Laptop felmelegedés. Játék fps problémái

Indította Future, 2015-07-18, 10:44:11

Sziasztok. Amióta nálam van ez a laptop,vennem kelett rá egy laptop hűtőt,mert olyan szinten fel tud forrni,hogy borzasztóan belassul a játék/ok. Próbáltam kitakarítani,nem igazán segített. Maga a laptop kicsit öregnek számít de mégsem olyan vészesen rossz. 4gb ram i3-as proci ,integrált videókártya(tudom itt a gebasz..) 64 biten windows 7.

Szóval az lenne a kérdésem,hogy mit tudnék vele csinálni,hogy ne okozzon a felmelegedés játékbeli fps problémát?
Jelenleg GGMT2-n játszok ahol mindenki +9es cuccokba mászkál és hálisten minnden +9es vértnek 2x akkora a csillogása mint máshol. Metin mappában nem lehet valahogy kiszedni ezt a csillogást?

Köszönöm előre is a válaszokat!

Ha az effecteket akarod kikapcsolni, akkor fogsz egy alap csomagolót, kicsomagolod a pc-t, és elköszönsz a benne lévő effect mappától, majd visszacsomagolod.
Ez egy végtelenül primitív módszer, de így a legegyszerűbb.
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

laptopon vannak erre specializált programok,amik segítenek a gyorsaságában bár ilyenkor több hőt nyomnak,érdemes energia managment-et letölteni ami aktívabbá tesz egy másik hűtőt ( Lenovon van ).
Na meg persze itt adom Pisti95 hsz-ét,nem érdemes laptopon játszani ,mert ez lesz belőle.főleg ha a szobádba is van 35 fok.