Windows 8.1 hiba

Indította [VIP]Rin the Exorcist, 2015-06-24, 22:00:57

Megnézem majd úgy, hogy nem release-ben fordítom. De nem hiszem, hogy ez lenne a gond.
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

Egy másik gépeden lévő működő klienst vigyél át és indíts rá. Más ötletem nincs.
Ha ezzel is hibát ad, akkor valami más rossz.  :-\

Ez volt a legelső amit kipróbáltam. Nem tudom... nem létezik hogy ennyire hulladék a win8..

Hello.
nekem win8.1 pro. TOSHIBA Satellite c660 64bit , 32 bit simán megy MINDEN! :)
de a másikon az újon ASUS X552M win 8.1 pro. 32 bit el MINDEN megy 64 bit el SEMMI!  >:(
ezel nincs is baj hogy 32 bit el ment csak 2GB geforce 820m videó kártya meg 8GB ramból 2GB ramot ismert  :(

Az érdekes. A 64 bites rendszerben lenne a hiba?

Azért a 32bit sem egy álom:

DETECT_HACKING(checkCode=10301)

De az ilyen hibaüzenetekre van megoldás a netem, nem? Arra meg ha befagy a kliens, és valamelyik képfájl bebugol arra meg nincs ahogy nézem.. :D

2015-07-02, 12:48:31 #27 Utolsó szerkesztés: 2015-07-02, 12:55:58 Szerző: MagicBoss
Idézetet írta: -Apple- Dátum 2015-07-02, 12:06:36
Azért a 32bit sem egy álom:

DETECT_HACKING(checkCode=10301)

Nekem mindegyik Hackshieldes metin ezt írja. Win 8.1 32 bit. Kb 10mp-et ha tudok játszani így :D És már mindent kipróbáltam....

A másik gépemen win10 van, ott pedig DETECT_SPEED_HACK :D A nem hackshieldes klienseknél pedig megyek pár métert a karakterrel, és ledob....
HTML5,CSS3,PHP,C#,C++,JS,Java,Python,LUA

Idézetet írta: Rin the Exorcist Dátum 2015-07-02, 12:11:09
De az ilyen hibaüzenetekre van megoldás a netem, nem? Arra meg ha befagy a kliens, és valamelyik képfájl bebugol arra meg nincs ahogy nézem.. :D

A 32 bitre egyáltalán nincs megoldás (kivéve az oprendszer csere) a te problémádra amit írtam eddig mindenkinek bevált akárhol néztem

Az nem segített, mondtam, hogy úgy már próbáltam.

szerintem más megoldás nincs csak 8.1 pro 64 bit

8.1 pro 64 bitem van, úgy kifagy hogy olyat még nem láttam. :D Van hogy a login screen-en sem tudok sehova kattintani.

Már meg oldódott :) nekem a baj :)
szóval mind1 mit csináltam nem volt jó driverek frissítése újra tettem a windows -t
de jöttek új frissítések és azóta már jó szóval új volt a notebook és én úgy gondolom
a driverek nem voltak megfelelők kb 2 hete jól szuperál :)

Nos, a magam részéről ahogy vártam. Kíváncsiságból letöltöttem a win10-et, és csodák csodájára hirtelen működik is a metin.. :D

Nem hiszem
Ami ma meggyötör,holnap gyÅ'zni segít.

Ezen semmi sem kell hinni. Valószínűleg a win8 nem telepített fel egy drivert amire szükség lett volna, de a 10 ezt megtette.