Törött laptop LCD kérdések.

Indította KicsiiGyerek98, 2014-10-23, 10:49:49

Sziasztok!

Ha rákötöm a gépemet TV-re, úgy hogy megy a hibás LCD ugye nem lesz semmi baja? A baj alatt arra gondolok hogy kigyullad, kifolyik, esetleg zárlatos lesz a gépem.

Szerintem nem, bár sosem lehet tudni.   
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

Akkor mindjárt kipróbálom úgy.

Ha nem akarod használni a laptop beépített monitorját, akár le is szedheted. Én tegnap szedtem szét a laptopomat, hogy kifújjam belőle a port. Ahhoz, hogy hozzáférjek rendesen, le kellett szedjem a monitort is. Már rég nem tudtam azt úgy sem használni, valamiért tönkre ment. Vissza sem raktam, mert teljesen fölösleges.
Ha nem tudod, hogy kell szétszedni, akkor keress rá youtube-on, én is az alapján szedtem szét.

Lehet az lesz , elvégre csak akadáj.

Nem lesz semmi baja. egyébként ebay-en ha tudod milyen lcd kijelző kell tudsz hozzá újat rendelni bele :)

Tegnap beszéltem egy szám-tech boltban , azt mondták hogy 1 hét múlva érdeklődjek telefonon.

Igen... csak drága lesz! :///
de ha van pénzed sok akkor nyugodtan... de kb ha ebay-on rendelsz 1-et az kb 10-15-20-al is olcsóbb lehet... bár nem vagyok laptop guru így nem tom pontosan de én telefonnál csináltam ezt... hongkongból 20 rugóért hoztak egy 100 ezres telóba kijelzőt... (már nem most) pár hónapja... ha a boltba vettem volna bele a kijelzőt akkor 40-45 rugó lett volna... és akkor már + a beszerelése az + 5k.
Így meg tesóval bele tettük ... és meg szórólapátunk egy csomó pénzt. de nézz utána...!  Bár ebay rendeléshez paypal kell de ha kell akkor hardver aprón nézz utána sokan tudnak segíteni mert van papaljuk. bár már nekem is van... de nem tudom hogy jó-e még nem tudtam ki próbálni.

2014-10-24, 18:55:25 #8 Utolsó szerkesztés: 2014-10-25, 13:21:34 Szerző: KicsiiGyerek98
Nem az ebay-val van baj, már többször is rendeltünk külföldről, csak a postázás alatt könnyen megsérülhet.

FALNAK MEGYEK!!!
Bekapcsoltam TV-ről, lassú volt mondom semmi baj, aztán észreveszem h lassú, leszedek egy HDD sentinelt, 11%-os Kondíció -.-".
Most egy ilyet nézek, szerintetek ez jó? Laptop: Asus k53SD sx1244D , alap 750GB-s merevlemez.