Kliens dizájnok összegyűjtve

Indította - Chevrolet -, 2015-07-05, 20:01:36

2015-07-05, 20:01:36 Utolsó szerkesztés: 2016-02-05, 21:07:30 Szerző: - Chevrolet -
1, Nextworld2 ["Sárga dizájn"]

Kép róla:

[spoiler][/spoiler]

Egy kis háttértörténet: Még 2014-ben álltam neki ennek, amikor nagyon megtetszett a szerver dizájnja, gondoltam lemásolom. Először lecseréltem mindent, aztán elég csúnya lett, utána lemásoltam az egészet előről ügyelve arra, hogy szép, éles legyen minden egyes gomb, na meg jó helyen is legyenek.

A dizájn kissé le lett butítva, ha van rá igény, akkor megcsinálom hozzá a szerver eredeti taskbar-ját. ( Megvan igazából minden hozzá, csak koordinálni kell a dolgokat )

Ha tetszik a téma és van egy szerver, amelynek a dizájnját szívesen felhasználnád, akkor írd meg privátban, hogy melyik lenne az és én megpróbálom lemásolni neked és publikálom ide azt is.

Ha neked nem úgy nézne ki, mint a képen, akkor írj rám.

A témát [MOD]Step engedélyezte.

2, Hardcore-Reloaded ["Kék dizájn"]

Kép róla:

[spoiler][/spoiler]

Valamikor Április környékén szereztem meg ezt a dizájnt, hát volt elég sok hiányossága és német volt az egész, ezért jó pár helyen újra kellett rajzolnom és átszerkeszteni magyar nyelvre, de végül is sikerült.

Egy kis plusz: Jelenleg is dolgozom 1-2 dizájnon, köztük egy eredetin, amit magam készítek és publikálni fogok, annyit elárulok róla, hogy windows- és szellemgombokon fog alapulni.

Továbbra is fogadom a kívánságokat PÜ-ben.