ANTI-DLL Inject - ANTI CHEAT

Indította desert016, 2015-04-11, 16:16:11

2015-04-11, 16:16:11 Utolsó szerkesztés: 2015-04-11, 16:21:41 Szerző: desert016
Sziasztok! Hoztam nektek valamit, erről írok most nektek pár mondatot. Elsősorban szerverkészítőknek lesz hasznos. Vágjunk is a közepébe, tehát..

Mi is ez pontosan?

Ez egy DLL kiterjesztésű fájl, amely az injectorok általi külső programok betöltését hivatott megakadályozni.

Miért jó ez nekem?

Mi sem egyszerűbb ennek megválasztolásánál - a csalások 85%-a DLL fájlok állományok betöltésével működik, ez pedig megakadályozza azt => részben csalásmentes környezet.

Hogyan használjam?

Elég ironikusan szükséged van 2 dologra, mely nem más, mint..

- Egy DLL fájl
- Egy betöltési módszer, mellyel a DLL fájlt betöltöd a kliensedbe annak elindításakor

Az első pontot természetesen én biztosítom Nektek, azt, hogy milyen módon töltitek be a kliensbe a fájlt, a ti dolgotok. [NE ÍRD ÁT .MIX KITERJESZTÉSRE, NEM FOG MŰKÖDNI!]

Működése?

A dolog működése elég egyszerű, a kliens indulásakor betöltődik az Anti-DLL inject, majd előugrik egy ablak, miszerint "A védelem aktív!".
Ezt az előugró ablakot le kell okézni, majd kezdődhet a játék, és a próbálkozás a csalásra.
[EZ CSUPÁN AZ INJECTOROK ÁLTALI BETÖLTÉST AKADÁLYOZZA MEG! PYTHON, M3D, ASI, FLT ÉS MIX FÁJLOK ELLEN HATÁSTALAN.]

Elakadtam, mit tegyek?

Véleményem szerint elég egyértelmű ez a kisebb tutorial, viszont elismerem, hogy eléggé össze-vissza tudok írogatni néha, tehát hamarosan felkerül YouTube-ra egy videó, melyben bemutatom az egész műveletet.

A program maga C++ 2008-ban készült.
Ha ez a program segítséget nyújtott számodra, egy köszönömöt elfogadok :) Hibákat stb. kommentelhetitek.

Regards, Heaven

Letöltés

Vírusellenőrzés

YouTube videó