Fejlesztés esélyének kiíratása (x-y)

Indította Fracko89, 2014-11-29, 00:19:14

Sziasztok.

Olvastam itt fórumon, hogy hogyan lehet kiíratni fejlesztésnél azt, hogy mennyi esély van a tárgy fejlesztésére. Sikerült is másodpercek alatt megoldani, viszont ezzel a pozicióval, ahova ezt kiírja nem sikerül sehogy sem megbékélnem.

Illusztráció

Uirefine.py fájlban dolgozva

self.successPercentage.Show()

toolTip = uiToolTip.ItemToolTip()
toolTip.SetParent(self)
toolTip.SetPosition(15, 38)
toolTip.SetFollow(FALSE)
toolTip.Show()
self.toolTip = toolTip

Én a SetPosition -ra gondolván próbáltam módosítani, de nem sikerült (Igen tudom, hogy 2 helyen van beleírva, így mind a 2 helyen módosítottam)..

Tudom, hogy ez csak egy ilyen "gagyi fejlesztés", de azért valakinek van valami ötlete erre?

Amit te át írtál, az a fejlesztési item pozíciója. Kicsit lejjebb keressed amit akarsz.:)

De amúgy magát az ablakot növeld először, és utána írd át a szöveg pozícióját. Mert ahogy látod akárhova írnád a szöveg pozícióját, az mindig bele lógna valahova..:)

Nézegettem a fájlt, de sajnos mindent megtaláltam, csak amit Te írtál azt nem. Magát az ablakot szerintem mondjuk nem az Uirefine.py -ben kell keresni vagy nem tudom.. A probléma viszont továbbra is az, hogy eddig szinte mindent eltudtam mozgatni, de a szöveget nem találtam meg, hogy hol lehet pozicionálni.. Vagy akár azt, hogy a szükséges fejlesztési tárgya(ka)t kicsit feljebb írja ki..

Valakinek ötlete esetleg?

root.eix/epk uirefine.py-ban a funkciók vannak, az uiscript.eix/epk-ban a refinedialog.py-ban a kinézet.

refinedialog.py-ban az ablakot itt tudod módosítani:

import uiScriptLocale

window = {
"name" : "RefineDialog",
"style" : ("movable", "float",),

"x" : SCREEN_WIDTH - 400,
"y" : 70 * 800 / SCREEN_HEIGHT,

"width" : 0,
"height" : 0,

"children" :

Utána, ha sikerül megnyújtani, akkor a "javítás esélyét" itt tudod tologatni:

{
"name" : "SuccessPercentage",
"type" : "text",
"text" : uiScriptLocale.REFINE_INFO,
"horizontal_align" : "center",
"vertical_align" : "bottom",
"text_horizontal_align" : "center",
"x" : 0,
"y" : 70,
},

"y" : 70, kell módosítanod.

Felesleges lenne növelni a dialog méretet, hiszen így is tökéletesen elfér az ár felett. :) De azért köszi Pisti ismét a segítségedet, megoldódott.