Top3 alkalmazás...

Indította Pisti95, 2014-12-29, 14:42:28

Sziasztok!

Valaki már próbálta ezeket a programokat az android-án?

Vélemény?

SD Main-t használok az segít. :)

SD Maid-en kívül ezeknek sok értelmük nincs. (Bár én inkább Clean Mastert használok, kb ugyanazt tudja)
Venni kell egy legalább 60ezres telót amin legalább KitKat (4.4) van, és akkor az nem fog belassulni.

Mostanság felfedeztem a Power Clean alkalmazást, és 1,5GB szemetet kitörölt a telefonról.

Mindenkinek csak ajánlani tudom! :)

CM SECURITY ,meg a testvereit ragd fel
Ami ma meggyötör,holnap gyÅ'zni segít.

Clean Master  &  360 Security  &  Battery Doctor
Szép idÅ'k voltak...

Nekem iphone van, egész jó.. Soha nem hal el mint egy android. :)

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

Idézetet írta: Meli Dátum 2015-11-15, 10:20:34
Nekem iphone van, egész jó.. Soha nem hal el mint egy android. :)

Nekem is  iphonem van (5) ,viszont ebbe a fagyásba nem mennék bele komolyan,mert szerintem fagyogat mindenkinek,csak nem annyira durván,ha egy androidos telefon 1-2 éves akkor már elég szar és akadozik,na az iphone nem ilyen VISZONT azért az iphone se szereti ha sok ablak meg van nyitva,vagy esetleg az akkumulátor 10% alatt van,akkor hihetetlenül betud lassulni és akadozni .

2015-11-15, 12:42:09 #8 Utolsó szerkesztés: 2015-11-16, 00:47:46 Szerző: Outsider100
Mondom a tapasztalatokat. Mivel az elektronikához elég jól értek és tudom mi mi stb.. Lényeg : LG Optimus F6-tal nyomulok átl. kapacitása ~2200mAh (2400-ból) mindegy. A Clean master miatt teljes feltöltés után a zsebembe zabálja az akkumulátort. Nem ajánlom egy frissítés után ezt csinálja nálam, tehát akku zabáló. CM securityt haszálok, védelem, tisztítás, app zárolás miatt. A top 3 alk.-ról nem tudok nyilatkozni, de szerintem olyat használj amiben megbízol.

Manapság minden alkalmazást televernek reklámmal.. ami természetesen adatforgalmat generál, hogy vedd meg az ad-free verzsönt.. Én is használtam a CM Security-t a legutóbbi frissítésig, amint feltelepült, az értesítési sáv össze-vissza villogni, eltünedezni kezdett... RAM és aksi zabáló fos lett, töröltem és a probléma megoldódott. Használtam még az ES Task Manager-t is, szintén a legutóbbi frissítésig, mivel frissítés után szinte semmit sem gyorsított(nem zárt be semmit), és még raklámot is az arcomba vagdalta. CM Locker egyenlőre még fent van hiszen valamivel zárolnom kell az alkalmazásaimat, de ez is arconvág a reklámjaival, no meg a pray4párizsi-val is... Hogy szakadna a fejlesztők nyakába egy mázsa trágya. SD Maid szerintem az egyik leghasznosabb alkalmazás minden alkalmazás közül.