Villám Sámán

Indította SilverDiamond, 2014-12-13, 21:19:18

2014-12-13, 21:19:18 Utolsó szerkesztés: 2014-12-13, 21:23:48 Szerző: SilverDiamond
Sziasztok!

Itt leszeretném nektek írni,hogy én miféle képpen fejlesztettem a gyógy sámánomat illetve leírom hogyan érné meg GF szerveren vagy DDMT2-ön vagy bármelyiken,hogy lehessen vele fejlődni is meg pvp-zni is.
A Spoilereket fontossági sorrend alatt helyeztem.

[spoiler]
Elkezdeném elsősorban a sztátuszpontokkal.Mindenki aztmondja,hogy 1:2 arányban VIT:INT -et kell fejleszteni,igazuk van,ha jó a felszerelésed :D Gyengébb felszerelés esetén 2:1 arányban VIT:INT-et kell fejleszteni,hogy könnyebben túléljük a fejlődés közbeni harcokat és jobban megáljuk a helyünket.Utánna ÜGY és végül ERŐ.[/spoiler]

[spoiler]Felszerelésnél jólenne,ha +9es vértet feltétlenül szerezzük és minnél magasabb ÁK-s antik harang +9-et amiben van lehetőleg krit vagy kritkő,mobkő és visszatérés.Minnél több és minné nagyobb TP-s cuccokat szerezzetek,mert néha sorsdöntő lehet akármeik cucc.[/spoiler]

[spoiler]Képességeket szerintem mindenki maga szerint kéne eldöntse,hogy hogyan fejleszti de a következő képpen lenne a legjobb:

Elsőnek a Villám hajítás,mert rövid újratöltődési idővel,nagyon hasznos lehet pvm-ben és pvp-ben is egyaránt.

Másodiknak a Villám Könyörgés,mert mégtöbb sebzést kell okoznunk egyes esetekben pvm-ben és pvp-ben is és emiatt az első két képesség miatt majdnem verhetetlen lessz a gyógy sámán pvpben.

Harmadiknak pedig a Kúrált,vagy ahogy a GF-en az új neve Kezelés,érdemes felvinni M1-re,mert amiútán két támadó képesség erőre kapott már majdnem teljesen erőben van a gyógy sámán.M1-es kúrállal meg 2xM1+ -os támadó képességekkel szinte verhetetlen pvp-ben ha van hozzá jó felszerelése.

Negyediknek a Gyorsítást kell felvinni M1-re.Most aztán a Villám sámán jó felszereléssel és buffal verhetetlen,mert gyors a képességek újratöltődése így gyorsabban lehet elnyomni némi Kúrált és nagyobb lessz a sebzésünk is.

Ötödiknek opciónális Támadás+ vagy Villám karom.Mind2 képesség jó 5.-nek,mert Támadás+ fog kelleni 90 felett az új mapra a metinkövek miatt vagy ismerősöddel vagy pároddal fejlődsz nagyon jó,mert könnyebben ölitek le a mobokat.A Villám Karom inkább céh waros,hogy több embert sebez és néha jól fog ha céhtársad valakinek az életét levitte de regenerálódik és te lehiteled :D azt mindenki LOL,hogy mien PRÓ vagy.

Hatodiknak szintén opciónális Villám Karom vagy Támadás+.Ameik maradt,azt viszed fel.Nemtudom mit mondjak,hogy Támadás+-t vagy Villám Karmot vigyétek utoljára.Én inkább a képességek oldalán álok,mert sosem voltam békében a Támadás+-al de mégis az nagyon hasznos.Sok kicsi sokra megy.

Az utolsó két képességet ti kell eldöntsétek,mien a fajtátok,meiket kedvelitek,stb.
[/spoiler]

[spoiler]További fontos tudnivalók:

35-ösön jólenne már a warló és ha solo fejlődést akartok,akkor 35-ös buff is kell mellétek 2xM1-es buffal minimum ha 17-esen kínozzátok át a buffokat akkor 35ösön pont megvan az Áldás és a Sárkány segítsége,a két legfontosabb.50-esen még NE legyen profi lovatok,mert nehéz ismivel kikinlődni a lóküldit,inkább 61-esen,nekem 61-en könnyen ment a lóküldi majd dt-hez seperc alatt eljutottam.
Még fontos tudni,hogy a leghúzósabb részek a fejlődésnél kb 35-től 61-ig tart.Utánna olyan mint a karika csapás,ha van buffod :D
Szeretném hangsúlyozni,hogy a +9es fegyver nagyon fontos és a +9es vért is.
[/spoiler]

Remélem hasznos információkkal szolgáltam.
Ha valami kérdésed van akkor privát üzenetben és ha valamit kifelejtettem akkor kommentben írd meg.

(nefelejsd megnyomni a "+"-t ha jó ez a téma :D)

Silver.