Android installálás tabletre USB-n keresztül.

Indította Kario, 2014-09-27, 19:00:44

Sziasztok!

Hogy lehet gépről USB-n keresztül tabletre android rendszert felrakni?
A tablet teljesen tönkrement, be sem tudom kapcsolni. Szóval semmiféle "minden alaphelyzetbe állítás" nem megy.
Köszönöm a válaszokat! :)

Szerény netem

Hi!
Attól függ hogy milyen tab... stb... de am sztem nem lehet... vagy nem értem a kérdést... egyébként megnézted hogy recovery-be belehet e lépni... ha nem akkor szervíz ha meg nem akkor kuka...
Mert ha az sem jön be... akkor valószínűleg a memóriája sérült vagy a bootloader... és a bootloader-t aki kinyírja... annak nem kell androidos cucc...

Ferzon Wide a márkája, valami gagyi olcsóbb tablet. 2éve vettem, elraktam mert nem használtam, most elővettem, és a betöltő képernyőnél lefagy. Recovery nemvolt rajta, azt külön kellett volna rá tenni, mint a mobilomnál is.

Szerény netem

tudtom szerint mindegyiken van alapból valamilyen recovery...
szerintem le van merülve az aksija... mivel ha nem használod (kikapcsoltan) is lemerül...(egy idő után)

Fel van töltve teljesen.

Szerény netem

Hát ha nem kapcsol be lehetséges hogy akksi nullás :D 0.00V ><

Elsőnek probálj meg tölteni rajta :o ha arra se reagál akkor pedig probáld meg keresni hogy milyen proci van benne és annak megfelelö flashelo programot + romot leszedni :)

Szét kell szedned a tabletet hozzá de ha van garancia rajta akkor vidd vissza :o

Üzenet összefésülés: 2014-09-28, 16:38:08

Rochip esetén Rktools amivel lehet flashelni!
AllWinner esetén meg LiveSuite val :o

A probléma az, hogy a belső sdk-ról le van törölve minden app. Ezért alaphelyzetbe állítás sem lehetséges a recovery menübe. Ferzon Widéhez nem találok ROM-ot az interneten. Azzal elronthatom a tabletet, ha nem hozzá való ROM-mal próbálkozok, hátha? Mondjuk ennél jobban már elrontani nem nagyon lehet.

Szerény netem

sdk (az sdcard lenne?) azaz kivehető flash meghajtó?
Csak mert ha igen... akkor keresel hozzá romot... és 1 másik cuccból rá másolod... ennyi...
De lehet nullás az akksi... sőt... biztos vagyok benne... mert ha nem lenne az... valamit azért reagálna ha kinyírtad volna úgy... tehát pl... rezeg vagy valami... mikor be akarod kapcsolni?

Mielőtt bekapcsolna a gép lefagy a betöltő képernyőnél. És mivel nem lehet bekapcsolni, ezért a gép sem ismeri fel a háttértárat. ( nincs honnan bootolnia ). De letöltöttem egy programot, ami már érzékeli a tabletet. Már csak egy normális ROM kéne, ami biztos, hogy nem vágja haza. Minden készülékre külön ROM-ot csinálnak, ezért félek rá tenni akármelyiket is. Egy IMG kiterjesztésű ROM kellene, 4.04es android rendszerrel.

Szerény netem

Jó lenne ha újra lehetne húzni az android rendszert, de megoldást még nem találtam rá sehol sem, sajnos. :/

nah van már rá rom? amúgy nem csak az számít... a képernyő felbontása és képeránya is a lényeg... stb