tablet videózni

Indította Edvinnyo, 2014-11-23, 10:50:32

Sziasztok!
Milyen tabletet èrdemes venni, amin nem laggol a játèkok rögzítèse? (Gameplay)
Persze olcsón! :D

2014-11-25, 16:56:59 #1 Utolsó szerkesztés: 2014-11-25, 17:04:08 Szerző: TheSLZ
Hát attól függ kinek mi az olcsó...
Nexus 7 2013 32gb wifi (vagy igény szerint LTE, de tabletre fölös)

Mivel már több mint 1 éves, így annyira nem dárga, 70-75ből kijön, annál lentebb meg nem érdemes venni tabletet, mert gondolom nem Flappy bird féle játékot akarsz videózni  :D
(Az meg a hab a tortán hogy Nexus 7-re megjött a Lollipop, bár még Mo-n 1-2 hetet lehet várni kell)

Ha kicsit többet bele tudsz áldozni akkor LG G Pad 8.3 V500
Ha kevesebbe akkor ASUS Memo Pad 7, de ennél lejjebb ne menj mert megbánod.

Nos igen, nem pont Flappy bird-re gondoltam :D Hát inkább ASUS Memo Pad 7 kategóriájú árra gondoltam, mert számomra felejtős, hogy 70-75.000 FT-ot rakjak bele egy telefonba vagy tabletba. :D Egyébként ez az ASUS Memo Pad 7 milyen? Volt már kezeit között?

2014-11-25, 20:03:36 #3 Utolsó szerkesztés: 2014-11-25, 20:34:21 Szerző: TheSLZ
Nekem Nexus 7 2013-am van, GTA SA simán fut :D
Asus Memo Pad 7 nem volt a kezemben még, csak a tulajdonságait néztem hogy ár/érték arányban megéri bőven.

Konkrétan milyen játékra gondoltál, például?
Szép idÅ'k voltak...

Leginkább Clash of Clans, de akár kicsit komolyabbak is, mint pl.: Real Racing vagy más.

Az a baj, hogy a GTA SA az még a myaudio 708f-en is fut, viszont a videó szaggat rajta. :/

Ha nem akarsz menni 70 fölé, akkor tényleg nem sok lehetőség van.

Ha videózgatni akarsz komolyabban, akkor arra nem minden "olcsóbb" tablet alkalmas, hiába sztárolják fel őket.

Sokan ajánlják a WayteQ xTAB 9 -t (40-45e Ft, 8 GB ROM, 2 GB RAM, 1920 x 1280 felbontás, 9") ilyen árkategóriában, de egy mélyebb utána olvasás után már "kicsit" el is megy tőle az embernek a kedve, hiába ezek a paraméterek.

Ha tényleg valami normális játékon akarsz rajta játszani és még közben videózni is, nem sok választás van. Én is az ASUS MeMO PAD 7 HD-t mondanám, esetleg az első generációs (2012) Nexus 7-et.
A Nexusokkal viszont az a baj, hogy a 2012 és 2013-as modellt már nem igazán forgalmazzák és a "fentmaradtaknak" (ami ÚJ és nem használt) nem nagyon csökken az ára..

Mennyire vagy finnyás? OLX-en(ezt ajánlanám), Vaterán érdemes körülnézni. Lehet találni "alig használt" Nexus 7 2013 16/32GB-t 45-55e forintos áron is. Én most körülnéztem OLX-en, 48 és 60 között volt fent 32GB-s, bár "használt". Nem tudom, hogy ez nálad mennyit jelent.
Szép idÅ'k voltak...

Szóval akkor azt mondjátok, hogy az alacsonyabb kategóriába, az Asus Memo, ami szóba jöhet? A vaterás dolgon gondolkozok.

2014-11-25, 21:19:23 #8 Utolsó szerkesztés: 2014-11-25, 21:29:14 Szerző: Couthbert
A legegyszerűbb, ha fogod és beírod Youtube-ra hogy "Asus Memo pad HD 7 gaming", vagy valami ilyesmi, konkrétan esetleg hogy videózgatás vagy a játék neve és kidob mindenfélét. Kereshetsz más tableteket is, megnézed yt-on és látod hogy mi szaggat és mi nem.

Igazából ez az OLX/Vaterás dolog is személytől függ. Ki mennyire fél tőle, félti a pénzét, vállalja be. Furcsállom én is, hogy pl >itt(klikk)< egy Nexus 7 2013 32GB csak 47e forint, amikor újonnan 2x ennyi lenne.

Ez reggelire megenné a MeMot..

Amúgy is, még ha használt is, könnyen le lehet takarítani mindent a tabletről (nem csak ilyen "törlöm az alkalmazást" teknikával) és szinte olyan, mintha újonnan vetted volna. Ki hogy meri bekockáztatni ezt a megoldást.

Én soha nem bírtam magam rávenni, hogy használt tabletet/telefont/gépet/laptopot vegyek, ezek ilyen téren mindig is tabuk voltak, de más lehet nem így gondolja.
Szép idÅ'k voltak...

Néztem gaming teszteket illetve "screen record" teszteket, mind a az ASUS, mind a Nexus 7-ről és ahogy mondta Couthbert, az-az ASUS MeMo nem ér fel a Nexus-al és, ha jobban körülnézünk/zek eléggé jó áron lehet megszerezni, habár használtan, de az legyen a legnagyobb ómen. (2. generéciós 2013-as) Szóval inkább gyűjtögetek, és inkább beszerzek egy Nexus 7-et, mert brutális gépezet. :) (árához képest)

Köszönöm a válaszokat! :)

Am a Nexus 7 tableteket is az Asus gyártotta :D De csak gyártotta, a Google tervezte.
Amúgy jó választás, nekem már több mint 1 éves és még hasít.

De ebayen szerintem még bele kell számolni a Shipping (hajón való áthozatal) és a Import charges (behozatali díjak)
Úgy már azért picit drágább lesz  :D

Annyira nem ismerem az ebay-t, lehet ez már bele van kalkulálva a kimutatott árba, nem tudom  :)
De ha ebayen veszed, ne 30-ért vedd, azokkal kb 90% hogy van valami rejtett gond.

Akkor lehet marad az itthoni. :D OLX-en meg ilyeneken nagy butaság lenne venni? Mert ismerőssel, pont ezen filózunk, hogy igen vagy nem.

Nem butaság, de szerintem adásvételit mindenképpen írjatok, illetve előre ne utalj, olyat keress amiért eltudsz menni személyesen.
Ha nagyvárosban (pl. Budapest, Szeged), vagy a közelben laksz, akkor ez nyilván nem gond, akkor van para ha valahol az isten háta mögött laksz  :D

Ismerősöm már járt úgy hogy telót rendelt használtan egy oldalról, meg is jött 1 héten belül postai futárszolgálattal, és kibontotta a teló dobozát amiben volt egy gyufásdoboz tele kis kövekkel xD
És nem is tudott reklamálni, mert az a cég akitől vette nem is létezett meg ilyenek.
Szóval olyat vegyél amiért el tudsz menni!

Nos igen, ilyenekről èn is hallottam. :D Köszi a tippet. :)