Kliens összeomlás, újratelepítés után.

Indította AdAmKaA, 2015-07-02, 08:44:08

Készítettem egy videót róla, hogy lássátok mivel is állunk szemben. :D

https://www.youtube.com/watch?v=4L86vI2Uaaw&feature=youtu.be

A metin2 mind a kettő próbálkozásra összeomlott..:)
Próbáltam már rengeteg szervernél... de egyiknél sem jó.

Ha megjön critter és benyögi a videókártyáját, akkor talán!! lesz valami

nekem egy ócska 82945G-m van aszem (alaplapi vga) és mégis viszi a játékot

Na összeszedtem 1-2 lehetőséget:

1, Külső videókártya

2, https://youtu.be/NIvbQHMmbp4

3,[spoiler]
1- Bilgisayarıma sağ tıklayın, Özellikleri açın.
2- Sol taraftan AYGIT YÖNETİCİSİ ni açın. (gelen ekran bilgisayarda kurulu olan driverleri gösteriyor.)
3- Gelen ekrandan aşağıda GÖRÜNTÜ BAĞDAŞTIRICILARI var onu açın.
4- Bilgisayarınızda yüklü olan driverler görünecek. Mesela bende İNTEL ve NVİDİA var.
5- İNTEL e sağ tıklayıp özellikler diyin.
6- Açılan pencere de üst tarafta sekmeler olacak. Oradan 2. sekme yani Sürücü sekmesini açın.
7- Aşağıda 5 maddenin ortasında 3. sırada SÜRÜCÜYE GERİ DÖN diye bir seçenek var. onu seçip OK deyin.
8. Bir süre bekleyin ve bilgisayar yapılmış olan son güncellemeyi o sürücüden kaldıracak ve bir önceki yani oyunun açıldığı sürücü eski haline gelecek. [/spoiler]

4, Régi driver telepítése

1.Külső videokártya illetve 2. Videó:

Amit a videón látsz:

A Gamer laptopokat úgy tervezték, hogy amit bele tesznek gamer videokártyát, csak akkor használja amikor olyan programot vagy játékot használsz, amihez elengedhetetlen.

Jelen esetben bármilyen játékot vagy programot elindítasz a laptop átvált a nagy teljesítményű grafikus processzorra. Ez az egész energiatakarékosság szempontjából van kitalálva. Mindezt azért, hogyha tegyük fel csak a böngészőben bóklászol, vagy épp csak képeket nézegetsz, akkor ne használja feleslegesen a nagy teljesítményű videokártyát, amivel ügye többet fogyaszt. Ez az egész az akkumulátor miatt van, hogy ne merülj le. Tehát ha laptopodon csak simán képeket nézegetsz, a processzori videó kártyát használja. Ha pedig elkezdesz nézni egy filmet (HD filmekre gondolok), vagy nekiállsz játszani, akkor bekapcsol a normális videokártyád.

Magyarul, amit a videón látsz, csak kapcsolgatja ezt a funkciót, ami nálam automatikusra van állítva. Szóval evvel nem tudom megoldani. Amúgy is ez volt az első dolog amit meg próbáltam, hogy elindítom kényszerítve a rendes videokártyával.:)

De azért köszi.:D

3. Spoiler.

Leírja lépésekben hogy hogyan távolítsd el az alaplapi(processzori) videokártya illesztőprogramját.
ezt NEM TANÁCSOLOM senkinek. Ha ezt megcsinálod, folyamatosan a normális videokártyádat fogja használni. Hamar lemerül a laptopod, hamarabb tönkre megy a videokártyád a laptopban.:)

4. Minden új driver tartalmazza a régi beállításokat is. Amúgy meg ugyan azt a drivert raktam vissza, ami volt rendszer újratelepítés előtt, közvetlenül a gyártótól van.

Tehát egyikkel se megyek sokra, se más.

De legalább próbálsz segíteni, ezért nagy fel.:)

nekemis van laptopom i3-as procival meg gt720-al és ugyanigy ilyen átváltós cucc van de én játék közbe mindig átkapcsolom az erős vga-ra(de mostanába gépet használom szóval ahoz hozzá se nyúltam)

Automatikusan átvált ha be van állítva.:)

Azon a fórumon is ugyanezeket a megoldásokat írják amit a videóban látsz... egyik sem működik:S

Én már feladtam amúgy... remélhetőleg majd küld egy frissítést az nvidia, mert szokott, és akkor majd jó lesz.:)

Tuti valamilyen frissítéssel van a baj.

DirectX ellenőrzése/telepítése
Microsoft .NET Framework legújabb telepítése
Microsoft Visual C++ telepítése (régebbieket is (2005-től))

Szia.

Megtörtént már mind a 3, továbbra sem jó.:/

Ncore_on szedjetek le egy masik win8.1 pro-t. Nekem is az van fent es megy a metin.