Samsung galaxy s6ra metint lehet telepiteni?

Indította dave00, 2015-08-20, 18:05:02

Samsung galaxy s6ra lehet metint rakni,ha igen milyen módszerrel? Android 5.0-ás

nem.

esetleg teamvieweren keresztül lehet vele szórakozni.
Általában PM-ket, egyszerű feladatokat megszoktam oldani vele.

Valaki azt mondta h valamelyiken elfut.....

2015-08-20, 19:03:30 #5 Utolsó szerkesztés: 2015-08-20, 19:12:21 Szerző: TheSLZ
Vagy a TelefonMT2-re gondolt ;D  ;D  ;D

Szerk: Ahogy nézem törölték Play-ről, de tényleg létezett én kipróbáltam, bár nagyon nagyon gyenge alkotás volt.

Találtam egy képet:

Vadkutya, vegyeskereskedőre emlékszek hogy a metines modell volt amúgy, meg pár metines object.
Áh itt egy videó is ;D Katt

ja arra emlékszek, az nagyon ratyi game volt xdd

Az egesz forrast at kellene irni java-ba, bar lehet eleg lenne a klienst is.

Hiába írod át "jávába", ha androidra akarsz programot írni nem elég a " jáva" ismeret! Az androidnak MAJDNEM külön nyelve van amivel aztán lehet androidra fejleszteni, illetve szerintem ehhez kellene elég sok "natív kód" is! Nem beszélve a hálózati különbségekről, a dinamikus csatolású könyvtárakról (.dll), illetve a modellek/textúrák kezeléséről sem! Ilyeneket meg meg sem említek, hogy memória kezelés, megfelelő optimizálás, mert ha a fenti problémák ki vannak küszöbölve, akkor ezek már gyerekjátéknak számítanak! Most hirtelen ennyi kis buktató jutott eszembe! :)

U.i: Ezt azért írtam le, mert ez a kijelentés ,,Az egesz forrast at kellene irni java-ba, bar lehet eleg lenne a klienst is." úgy hangzott, mintha pofon egyszerű lenne ezt kivitelezni! :)

Akkor nem kell telora metin frász ért hozzá :)

Eddig is tudtam, hogy nem eleg a javaba atirom, csak kezdesnek kell kiindulni. Persze teljesen at kell epiteni hozza az egeszet, es kell hozza memoriamodul stb.  Ezzel tisztaban vagyok. :)

GTA 3 jatek is at volt irva, csak kulon .apk volt mellekelve a rendes jatekhoz (.exe). Azt kellene tanulmanyozni.

amugy ytn lattam olyat is h vki rahekkelt a telojara egy windowst es azon futtata a lolt O.o

2015-08-24, 12:16:36 #12 Utolsó szerkesztés: 2015-08-24, 12:22:13 Szerző: TheSLZ
Azok kamuk szerintem ;D

Olyat lehet csinálni max hogy Ubuntut tesz androidos tabletre (meg gondolom telóra is lehet) és keres valami emulátort windowsos játékoknak.
De nem lehet mindre, általában csak a Google referencia készülékeire vannak tutoriálok.
https://www.youtube.com/watch?v=NDkVGFYNesk