érdemes még valami tűzfalat vagy ilyesmit feltenni?

Igen, ez csak kliens rész.

Tűzfalon kívül mi kellene még?

Például DDOS védett webtárhely. Most pl ilyet kap mindenki aki ma vásárol a vps4you.hu -nál, de én arra várok hogy végre lehessen bérelni is tőlük ilyet, jó lenne a vpsem mellé, és akkor nem terhelné a patcher se a vpst

A téma elején leírtam, hogy van mindegyiken

ElsÅ' az elsÅ'k között, Az emberek istent játszanak engedély nélkül.

Igen, bent van mindegyik.

Akkor szerintem nem kell túl sok mindent csinálnod hackek ellen. Anti wait hackel nem értek egyet meg a teleportal , de ez saját vélemény. :D
    ElsÅ' az elsÅ'k között, Az emberek istent játszanak engedély nélkül.

TCP/SYN Flood

Jöhet rá az okoskodás, de ez így nem oké... Jöhetnek rá a megoldások. Hullani fognak a szerverek.

Csinálj normális socket szabályzatot és meg sem fogja érezni a szerver. http://metin2hungary.net/index.php/topic,191782.msg1009771.html#msg1009771

Láttam, amit régebben írtál. Csak gondoltam megosztom, itt hátha valaki ezen kapja a fejét, hogy nem tudnak csatlakozni. De köszi :)

2015-11-15, 14:43:52 #98 Utolsó szerkesztés: 2015-11-15, 14:50:12 Szerző: ZEK
    Idézetet írta: Outsider100 Dátum 2015-11-15, 13:22:32
    TCP/SYN Flood

Jöhet rá az okoskodás, de ez így nem oké... Jöhetnek rá a megoldások. Hullani fognak a szerverek.

MOst már legalább tudják a buta emberek mint Heaven,hogy hogyan hullottak el PaPa szerverei,így...:)
    November 14.-én végre rájött,1 év -fél év után :D
    Micsoda Einstein :)

Ezt a témát igazából magamnak nyitottam, de felőlem lehet köztéma ha hagyják, viszont akkor a majmokat hagyjuk ki belőle, mert akkor inkább zárom mielőtt megkezdődik a #kvamenoanonimuszhakkervita