tárgyak átrakása (k)

Indította Fantasy™, 2014-12-18, 22:22:04

Sziasztok van egy account amin beragad a kari a sys hajat írja hogy baj van sajnos nem tudom már megmenteni a karit, mindent probáltam már kiragadás sem segített! A kérdésem az lenne megoldható e ami rajta van cucc leszedni és átrakni azon accounton lévő másik karaktere vagy az istemshop raktarába? :)  ??? ;D

Legegyszerűbb ha csinálsz egy full üres karit, és megírsz egy sql kódot, mint mondjuk ez:

UPDATE player.item SET ide_kellene_az_owner_oszlop(nemtomfejből) = 'újkari_idje' WHERE ide_kellene_az_owner_oszlop(nemtomfejből) = 'régikari_idje';

Ez azt csinálja, hogy az összes item tulaját átírja, amelyiknél a régi tulaj idje van.
Ha nem látod a válaszom, valamit elrontottál:

Ezt nem értem kicsit pontosabban le írnád?  :-\

Szóval alapból a player.item táblában vannak a tárgyak, amik a playereké. Megnyitod, megnézed milyen oszlopok vannak. Elvileg van egy ilyen, hogy owner, de fejből nem tudom, és most meg sem tudom nézni.

Tehát: UPDATE player.item SET owner = "új_kari_idje" WHERE owner = "régi_kari_idje";

A kari idjét a player.player táblából tudod megnézni. Így rendben van? :D

Igen köszönöm  ::)

Azért teszteld le valahol ha tudod, mert későre is jár, és sajnos nem tudtam letesztelni.

tehát
UPDATE player.item SET owner_id = "35502" WHERE owner_id = "38503";
ez hova másoljam a plyer táblába vagy az item_plyer-be?

Azthiszem f5 vagy f6 a console :D Oda kellene.

nagyon szépen köszönöm :)
Query OK, 74 rows affected
Rows matched: 74  Changed: 74  Warnings: 0
:P :-[ :-*