[Python-Fix] 34k Kliens javitások + fejesztések

Indította Illirea, 2015-03-13, 05:39:43

2015-03-13, 05:39:43 Utolsó szerkesztés: 2015-03-13, 06:42:09 Szerző: Illirea
Sziasztok :) úgy döntötem segitek pár dologban nektek :) ( persze akinek kell )

34k Kliens alap fájlok [ Tehát ha már modositótad fájlokat és felül íród akkor újra be kell tegyed a kliensedbe ]

1. [Python-Fix] Karakterválasztó javítás ( Téma Publikáloja Pisti95 )

2. Python] Coins avagy SÉ mutatása leltárban ( az el helyezkedés nem 100% os de ezt már te is be tudod határozni magadnak ( Téma Publikáloja Pisti95 )

3. [Python] Equipment Changer avagy Felszerelés cserélő (F6-al tudod elő hivni ) ( Téma Publikáloja Pisti95 )

Egyelőre ezeket tartalmazák a fájlaim. Ha bármi hibát találsz vagy ötleted lenne fejesztésre írj rám Privátot.

Ha Segitetem +

Fontos Meg jegyzés : Csak 34k kliensbe tedd a fájlokat.

Amenyiben szeretnéd 2089M es kliensbe tenni írj privátot és meg oldjuk :) ha valaki küld alap 2089M fájlokat bele teszem abba is és persze azt is ki teszem ide.

A fájlokat csatoltam.

Kép :

További Jó Fórumozást By Illirea

Üzenet összefésülés: 2015-03-13, 06:06:20

Sziasztok el hoztam nektek a Diablo desinget 34k kliensben teljesen optimalizálva 1920x1080-ig

Amit tartalmaznak a fájlok

1. Diablo desing

2. [Python] Equipment Changer avagy Felszerelés cserélő (F6-al tudod elő hivni) ( Téma Publikáloja Pisti95 )

3. [Python] Coins avagy SÉ mutatása leltárban ( az el helyezkedés nem 100% os de ezt már te is be tudod határozni magadnak ( Téma Publikáloja Pisti95 )

4. [Python-Fix] Karakterválasztó javítás ( Téma Publikáloja Pisti95 )

Remélem hasznát veszitek ha bármi problémád van írj priv üzit nekem.

Ha segitetem +

Kép :

A fájlt csatoltam

Eredeti tervező : whiteworld

Optimalizáló : Illirea

Fontos : A fájlok használata csak 34k kliensnél ajánlot. Ha bárkinek van ötlete mit tegyék még be dobjon egy pm et :).

További szép forumozást Illirea
Im Vivicsi<3~Aki nem keress annak nem is hiányzok ~